Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky pockejte až se vám narodí děti. Pro mne byly moje kočky taky vším, ale jak jsem si domů donesla dceru, odsunula jsem je na poslední kolej. Dokonce jsem ty první měsíce chtěla aby byly raději pryč a trvalo dlouho než jsem si k ním zase našla cestu. A to jen podotýkám že jsou to domácí kočicky nechodí ven..Teď jsou to zase moji milacci, ale nemám už tolik času si s nima hrát a mazlit.. ![]()
Ještě k tomu dodam že nejen těhotenství je jiný stav, ale i mateřství
Naštěstí ta hysterie brzy přejde a jsme zase normální.. Relativně ![]()
@esprit1 Ano hrozně času cvicim ho dej pac jak monty spinka tak lehne na záda. Sudy umí válet
a jak se. Monty schovava tak si dá packy před oči. Hrozně jsou ucenlivy a chytří ![]()
To chápu děti jsou dar. Chci aspoň jedno ach jo holky ja jsem tak nervózní třeba me výsledek překvapí jak ne pobrecim si dám si víno horkou vanu ![]()
Holky já vám ty pejsky tak závidím, já mám dvě fenky u našich, ale my bydlíme v bytě a tady by se pes trápil…s rybičkama se nepomazlím, tak jsme si pořídili k synovi holčičku - Amálku
Kočky jsem nesnášela, ona je jiná, je báječná, tak hodná… (ale taky mě se*e
)
@Aňule123 Raději se připrav na tu horší variantu
Lepší pak být překvapená, než zklamaná…i když to budeš i tak
Ráno na tebe budu moc myslet… ![]()
@Tomička Ty jo, ta je krasna
to je Mainska? Jeee, Amalka je jedna z variant pro holcicku ![]()
@agiss jaké máš vlastně zprávy z CARu, už víš, kolik máte embryí?
Já jdu holky zítra na kontrolu po 6 dnech píchání puregonu, jsem nervózní, snad to bude vše na dobré cestě
@Aňule123 na to se taky moc těším. Mám jít na krav v pondělí, tak jsme si řekli, že do pondělí počkáme, protože kdyby přece jen… Abych si neměla co vyčítat, ale… V pondělí večer přichází na scénu víno a horká vana. Táta dovezl před dvouma dnama archiv a od té doby mě láká!!! ![]()