IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3244
17.3.16 18:22

@T.martasek a partner měl horší spermiogram nebo v pořádku? Je to zvláštní, no někdy mohou zlobit i protilátky… 5 je ale pořád hezký výsledek. Nám říkal doktor, že měl pár, kterému embrya vždy vzdala ještě před tím 5. dnem a pomohl jim až MACS, tak třeba bude teď větší šance, že se dožijou PGD všechny :hug: a jak ti je po OPU? kdy říkali, že by mohl být transfer? Já jdu na OPU zítra, nervičky už trošku pracují :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
17.3.16 18:38

@Esprit dotěrný doraz to určitě není :)
Chceme se vrhnout i do osvojení, ale to si mě prý přítel chce nejdřív vzít. A svatbu si chceme užít a ne ji zfrnknout jen jako povinnost, takže začínáme naprosto od píky… Ale o to víc si to užíváme :) Po třicítce to sice asi není taková euforka, jako po dvacítce, ale chceme si to užít… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
17.3.16 19:22

@Batalina Já zazivam euforku spíš zpětně, když koukam na fotky a vzpomínám. Před tím byly klasické nervy a samotny svatební den jsme strávili s úsměvem na tváří. Dokonce i na radnici jsme se pořád smáli ( spadla neuróza a možná i ten panak slivovice pomohl :mrgreen: ) Je pravda, že kdyz se člověk vdává nebo žení po 10 lete známosti, postrádá to ten zamilovaný náboj prvních let, ale zase jsi bohatší o zjištění, že ten, který stojí po tvé levici je ten pravý :srdce: Čeká tě krásné plánování.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
608
17.3.16 22:31

@barca77 Manžel měl spermio excelentní- prý takový dlouho neviděli… No a já myslela, že když bylo devět vajíček dobrých a připlatili jsme si, že se oplodní, na rozdíl od ICSI všechna, tak zase nechápu, proč ty čtyři ne… :nevim: My budeme ještě dost dloho čekat na PGD, takže kdy bude KET nevím, ale já bych klidně počkala až bude hezky a nebudu nahormonovaná… Jinak první odběr byl v pohodě, ale ten další jsem nesla hůř, i bolesti jsem podruhé nezvládla bez analgetik… Ale už dobrý, vůbec se neboj a moc držím palečky, ať máš dost a pěkných vajíček… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.3.16 07:19

@barca77 Držím dnes pěstičky ať jich je co nejvíce a hlavně ať je mezi nimi šampión :hug: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.3.16 07:25

Testování - 8.dní po ET ;) - už zbývá jen 6 testů a pak krev ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
18.3.16 08:01

@Hanesi Krásné :srdce: No a já dnes 12. den jen /. Ani malý náznak ducha, takže se začínám smiřovat s tím že nám to nevyšlo, achjo :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.3.16 08:08

Dobré ráno berusky :hug: tak taky pomalinku silime snad je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
18.3.16 08:09

Dobré ráno berusky :hug: tak taky pomalinku silime snad je vše v pořádku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
18.3.16 08:16
@esprit1 píše:
@Hanesi Krásné :srdce: No a já dnes 12. den jen /. Ani malý náznak ducha, takže se začínám smiřovat s tím že nám to nevyšlo, achjo :(

Je mi to líto :,( opravdu moc…plané naděje ti dávat nebudu, to ničemu nepomůže, vím jak to bolí :hug: Drž se!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.3.16 08:17

@Hanesi teda to pořádně sílí :potlesk:
@esprit1 to je mi líto :( a nemůže se to třeba jen opozdit? Přeci jen tu někdo říkal že se mu náznak ducha objevil až dýl :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.3.16 08:19

@Hanesi nechávala sis zavést jedno nebo dvě? To sílí nějak moc rychle a brzo, nečekáš dvojčata? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
18.3.16 08:21

@Hanesi Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
18.3.16 08:22

@Emmmma :potlesk: taky krásný, jen tak dál :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
18.3.16 08:25
@agiss píše:
@Hanesi teda to pořádně sílí :potlesk:
@esprit1 to je mi líto :( a nemůže se to třeba jen opozdit? Přeci jen tu někdo říkal že se mu náznak ducha objevil až dýl :nevim:

To jsem byla já s tím pozdním pozitivním testem ;) Ale to bylo přirozené otěhotnění. Je pravda, že jen díky tomu jsem to úplně nevzdala, ale když vidím ty krásné čárky @Hanesi a @Emmmma jsem opravdu připravená na neúspěch.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí