Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss píše:Úžasný výsledek, jen tak dal
Dobré ráno, tak holky mam z 12 vajíček oplozeno 11,dnes transfer nebude, mam si zavolat zase zítra ráno
@Emmmma A jak dlouho máš ležet? Mně dr říkal ať nebeham neskacu netaham těžké věci ale na procházky chodit a jinak normální režim. Ty jsi měla nějaké komplikace? ![]()
@esprit1 3-5 dní pobyt na lužku
… neměla jsem žádné komplikace…
@Emmmma píše:
@esprit1 3-5 dní pobyt na lužku… neměla jsem žádné komplikace…
Co doktor, to názor… Mně řekl naopak nelezet, jinak stejne doporučení, co mela @esprit1
Me taky říkal 3 dny ležet a ja ležela jen jeden den podle mě to člověk nevylezi ![]()
@agiss tak to jsou skvělé výsledky! Vy jste měli oplození pomocí PICSI?
@Ecil tak jak jsi dopadla na kontrole? Já jsem se teď vrátila, dohromady doktor viděl cca 18 folikulů ale s tím, že některé se pravděpodobně zastaví a reálně to vidí na 8 - 10 vajíček. Tak uvidíme. Zvažoval, jestli mi nezvýšit dávku puregonu, nakonec nezvýšil, protože na pravém vaječníku mám 13 folikulů a bál se příliš silné reakce. Tak uvidíme. Odběr někdy mezi 15. - 17. 3. ![]()
@Aňule123 držím palce, dej hned vědět ![]()
@Tofik Ne, že doktor jak bude mít chvíli zavolá nebo embryložka
![]()
@Emmmma píše:
Ahooj holky tak 2 den po ET a ja jsem jak rybicka nic me neboli a akorat se nudimdo včerejska mě bolelo břicho jak při menstruaci a ted nic…tak snad uz mam bobecka uvrtaneho… sla by se tak projit ven ale v pokynech je letet tak lezim
Ty máš přikázáno ležet?
Mě říkali naopak, jsem den po ET, taky jsem měla celý včerejší den pocit jak při MS, dnes už jsem ale byla s malou v kočárku na procházce, v obchodě, normálně vařím, peru, uklízím, prostě vše jako dříve… jen ji netahám, vymýšlíme různé metody jak vylézt do kočárku, vany, židličky, na houpačku, sranda to je, ale je šikovná
![]()
@Aňule123 Taky na tebe myslím a držím pěsti
A nemáš číslo, ty si nemůžeš zavolat?
@barca77 ne ne ICSI ![]()
@Aňule123 moc držím pěsti ať to jsou jen samé dobré zprávy ![]()
@Tofik dej pak hned vědět
ať ti to dobře dopadne ![]()
@Aňule123 tak co??? Porad nakukuji…
@agiss to je super, je lepsi mit vice mrazacku, sama pak budes klidnejsi ![]()