Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aňule123 držím vše co mám! ![]()
@agiss krásný skóre!
tak ať se pěkně dělí
Ahoj holky, mě začalo pobolívat i kolem pupíku, bojím se, že je to v háji. Dole v třísle mě taky zase pobolívá ![]()
@agiss píše:
Dobré ráno, tak holky mam z 12 vajíček oplozeno 11,dnes transfer nebude, mam si zavolat zase zítra ráno
Krása, holky vy jste tak šikovné ![]()
@Hanesi píše:
@esprit1 jsi superocko
Ty máš testovat oficiálně vlastně kdy? Byla jsi v neděli, ale měla jsi třídenní že? Takže někdy 22.3.?
Test si mám udělat 20.3. Ale mám tušení, že tak dlouho to nevydržím
Myslím, že příští pátek to prubnu poprve. Akorát mě teď druhy den pobolívá u levého vaječníku, tak doufám, že se drobek neuhnizduje právě tam ![]()
@Tofik Ty jdes na kontrolu až odpoledne že? A kdy budeš mít výsledky víš? Byla by uleva, kdyby sis už dnes mohla oddychnout.. ![]()
@Tofik Moc děkuji sestra se mě ptala na příznaky únava pnutí prsou tak říkám nic moc člověk se radši ani nepozoruje s dva dny me už nebolí nic vždy jen večer záda břicho a je pravda že teď dva dny jsem víc unavená
@Aňule123 píše:
Holky už mám po odběru. Dnes mi bude. volat doktor výsledky. Prý je dobré ze jsem to nedostala tak uvidíme
Držíme palecky ![]()
@Aňule123 píše:
@Tofik Moc děkuji sestra se mě ptala na příznaky únava pnutí prsou tak říkám nic moc člověk se radši ani nepozoruje s dva dny me už nebolí nic vždy jen večer záda břicho a je pravda že teď dva dny jsem víc unavená
Tak to byla asi jiná sestra než ta tvá oblíbená ![]()
@esprit1 já to budu vědět nejdřív v úterý
Dnes jdu na krev do CARu
@Aňule123 to jsou samý správný věci
Ty se máš, že budeš mít výsledky už dnes. Není nad to, když člověk ví na čem je
@Tofik až v úterý? Co je to za timing?
dyť to je skoro týden… u nás jsou výsledky do dvou hodin…
Holky byla tam i ta kráva na recepci. 3× se mě proč tam jsem a to jsem dávala papír. Katastrofa. Ta druhá byla hodná.
Ahooj holky tak 2 den po ET a ja jsem jak rybicka nic me neboli a akorat se nudim
do včerejska mě bolelo břicho jak při menstruaci a ted nic…tak snad uz mam bobecka uvrtaneho… sla by se tak projit ven ale v pokynech je letet tak lezim ![]()
Holky držím vám všem palečky, snad to dobře dopadne
![]()
Mě dnes čeká injekce Orgalutranu a jsem z toho od rána celá nesvá…Všem vám v dobrým závidím, že už to máte za sebou ![]()
@Jani1982 je to jen malé píchnutí a to co nas čeka určitě stojí za to
… ja to snad zavidim tobe protože se ted jen sleduju
a je mi divné, že mi vubec nic není
@Hanesi posílají to někam do laborky a je víkend. Takže v pondělí pošlou, v úterý to bude. Posledně když jsem byla v úterý, tak výsledky byly ve čtvrtek
@Jani1982 neboj se, zvládneš to. Zvládly jsme to všechny, i když třeba s počátečními obtížemi, ale zvládly. ![]()