IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
14.3.16 14:31
@esprit1 píše:
@Hanesi No já ti nevím. Můj gyndař posílá vzorky do nemocnice, která je v jiné budově a je to jiná společnost, tak třeba na výsledky HP jsem čekala týden.. Ale nevím, jak v případě měření HCG.. :nevim:

No u nás v Brně to tak bylo, ale asi bude lepší si tam zavolat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
14.3.16 14:37

@Hanesi No jo Brno :pankac: U nás na vsi je to horší :mrgreen: Ale předpokládám, že v CARu by to měli dělat víceméně na pockani ;) já zatím ale žádné testy z krve nepotrebuji.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.3.16 14:37
@Hanesi píše:
No u nás v Brně to tak bylo, ale asi bude lepší si tam zavolat :)

Tady v této diskuzi to probírají ;)

https://www.emimino.cz/…-hcg-106302/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
14.3.16 15:00
@Lucie996 píše:
Hcg 374 :pankac:

Paráda, výborně :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
14.3.16 15:02
@agiss píše:
Ahoj holky, tak už ležím na pokoji po transferu ;) mimískové se vyvíjeli krásně, prý že jsou 1 nebo co, takže dvě zavedena a 7 zamraženo :dance:,dvě bohužel nebyli schopný zamražení.

Držím palce a krásný výsledek :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
14.3.16 15:03

Ahoj holky, jsem po OPU, pouze 2 vajíčka… Zítra si mám volat, jestli se oplodnila a jestli aspoń jedno vydrží, tak v sobotu bude transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
107
14.3.16 15:09

Ahoj Já taky po opu. Já si mám volat az ve středu kolik se oplodnilo a pak az v sobotu se bude mrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.3.16 15:20
@Tofik píše:
@esprit1 pro jistotu, abych věděla, že hcg roste.

Taky půjdu ve středu na kontrolní náběry, zda to roste,… Na ultrazvuk do CAR jdu až 31.3., to bych se do té doby zbláznila :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.3.16 15:22
@Ecil píše:
Ahoj holky, jsem po OPU, pouze 2 vajíčka… Zítra si mám volat, jestli se oplodnila a jestli aspoń jedno vydrží, tak v sobotu bude transfer.

To mě mrzí :( :hug: a kolik bylo folikulů? Myslím ale, že ti asi transfér udělají dříve, ale uvidíš… Jak ti je? Jsi doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
14.3.16 15:25
@Mystik píše:
Ahoj Já taky po opu. Já si mám volat az ve středu kolik se oplodnilo a pak az v sobotu se bude mrazit.

Ahoj a jak ty? Kolik bylo nakonec vajíček ;)? Jak se cítíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.3.16 15:31

@Hanesi to nevím. Vím, že tady na poliklinice si to zaplatím sama, výsledky budou druhý den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
14.3.16 15:34

@Ecil minule jsi to měla podobné, viď. Držím palce, ať se dobře vyvíjí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.3.16 15:36
@Ecil píše:

To nic neznamená, záleží na kvalitě a ne kvantitě… Mluvím z vlastní zkušenosti, mě brali 33 oocytu a do blastocysty dorostl jen jeden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
14.3.16 15:47
@Ecil píše:

Držím palce, ať se chytnou obě :hug: A to ti udělají PK i s tak malým množstvím? Mně rovnou druhy den po OPU rekli, ze mi PK neudelaji, kdyz se chytlo jen jedno.Asi měli strach, aby to embryo nezabalilo dřív, než bude u mne. Asi co CAR to jiný přístup..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
14.3.16 15:51
@Lucie996 píše:
To nic neznamená, záleží na kvalitě a ne kvantitě… Mluvím z vlastní zkušenosti, mě brali 33 oocytu a do blastocysty dorostl jen jeden

To je ale opravdu ubijejici. Takové velké množství a pak zůstane jen jedno. Vám to naštěstí vyšlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí