IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
15.3.16 12:29

@esprit1 a s tím ležením, právě že ležet nechci, nebaví mě to, to už by mi muselo být fakt špatně abych zůstala ležet v posteli ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
15.3.16 12:36

Holky, za co si můžu při IVF připlatit, aby to mělo vyšší šanci na úspěch?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.3.16 12:38
@Tofik píše:
@Hanesi já nevidím nic ani na jednom, když se hooodně snažím, tak vytlačím ducha na prvních třech a dál nic 8o

Já se ti vůbec nedivím, já na té fotce taky nic nevidím :mrgreen: ale „něco“ tam ve skutečno je, tak uvidíme, co se z toho vyvrbí… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.3.16 12:41
@agiss píše:
Ahoj holky tak už sem tu, včera mi přestal fungovat internet, takže se mi nechtělo nic odeslat :nevim: @Hanesi no tak na to čekáme že teď zase začnou sílit :hug:
Jinak holky co jste po et, jak jste dodržovali klidový režim, leželi ste pořád? mě to nějak nejde :nevim:

No tak uvidíme, jak to bude, ale kdyby to vyšlo, tak by to byla zajímavá reality show :pankac:
Jinak já neležela vůbec, ani ten den. Po ET jsem zavezla manžela do práce a ješt si skočila nakoupit, vyzvednout dceru od babičky a normánlě od té doby funguji, vysávám, umývám zem, vařím, peru, atd. Jen nenosím dceru, netahám nic těžkého, neběhám a neskáču ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.3.16 12:51
@zuzacuzak píše:
Holky, za co si můžu při IVF připlatit, aby to mělo vyšší šanci na úspěch?

Ahoj, nejlepší je pobavit se o tom s tvým lékařem, ale koukni se na tyto stránky Reprofitu, je to tam docela pěkně popsané, tak třeba ti to pomůže…
 http://reprofit.cz/ivf/postup-ivf

Ale obecně za mě - výběr kvalitních spermií, prodloužená kultivace, asistovaný hatching, někde ještě doporučují nějaké lepidlo, ale to si myslím je spíše tahač peněz od klientů, ale i to si můžeš připlatit, no a ještě PGD, ale to pokud máš hodně peněz a pokud máš hodně embryí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 13:10

@agiss Já si původně chtěla půjčit šaty. Nakonec jsem skoncila v jednom salonu v Brně cena za půjčení 4,5 tis. a když jsem se ptala, kolik by staly, kdybych si je chtěla koupit a paní mi řekla nehoraznou sumu 4,5 tis korun :mrgreen: takže jsem si je rovnou koupila. Byly sice už pujcovane, ale nebylo to na nich znát.. To já jim pak dala pěkně zabrat :jazyk: a mám je doma v krabici a dělají mi radost :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 13:22

@esprit1 taky sem koukala na výprodeje, akorát teda si to potřebuju zkusit, nemam konfekční vlhkost, jen tak něco mi nesedí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 13:29

@agiss V tom salónu v Brne byla právě taková milá paní. Asi to tak chodí všude, ale já byla hotová jak kolem mě poskakovala, oblékala do šatů… :srdce: Jeee teď te čeká spousta krásných zážitků. A už máte termín?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 13:34

@esprit1 ještě termín nemáme, já chtěla až dýl abych na všechno měla čas, přítel chce v červnu a teď sme se domluvili že počkáme jak to dopadne s mimískama ;) buď to urychlíme nebo na to budeme mít času dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.3.16 13:40

@agiss To jsou pěkné starosti, já si vybírání šatů fakt užila, připadala jsem si jako princezna ;)… no a už je to deset let, hrozně to uteklo 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 13:46

Holky a co jste měli jako hlavní jídlo na svatbě? Jen tak pokukuju a dávám doma návrhy, samozřejmě ten si z toho dělá srandu že jim dáme párky :D
Budu se snažit na všem ušetřit, přece jen mimískové nás teď stáli až moc ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 13:47

@agiss právě jsem ti chtěla napsat, abys se pak do těch šatů a bříškem vlezla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
15.3.16 13:52

@agiss my měli jako předkrm domácí zverinovou pasticku s opecenou bagetkou a brusinkama, kachní kaldoun, kuřecí roladu s červeným zelím a pernikovym knedlíkem a dezert dort mnam.. Vdávala jsem se minulý rok, tak to mám všechno v živé paměti :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
15.3.16 13:57

@esprit1 to zní dobře :palec: tak a mam chutě :D
Nechci to tady ale nějak blokovat když je to tu o ivf ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
15.3.16 14:14

@agiss nevím odkud jsi, ale pokud nemáš daleko do Mikulova, koukni na šaty Madora. Prodávají, ale i šijí, nebo si můžeš dle fotek a osobní zkoušky různě nakombinovat vršek + spodek a oni ti to ušijí… několik kamarádek odtam mělo šaty a jsou vždy nádherné. Pak dej i bez problému prodáš. A není to ani tak drahé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí