Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi No kéž bys měla pravdu, ale po prvním neúspěchu v úspěch nevěřím, netestuji a od dubna nejspíše nastupuji do nové práce, takže to bude ještě zajímavé ![]()
@agiss píše:
@Lucie996 je to tvoje 1 IVF? Nějak sem nepostřehla jestli si to už nepsala
Zajímám se jestli se to někomu povedlo na poprvé
Ano, moje první IVF a dlouhý protokol. Jinak mám za sebou tři IUI, bez úspěchu ![]()
@Tomička já říkám, co se má stát, stane se… a jestli to na testu uvidím hned, nebo až z krve, je vlatně jedno, takhle můžu truchlit sama a s vámi a připravit se na to
… ale to je můj přístup a rozhodně ho nechci nikomu vnucovat, každý si musí najít svoji cestu, jak s těmi nervy při IVF bojovat…já si našla tento „koníček“ a s trochou adrenalinu mi to prostě rycheji utíká ![]()
@Hanesi A propos už máš nachystany test na zítra? Aspoň se tu všechny tím tvým řáděním zabavime ![]()
@Hanesi Se vsadím, že tam bude pořád duch
Já ti to testování nemám za zlé, ani náhodou
Já jsem taky taková…jen teď se tomu chci vyhnout, hlava přepla na jiný režim no
Ty jen testuj, testuj ![]()
@Hanesi no já se k tobě za chvilku připojím, chci vědět kdy mi odezní pregnyl
měla sem 10.000,to říkají tak deset dní ![]()
Dobré ráno holky, mam ještě dotaz, když se nepodaří ET je pak KET brán jako druhý pokus ivf nebo se to do toho nepočítá? ![]()
Jo už to vidím na stránkách kliniky že si to pacientka hradí sama, takže se to tam asi nepočítá ![]()
Tak ja hlasim, ze jsem vcerejsi Orgalutran zvladla nakonec sama
Ted jsem ve vane a v pul desaty supajdime smer Praha na kontrolu, zda bude v pondeli Opu nebo ne… ![]()
@Jani1982 no vidíš, holka šikovná
tak hodně štěstí ať je vše tak jak má
dej pak hned vědět, jak si dopadla ![]()
Ahojky holky, tak hlásím, že u nás se taky nepovedlo. Test ráno negativní. Ale alespoň vím na čem jsem. A co si budeme povídat, Já to tak nějak čekala…
@Batalina no co na to říct, k tomu asi žádné správné slova nejsou
zase další špatná zpráva ![]()
@Batalina Ach jo, to je mi lito
Ja z toho zacinam byt nejaka nervozni, netusila jsem, ze je v tom takovy neuspech ![]()
Jojo, chtělo by to zase nějaké dobré zprávy… Těch špatných už je fakt dost…
@Hanesi je to na tobě…