Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 a s tím ležením, právě že ležet nechci, nebaví mě to, to už by mi muselo být fakt špatně abych zůstala ležet v posteli ![]()
Holky, za co si můžu při IVF připlatit, aby to mělo vyšší šanci na úspěch?
@Tofik píše:
@Hanesi já nevidím nic ani na jednom, když se hooodně snažím, tak vytlačím ducha na prvních třech a dál nic
Já se ti vůbec nedivím, já na té fotce taky nic nevidím
ale „něco“ tam ve skutečno je, tak uvidíme, co se z toho vyvrbí… ![]()
@agiss píše:
Ahoj holky tak už sem tu, včera mi přestal fungovat internet, takže se mi nechtělo nic odeslat@Hanesi no tak na to čekáme že teď zase začnou sílit
Jinak holky co jste po et, jak jste dodržovali klidový režim, leželi ste pořád? mě to nějak nejde
No tak uvidíme, jak to bude, ale kdyby to vyšlo, tak by to byla zajímavá reality show ![]()
Jinak já neležela vůbec, ani ten den. Po ET jsem zavezla manžela do práce a ješt si skočila nakoupit, vyzvednout dceru od babičky a normánlě od té doby funguji, vysávám, umývám zem, vařím, peru, atd. Jen nenosím dceru, netahám nic těžkého, neběhám a neskáču ![]()
@zuzacuzak píše:
Holky, za co si můžu při IVF připlatit, aby to mělo vyšší šanci na úspěch?
Ahoj, nejlepší je pobavit se o tom s tvým lékařem, ale koukni se na tyto stránky Reprofitu, je to tam docela pěkně popsané, tak třeba ti to pomůže…
http://reprofit.cz/ivf/postup-ivf
Ale obecně za mě - výběr kvalitních spermií, prodloužená kultivace, asistovaný hatching, někde ještě doporučují nějaké lepidlo, ale to si myslím je spíše tahač peněz od klientů, ale i to si můžeš připlatit, no a ještě PGD, ale to pokud máš hodně peněz a pokud máš hodně embryí ![]()
@agiss Já si původně chtěla půjčit šaty. Nakonec jsem skoncila v jednom salonu v Brně cena za půjčení 4,5 tis. a když jsem se ptala, kolik by staly, kdybych si je chtěla koupit a paní mi řekla nehoraznou sumu 4,5 tis korun
takže jsem si je rovnou koupila. Byly sice už pujcovane, ale nebylo to na nich znát.. To já jim pak dala pěkně zabrat
a mám je doma v krabici a dělají mi radost ![]()
@esprit1 taky sem koukala na výprodeje, akorát teda si to potřebuju zkusit, nemam konfekční vlhkost, jen tak něco mi nesedí ![]()
@agiss V tom salónu v Brne byla právě taková milá paní. Asi to tak chodí všude, ale já byla hotová jak kolem mě poskakovala, oblékala do šatů…
Jeee teď te čeká spousta krásných zážitků. A už máte termín?
@esprit1 ještě termín nemáme, já chtěla až dýl abych na všechno měla čas, přítel chce v červnu a teď sme se domluvili že počkáme jak to dopadne s mimískama
buď to urychlíme nebo na to budeme mít času dost ![]()
@agiss To jsou pěkné starosti, já si vybírání šatů fakt užila, připadala jsem si jako princezna
… no a už je to deset let, hrozně to uteklo ![]()
Holky a co jste měli jako hlavní jídlo na svatbě? Jen tak pokukuju a dávám doma návrhy, samozřejmě ten si z toho dělá srandu že jim dáme párky ![]()
Budu se snažit na všem ušetřit, přece jen mimískové nás teď stáli až moc ![]()
@agiss právě jsem ti chtěla napsat, abys se pak do těch šatů a bříškem vlezla ![]()
@agiss my měli jako předkrm domácí zverinovou pasticku s opecenou bagetkou a brusinkama, kachní kaldoun, kuřecí roladu s červeným zelím a pernikovym knedlíkem a dezert dort mnam.. Vdávala jsem se minulý rok, tak to mám všechno v živé paměti ![]()
@esprit1 to zní dobře
tak a mam chutě ![]()
Nechci to tady ale nějak blokovat když je to tu o ivf ![]()
@agiss nevím odkud jsi, ale pokud nemáš daleko do Mikulova, koukni na šaty Madora. Prodávají, ale i šijí, nebo si můžeš dle fotek a osobní zkoušky různě nakombinovat vršek + spodek a oni ti to ušijí… několik kamarádek odtam mělo šaty a jsou vždy nádherné. Pak dej i bez problému prodáš. A není to ani tak drahé.