Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 píše:
@Hanesi No já ti nevím. Můj gyndař posílá vzorky do nemocnice, která je v jiné budově a je to jiná společnost, tak třeba na výsledky HP jsem čekala týden.. Ale nevím, jak v případě měření HCG..
No u nás v Brně to tak bylo, ale asi bude lepší si tam zavolat ![]()
@Hanesi No jo Brno
U nás na vsi je to horší
Ale předpokládám, že v CARu by to měli dělat víceméně na pockani
já zatím ale žádné testy z krve nepotrebuji.. ![]()
@Hanesi píše:
No u nás v Brně to tak bylo, ale asi bude lepší si tam zavolat
Tady v této diskuzi to probírají ![]()
@agiss píše:
Ahoj holky, tak už ležím na pokoji po transferumimískové se vyvíjeli krásně, prý že jsou 1 nebo co, takže dvě zavedena a 7 zamraženo
,dvě bohužel nebyli schopný zamražení.
Držím palce a krásný výsledek
![]()
Ahoj holky, jsem po OPU, pouze 2 vajíčka… Zítra si mám volat, jestli se oplodnila a jestli aspoń jedno vydrží, tak v sobotu bude transfer.
Ahoj Já taky po opu. Já si mám volat az ve středu kolik se oplodnilo a pak az v sobotu se bude mrazit.
@Tofik píše:
@esprit1 pro jistotu, abych věděla, že hcg roste.
Taky půjdu ve středu na kontrolní náběry, zda to roste,… Na ultrazvuk do CAR jdu až 31.3., to bych se do té doby zbláznila ![]()
@Ecil píše:
Ahoj holky, jsem po OPU, pouze 2 vajíčka… Zítra si mám volat, jestli se oplodnila a jestli aspoń jedno vydrží, tak v sobotu bude transfer.
To mě mrzí
a kolik bylo folikulů? Myslím ale, že ti asi transfér udělají dříve, ale uvidíš… Jak ti je? Jsi doma?
@Mystik píše:
Ahoj Já taky po opu. Já si mám volat az ve středu kolik se oplodnilo a pak az v sobotu se bude mrazit.
Ahoj a jak ty? Kolik bylo nakonec vajíček
? Jak se cítíš?
@Hanesi to nevím. Vím, že tady na poliklinice si to zaplatím sama, výsledky budou druhý den
@Ecil minule jsi to měla podobné, viď. Držím palce, ať se dobře vyvíjí ![]()
@Ecil píše:
To nic neznamená, záleží na kvalitě a ne kvantitě… Mluvím z vlastní zkušenosti, mě brali 33 oocytu a do blastocysty dorostl jen jeden
@Ecil píše:
Držím palce, ať se chytnou obě
A to ti udělají PK i s tak malým množstvím? Mně rovnou druhy den po OPU rekli, ze mi PK neudelaji, kdyz se chytlo jen jedno.Asi měli strach, aby to embryo nezabalilo dřív, než bude u mne. Asi co CAR to jiný přístup..
@Lucie996 píše:
To nic neznamená, záleží na kvalitě a ne kvantitě… Mluvím z vlastní zkušenosti, mě brali 33 oocytu a do blastocysty dorostl jen jeden
To je ale opravdu ubijejici. Takové velké množství a pak zůstane jen jedno. Vám to naštěstí vyšlo ![]()