IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22446
12.3.16 14:05
@Batalina píše:
Olééé
@zuzacuzak vítám tě :)
@Emmmma nestresuj… Na špatný myšlenky je ještě brzy :roll:
Moc Vám holky Děkuji za útěchu… Byla jsem se projít s psicema, popřemýšlela… Jsem v pohodě, tentokrát jsem to ani neobrečela, byla jsem připravená :andel:
Každopádně jsem se rozhodla, že to nevzdám… Sednout si a skuhrat nebudu… Shodli jsme se s přítelem, že až našetříme, dámě ještě jeden pokus jako samoplátci a mezi tím se pustíme do adopce. Život Máme jenom jeden, ne? Tak na co čekat :pankac:
To by bylo, aby nebylo :lol:

Skvělý přístup :pankac: Moc držím palce, ať ti vyjde vše, co si budeš přát :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.3.16 14:15
@esprit1 píše:
Je úžasné, že sis to takhle zpracovala. Tvůj muž má štěstí, že si vzal tak skvělou a statečnou ženskou :* Budu držet palečky, ať Vám adopce vyjde co nejdřív a můžete tak udělat radost sobě a především opuštěné dětské dušičce :srdce: :hug:

@Esprit To já mám štěstí, že jsem našla svého muže… Bez něj bych byla jen jedna polovina… Spolu tvoříme tu sílu :srdce: @Tofík určo dám vědět, budu tu ještě chvíli s vámi, abych vám mohla držet pěsti, tak dám vědět, jak to vypadá 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.3.16 14:16

@Ecil Moc děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
12.3.16 14:17
@Hanesi píše:
No to je správn přístup! :potlesk: :pankac:
Smekám a přeji hodně štěstí, zasloužíte si ho :* :hug: :kytka:

Děkujeme Hanesi… I já tobě přeji, aby ti to vyšlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.3.16 14:19

@Ecil To jo jsem ráda, aspoň me trošku povzbudí. Přítel to bere celkem sportovně tak jsem ráda. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.3.16 15:08
@Tofik píše:
Ahojda. Znám maminku, která má z IVF dvojčata a žádné problémy neměla. Jen musela jít na plánovaného císaře asi 14 dní před termínem. Pokud nemáš nějaké jiné zdr. problémy, tak bych se toho nebála ;)

moc děkuji za podporu, začíná se mi ta myšlenka líbit čím dál tím víc, už jsme i koukali po kočárcích a když vidím ta dvojčátka, tak si říkám, že to risknu:) :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65
12.3.16 15:09

@Ecil moc děkuji za uvítání! těším se na společnou podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
12.3.16 17:11

@zuzacuzak Vítám Tě ja mam sestru dvojče dva bráchy dvojčata a ta představa mi taky nevadí my jsme v rodině samé dvojčata. Držím Ti palečky :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
132
12.3.16 17:40

@Hanesi jojo nemam tam nic at koukam jak koukam :D…to u tebe jsou krasne videt :D… ja uz se modlim abych tam videla to co u tebe… tesim se na zitrejsi prekvapko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
12.3.16 18:17

Dámy musíme si věřit, že to všem jednou vyjde :*…většina z nás je na IVF poprvé a s tím je spojeno i mnoho nadějí a očekávání, které jsou střídány s velkým zklamáním po neúspěchu :,(… jen těžko se na to člověk dopředu může připravit, podle mě to prostě nejde, kdo si to nezažil, nepochopí… :zed:
Ale dočkáme se! Jen musíme věřit a nevzdávat se! :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
12.3.16 19:09

Ahoj holky, tak dnes po kontrole a dali mi jeste na dva dny puregon a orgalutran… V pondeli kontrola, ale rikala, ze je to dobry, ze jich mam hodne a dost velky… Proto me taky boli bricho…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
12.3.16 19:15

@Jani1982 Paráda, tak ať hezky zrají, bobánci :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
12.3.16 19:25

@Tofik :) snad :) picha se potom jeste nejaka jina injekce nebo uz jen prasky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
12.3.16 19:29

@Jani1982 Možná ten Pregnyl :think: Já měla IVF před třemi lety, tak si to nepamatuju, ale jiné holky určo budou vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
12.3.16 19:36
@Jani1982 píše:
@Tofik :) snad :) picha se potom jeste nejaka jina injekce nebo uz jen prasky?

Já skončila s pichanim do bricha injekci pregnylu, po odběru vajicek zavadim uz jen tabletky utrogestanu a beru estrimax. Taky jsem si docela oddychla.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí