Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Batalina píše:
Olééé
@zuzacuzak vítám tě
@Emmmma nestresuj… Na špatný myšlenky je ještě brzy
Moc Vám holky Děkuji za útěchu… Byla jsem se projít s psicema, popřemýšlela… Jsem v pohodě, tentokrát jsem to ani neobrečela, byla jsem připravená
Každopádně jsem se rozhodla, že to nevzdám… Sednout si a skuhrat nebudu… Shodli jsme se s přítelem, že až našetříme, dámě ještě jeden pokus jako samoplátci a mezi tím se pustíme do adopce. Život Máme jenom jeden, ne? Tak na co čekat
To by bylo, aby nebylo
Skvělý přístup
Moc držím palce, ať ti vyjde vše, co si budeš přát ![]()
@esprit1 píše:
Je úžasné, že sis to takhle zpracovala. Tvůj muž má štěstí, že si vzal tak skvělou a statečnou ženskouBudu držet palečky, ať Vám adopce vyjde co nejdřív a můžete tak udělat radost sobě a především opuštěné dětské dušičce
![]()
@Esprit To já mám štěstí, že jsem našla svého muže… Bez něj bych byla jen jedna polovina… Spolu tvoříme tu sílu
@Tofík určo dám vědět, budu tu ještě chvíli s vámi, abych vám mohla držet pěsti, tak dám vědět, jak to vypadá ![]()
@Hanesi píše:
No to je správn přístup!![]()
Smekám a přeji hodně štěstí, zasloužíte si ho![]()
![]()
Děkujeme Hanesi… I já tobě přeji, aby ti to vyšlo!!!
@Ecil To jo jsem ráda, aspoň me trošku povzbudí. Přítel to bere celkem sportovně tak jsem ráda. ![]()
@Tofik píše:
Ahojda. Znám maminku, která má z IVF dvojčata a žádné problémy neměla. Jen musela jít na plánovaného císaře asi 14 dní před termínem. Pokud nemáš nějaké jiné zdr. problémy, tak bych se toho nebála
moc děkuji za podporu, začíná se mi ta myšlenka líbit čím dál tím víc, už jsme i koukali po kočárcích a když vidím ta dvojčátka, tak si říkám, že to risknu:) ![]()
@zuzacuzak Vítám Tě ja mam sestru dvojče dva bráchy dvojčata a ta představa mi taky nevadí my jsme v rodině samé dvojčata. Držím Ti palečky
![]()
@Hanesi jojo nemam tam nic at koukam jak koukam
…to u tebe jsou krasne videt
… ja uz se modlim abych tam videla to co u tebe… tesim se na zitrejsi prekvapko ![]()
Dámy musíme si věřit, že to všem jednou vyjde
…většina z nás je na IVF poprvé a s tím je spojeno i mnoho nadějí a očekávání, které jsou střídány s velkým zklamáním po neúspěchu
… jen těžko se na to člověk dopředu může připravit, podle mě to prostě nejde, kdo si to nezažil, nepochopí… ![]()
Ale dočkáme se! Jen musíme věřit a nevzdávat se!
![]()
Ahoj holky, tak dnes po kontrole a dali mi jeste na dva dny puregon a orgalutran… V pondeli kontrola, ale rikala, ze je to dobry, ze jich mam hodne a dost velky… Proto me taky boli bricho…
@Tofik
snad
picha se potom jeste nejaka jina injekce nebo uz jen prasky?
@Jani1982 Možná ten Pregnyl
Já měla IVF před třemi lety, tak si to nepamatuju, ale jiné holky určo budou vědět
@Jani1982 píše:
@Tofiksnad
picha se potom jeste nejaka jina injekce nebo uz jen prasky?
Já skončila s pichanim do bricha injekci pregnylu, po odběru vajicek zavadim uz jen tabletky utrogestanu a beru estrimax. Taky jsem si docela oddychla.. ![]()