IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
132
16.3.16 19:32

@Hanesi … at je klidne videt jen malinko zitra :D ale hlavne at tam je… ja tomu porad nemuzu nejak uverit :)
@barca77 moc děkujeme jsi zlaticko :)
@esprit1 a další v tom budou pokračovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
16.3.16 19:49

@Aňule123 Koukám, že s námi se tady už nikdo nebaví co? :mrgreen: :lol: Jak ti je??
@parfumela Já mám za sebou 3 laparoskopie a každá je jiná - po dvou mi bylo dobře už při propuštění (jedna s drenem a druhá bez) a u té třetí (zase dren) jsem byla vyřízená tak týden… Ale asi bych taky hned ten cyklus nešla do IVF…my jsme tedy měli povoleno snažení hned po propuštění z nemocnice (styk druhý den po operaci) - ale kdyby se povedlo, tak přirozeně - takhle budeš bolavá z operace a ještě z hormonů, po obu nedej bože ohss a bylo by zaděláno na průser 8o :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
16.3.16 19:54

@Tomička nevěš hlavu, ještě máš myslím 2 mrazáčky, nebo ne? Jak jste se domluvili v CARu, kdy můžeš na KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.3.16 20:11

Čau baby!!! :mavam:
@Hanesi gratuluji!!! Já ho vidím a sílí, kluk jeden šikovnej!!! Jen tak dál…
@Emmmma parádička!!!
Jste to tu rozjely!!! Držím Vám pěsti a abyste věděly, jste pod mojí pravidelnou kontrolou :hug: Chodím sem nakukovat každý den :D
@Tomička a nevzdávej to!!! My to taky nevzdali… Šetříme na další pokus, jako samoplátci a je se modlím, aby co nejdřív schválili novelu zákona o navýšení o další pokus hrazený pojišťovnou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A propo… Nebyli jste někdo v Brně v Helliosu? Přemýšlíme, že bychom to zkusili tam 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
16.3.16 20:19

@barca77 Mám dva a pak jednoho, ale jsou to ti „pomalejší“ a prostě tak nějak tomu nevěřím no :mrgreen: Na ket můžu až v dubnu, takže zas měsíc čekání.. :roll:
@Batalina Holka, tebe obdivuju, fakt…až se mi chce brečet a stydím se za sebe před tebou… A víš, že bych ti to přála víc jak sobě??? Kdyby šlo někdy něco pozměnit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
16.3.16 20:30

@Batalina my jsme tam byli na konzultaci, prim. Texl je odborník, na mě možná byl trošku příliš hrr, v době, kdy jsem tam byla jsem se nechtěla ještě s myšlenkou IVF smířit a jen jsem chtěla znát naše možnosti. Ale sleduji jeho poradnu na stránkách a myslím, že jsou fakt dobří, i co se týče stimulace - dělají i v průběhu odběry krve a sledují hladiny hormonů, dle toho a utz kontrol volí hladiny léků… přijde mi to velmi profesionální. Určitě zkuste. Třeba by vám poradil co a jak udělat, aby byla co největší šance na úspěch ve vašem případě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.3.16 20:38

@Batalina Děkuji, já mu domluvím, aby se do týdne ukázal jako pravý chlap v plné síle :D…ale jak píšu, jsem realista a počkám si na pořádné tlustice než se budu radovat ;)…to ale neznamená, že v této realšou nebudu pokračovat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.3.16 20:49

@Tomička to neříkej!!! Každá bez rozdílu si to zasloužíme!!! :srdce:
Já si to teď taky obrečela… Sice až za dva dny, ale obrečela… V deset večer jsem šla s psicema ven do lesa a tam si pobrečela… S vílama a rusalkama :D Kdyby tam někdo byl, asi by se mě bál… Ale nevzdávám se… Věřím… Ještě pořád chci věřit… A taky vim, že když budu nešťastná já, bude nešťastných spoustu lidí okolo mě. A to taky nechci… Mám ráda život se vším, co přináší. Mám své psice, úžasného muže, domov… Mimčo bude bonus… :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
16.3.16 20:51

@Hanesi jo jo úplně ti rozumím, vše má své, taky bych si přála najít // přirozeně, celých 8 let co se nám narodil Adámek jsem doufala, že se stane zázrak. Ale nevadí stane se teď po dalším ivf.Ono to bylo teď vše narychlo, sli jsme na konzultaci a dr.sup sup a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
16.3.16 20:53

@Batalina ANo, každá si to zasloužíme…já mám, teď je řada na tobě :hug: Pobrečet si je potřeba, taky tě holky vždy tak olizují a „chápou“??? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461

@Tomička právě také mám z toho obavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461

@Tomička a proč tři jestli nevadí že se ptam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.3.16 21:01

@barca77 Děkuji :palec: asi vyzkoušíme… Změna je život :pankac:
@Hanesi mám z tebe radost kočko!!! A testoshow sledují každý den :) Je to moje ranní káva :lol: Dobře to dopadne… :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
16.3.16 21:01

@parfumela všechny kvůli endometrioze, čokoládovým cystám, srůstům…mezi lpsk ještě císař, takže srůsty mám všude :pocitac: Dokonce mám přirostlé střevo k děloze…při poslední lpsk to odstranit nešlo… Proč jdeš ty? Jinak se toho neboj, není to tak hrozné :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
16.3.16 21:09

@Tomička jojo, holky byly kouzelný… Nejdřív koukaly, potom si sedly každá z jedné strany a hlídaly mě… Kouzelný… Prostě jen byly se mnou, mlčely a čekaly… Chápaly mě, to vím… Na to, jaky jsou to normálně rapliny, na mě po chvilce přenesly svůj klid… Ty jejich oči… Prostě moje holčičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí