Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@MoncaD píše:
@agiss máš za sebou iui nebo ivf?
Myslím, že tady v této diskuzi nás všechny čeká, nebo už má za sebou IVF ![]()
@Hanesi a tak ještě chvilku počkám, dva dny
já to stejně budu chtít vědět jak mizí ![]()
@agiss píše:
@Hanesi a tak ještě chvilku počkám, dva dny![]()
já to stejně budu chtít vědět jak mizí
Já si to myslela
naprosto tě chápu ![]()
@Tofik to je fakt
určitě vědí co dělají, tak jim budu důvěřovat ![]()
@MoncaD píše:
@Jani1982 snažíme se s manželem uz 2 roky mám Za sebou mimodelozni (odebrán pravý vejcovod)tak jsme se rozhodli jít do Car máme Za sebou pohovor, odebrána krev na genetiku…a mezitím jsme se rozhodli jit aspon 1× na iui (nez se vyridi pojistovna)v pátek mne čeká kontrola vajíček, na iui…a když se nezadari tak pak ivf…tak mne spíš zajímají věci kolem toho, něco o tom čtu..jsem nervozni..vím ze to je psychicky náročné…
Můžu se zeptat, když ti museli odebrat jeden vejcovod, jak poznají, na IUI, že ovuluješ z toho správného vajčníku? Asi podle ultrazvuku že? Asi blbý dotaz, že? ![]()
@Hanesi mně vždycky doktor řekl, jestli je ovulka vpravo nebo vlevo. teď jsem měla vlevo. Vidí to na UTZ
@Tofik píše:
@Hanesi mně vždycky doktor řekl, jestli je ovulka vpravo nebo vlevo. teď jsem měla vlevo. Vidí to na UTZ
Děkuji, aha, no mohlo mě to napadnout ![]()
Tak zítra před IVF konzultace u Apolináře, jsem zvědavá.. nevím, na co všechno se ptát, budu zase nervózní.. ještě, že jdu hned ráno..
@zuzacuzak Klidně si to sepiš, myslím, že je to nepřekvapí
… ale nejvíce otázek příjde stejně až s časem
Tak at konzultace dopadne dobře ![]()
@zuzacuzak já jsem se vrhla do IVF tak nějak bezhlavě, jako že tedy jdeme do toho, že už to opravdu déle na přírodě nechat nezládáme. NO a najednou jsem držela v ruce krabičku HA a nechápala jsem
Objednala jsem se na konzultaci a měla snad tisíc otázek, dr. jsem přiznala, že až ted jsem si uvědomila, do čeho vlastně jdeme, že o tom nemám ani páru a že potřebuji vše vysvětlit. Je toho na začátku hodně, co je potřeba si v hlavě zpracovat, ale pro mě to nakonec není tak hrozné. Utíká to jak voda, zítra jdu na druhou kontrolu růstu folikulů, někdy mezi středou a pátkem odběr vajíček. Bolí mě sice břicho a jsem plačtivá (resp. plačtivější
), ale jinak mi to nepřijde tak hrozné. Prostě to jinak nejde, tak to musíme vydržet.
@agiss píše:
@Tofik @Hanesi a holky proč má někdo vyšší dávku? mě přijde že mám i dost velkou dávku utrogestanu 2-2-2jako že je něco špatně?
Já měla pregnyl teda jednu dávku ale utrogestan zavadim 4-0-4 takže dávku utrog. podle mne nemáš velkou ![]()
@esprit1 tak to je dobře, mě právě říkala jedna holčina že bere 1-0-1 tak sem si říkala že je to proti mě nějak málo, dík za uklidnění ![]()
@Hanesi A test máš? Já si včera schválně zašla k dr. Maxovi, kam normálně nechodím a koupila si dve balení těch jejich dobrých testů, které ukazují dvě čárky
Paní prodavačka mi nabízela i ovulacni testy, ale řekla jsem ji popravdě, že na ty už je pozdě ![]()