Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss píše:
@Ecil a tak třeba zvolí nějaký jiný protokol a bude jich víc, nevzdávej to předčasně
Měla jsem zatím 3× stejný protokol. Uvidíme, proberu s dr všechny možnosti, říkala jsem si zkusit minimálku. Bez hormonů mám pokaždé 1-2 folikuly, normálně ovuluju, na 2 vajíčka by stačila ![]()
Tak holky začínám hrotit, spolu s utrogestanem mam na toaleťáku malé kousky jako krve ale už tmavé zaschlé, opravdu jen malý ale jsou tam, myslíte že to může být ještě ze včerejšího et? Dneska sem si zapoměla vzít utrogestan a vzala si ho skoro o tři hodiny dýl ![]()
@Ecil no tak třeba je to tím protokolem, zkus se na to zeptat, proč ti dávají stejný protokol, jestli třeba jiný by nebyl lepší ![]()
@agiss To bude ještě z ET, může se to stát. Neboj, i když vezmeš pozdě Utrogestan, nevadí to.
S tím protokolem se poptám, mám pokaždé dlouhý protokol, tak jestli nezkusit krátký ![]()
@Ecil určitě to kdyžtak potom zkus, přeci za tohle to stojí
parťáka/čku pro Barborku
máš ještě nárok na další ivf že?
@agiss Ne, už ho musím hradit. Dávala jsme při druhém IVF dvě embrya. Ale tak to bychom finančně dali. Uvidím po sobotě, jestli budu mít vůbec chuť do něčeho jít nebo se smířím s jedinčkem ![]()
@Ecil a tak vždyť máš ještě jedno zamraženo, kdyby aspoň nebylo to čekání a vše bylo jasné už druhý den ![]()
Holky kolik se bere po ET toho utrogestenu..už jsem ho jendou brala při stimulaci a bylo mi z něj pěkně blbě..
@zuzacuzak píše:Řekla bych, ze to ma každy jinak… Ja beru 3× denně duphaston, 1× večer estroferm a zavádím na noc 2 utrouše… Co tady holky píšou mají jich i 8 denně…?
Holky kolik se bere po ET toho utrogestenu..už jsem ho jendou brala při stimulaci a bylo mi z něj pěkně blbě..
Ahoj holky - 6.den od ET - Fotománie pokračuje ![]()
A jak se máte vy? @Emmmma tak jak dnes?
@Esprit co ty, ještě odoláváš? ![]()
@Ecil já myslím, že počet pokusů se nyní odvíjí od počtu zavedených embryí v „prvním“ pokusu, ale těžko říct, jak to bude do budoucna ![]()
@zuzacuzak já ho mám dost 4 ráno a 4 večer, no už jsem si zvykla a bude to tak a až do konce prvího trimestru, takže asi tak ![]()
@agiss Taky si myslím že je to po ET, já i po OPU špinila až druhý den, ono to trvá, než se ta krev dostane ven a ten Utrogestan ji vlastně pomohl. ale pokud by to byla čerstvá krev, tak volej do centra
PS: někdy se i trochu zašpiní, když se embryo dobře unízdí ![]()
@Hanesi Co to vidím
Ten test vypadá nádherně, nic neříkám, držím palce ![]()
@Hanesi oohoohooo,zavidim ti, mooc
Ja tohle na testu uz asi mit nikd nebudu, grrr ![]()
@Hanesi já to taky vidím
ale taky ještě radši nic neříkám ![]()
@zuzacuzak já beru utrogestan třikrát denně dvě ![]()
No a jinak u mě pregnyl taky už hezky mizí, ten první test byl určitě špatný když se tak rozmazal
9 den od píchnutí pregnylu ![]()