IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22446
16.3.16 11:02
@Emmmma píše:
Teď jdu na záchod a ono tam něco je… :srdce:

Já bych řekla, že na 7.den dobrý :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.3.16 11:04

@Hanesi tak ja ani pregnylovku neměla byla jsem bez douška negativní… až tohle dneska mi vyrazilo dech po 2 podivani :D… zitra musi byt silnější :)) dneska si dam pořadně něco dobrého aby se mu tam libilo :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
16.3.16 11:08
@sofka34 píše:
Holky, nedá mi to se nepodělit : Na Facebooku - Lucie Kolaříková komentuje umělé oplodnění : Kdyz ve viru vášně dojde ke spojeni lidských buněk, kdyz se křehký plod s tlukoucim srdickem rozhodne v lůně zahnizdit a růst, kdyz si najde svou cestu na svět, pak si dva lide mohou začít říkat máma a táta a oddat se svým novým rolím.
Dite ale neni majetkem dospělých, aby si ho nechali vyrobit na zakázku. Dospěli se musí učit převzít odpovědnost za vše ve sve realitě a příroda si zaslouží respekt.
Zkratka je v pořádku, ze nemají deti ti, co je nemají, neděje se nikde žádná chyba Emotikona smile! Souhlasím. Umělé oplodnění za každou cenu, nikoho nedovede ke štěstí. A skutečně nemáme nárok na to mít děti. Osobně se domnívám, že početí mají na svědomí úplně jiné síly, než věda, peníze, chtění.Tato její teorie je opravdu na :pocitac:

Smutné, ale bohužel na to tak kouká dost lidí. Většinou teda ti, co se otřou o trenky a jsou těhotné, málokdy někdo, kdo nemůže otěhotnět. A pak samozřejmě věřící. Kdo nezažil nepochopí, co to je pocit, když nevíš, jestli se někdy miminka dočkáš :hug: Ona má jiný názor, je to její věc, třeba bude za 5 let litovat, kdo ví :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
16.3.16 11:26

@Hanesi wau, já to tam vidím :pankac: držím vše co mám, ať sílí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
16.3.16 11:36

@Tomička Krásně napsané. Ale nejsem si jistá, jestli se to dá vzít vždy na tuhle problematiku. Já kdybych se před třemi lety smířila s jedním osvojeným dítětem, které je dar a jsem za něj vděčná, a nezkusila ještě kliniku tady nedaleko, tak jsem ani nepoznala co to je nosit pod srdcem dítě. Někdy prostě musíme jít proti proudu a větru, ale musíme na to mít sílu, nevyčerpat se tím natolik, abychom neviděli, že kolem té řeky, ve které jdeme proti proudu kvetou nádherné květiny, voní tráva, nad námi svítí sluníčko…nesmí nám to vzít chuť ze života a těch věcí, které už máme a jsou taky darem :hug: ;)
@Emmmma víš, že já nikomu nic nenamlouvám ani sama sobě, ale já to tam vidím, minidušík! :palec: Jak dlouho jsi po pregnylu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.3.16 11:38

@Tofík 14 dní :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
16.3.16 11:38

@sofka34 twe, ještěže tu babu neznám :cert: zeptej se jí kolik má dětí a jak k nim přišla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
16.3.16 11:39

@Emmmma týý jo, tak to už by měl být mimísek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
16.3.16 11:56

@Tofik klepu na vše okolo… a modlím se aby to byla pravda :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
16.3.16 12:14

@parfumela Byla jsem na laparoskopii minulý rok v říjnu. Zjistili mi srůsty na vejcovodech a proto právě podstupuji IVF. Po samotne lps mi nebylo dvakrát dobře. Minimálně týden jsem ležela doma s bolestmi břicha a upřímně řečeno do IVF bych hned určitě nesla. Záleží asi na tom, co všechno ti při ní budou dělat :nevim: Mě se pokoušeli ty srůsty odstranit, ale bez úspěchu, takže jsem měla zavedeny i dren.. Jak říkám, já jsem nechala tělo odpočinout a pak hup na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.3.16 14:46
@Emmmma píše:
@Tofik klepu na vše okolo… a modlím se aby to byla pravda :))

Bude, neboj, jen zítra to sílení čárky nebude tak znatelné, až když porovnáš test z pátku s tím dnešním, to budeš teprv koukat ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
16.3.16 15:32

@Hanesi @Emmmma holky vidím to u obou, držím palce :-) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
16.3.16 16:43

Děvčátka tak se zdá, že se nám to začíná v dobré obracet :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
16.3.16 17:34

Holky mám radost za vás :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.16 18:31

@parfumela ahoj :-) Já jsem byla ještě tak 3 týdny po laparoskopii nafouklá a rozbolavělá a to mi nic moc nedělali. Nedokážu si představit, že bych hned měla začít stimulovat. Ale je to určitě individuální, každé tělo to zvládá jinak. Hele však uvidíš, jak se budeš po tom cítit ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí