Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky pořád nic počkám do 2 a zavolám sestře zda jsou výsledky. Bylo mi řečeno budeme volat my vám už jsem na nervy :-/ ![]()
Ahoj holky, chtěla bych se k Vám přidat, protože prozivam to samé. 29.2. jsem byla na ET a teď čekám a čekám
Mám testovat až v pondělí, ale samo jsem to nevydržela a test udělala už ve středu, čtvrtek i dnes, jsou tam dvě čárky, ale nezda se mi, ze by to tmavlo,.tak jsem volala doktorce a ta mi řekla, ze by to mohl byt Pregnyl ![]()
@Lucie996 píše:
Ahoj holky, chtěla bych se k Vám přidat, protože prozivam to samé. 29.2. jsem byla na ET a teď čekám a čekámMám testovat až v pondělí, ale samo jsem to nevydržela a test udělala už ve středu, čtvrtek i dnes, jsou tam dvě čárky, ale nezda se mi, ze by to tmavlo,.tak jsem volala doktorce a ta mi řekla, ze by to mohl byt Pregnyl
Tak nafoť testy a my mrkneme ![]()
Vítám tě mezi námi
Já myslím, že Pregnyl takto pozdě je už skoro nemožné, kolik jsi měla jednotek?
podívej se na test cca dvě stránky zpět - je to můj test den po ET, Pregnyl byl 5000 jedotek dnes je to 9 dnů od píchnutí, tak můžeš porovnat ![]()
@Hanesi ja jen malou a pila jsem meltu v saccich ![]()
@Lucie996 ahojky, to uz by pregnyl byt nemusel, oni dr neradi vidi to testovani pred tim terminem, co udaji - pritom ty carky tam v te dobe uz zakonite musi byt ![]()
@Aňule123 taky od rána nakukuju, myslím na tebe, ať to dobře dopadne!!! ![]()
Holky… teď mi volal docent z CARu a docela mě rozhodil… Prý mám přijít v pondělí na krev, když jsem se ho ptala, jestli to má cenu, když to bylo negativní,,tak se vysmál doktorce v Bohunicích a prý byla velmi naivní, když si myslela, že by něco našla… Tak teď nevím… Byla jsem smířená… Už zase je vše jinak… Mě klepne..
@Batalina já si ale taky myslím že to bylo brzo, jen jdi na krev, budeš mít jistotu ![]()
@Lucie996 Taky si myslím, že sílí…a kolikátka je to citlivost 10 nebo 25?