Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aňule123 to je strašná nejistota, co? Zítra už budeš vědět… Já jdu v pondělí… POřád si říkám, že je to jen pro jistotu… Pro pořádek… A už se snažím si vůbec nepřipouštět, že by to ještě mohlo být jinak, ale taky na to občas pomyslím… A dneska jsem si koupila TT. S tím, že si ho zítra ráno nebo o víkendu udělám, ale… Oddaluji to, protože se té jedné čárky pořád ještě malinko bojím…
@esprit1 Moc děkuji jak budu odpoledne něco vědět hned napíšu
![]()
@Batalina Já hrozně lituji, že jsem ho delala a ještě odpoledne. No kráva ![]()
Kdybych ten první nezkazila fakt tam něco bylo i kamarádka to viděla. Uvidíme vím, že to bude hrozně bolet. Ještě doktor říkal, že mi dává ještě o 10 procent šanci více a ja tomu věřila což bylo fajn i proto, že jsem to nedostala a minulý měsíc přesně na den. A pak přišlo zklamání a zbytečný stres. Už bych tu chybu neudělala. Neboj dobře to dopadne ![]()
@Aňule123 mně bolí prsa, je mi tak nějak šouflo, ať se najím nebo nenajím, kafe si nemůžu dát, pže i je blbě, a občas pobolívá dole. Já myslím, že ho tam máš ![]()
@barca77 do car mam volat zítra mezi 9-10 hodinou, tak ještě dnes nevím ![]()
Ale nějak se mi volat nechce, mam divný pocit a trochu strach co se dozvím ![]()
@Tofik To nevim me bylo blbě včera ráno dnes me akorát záda a sem tam břicho jinak nic moc už se radši nepozoruji ![]()
@Batalina tohle myšlení znám, člověk se smiřuje s tou horší variantou, ale přece jen tam někde vzadu plamínek naděje plápolá. Ať to dopadne jakkoli, jsme s Tebou
![]()
@Aňule123 já si trošku hlídám jen to břicho, abych zítra doktorovi ukázala, kde přesně to občas bolí a jinak se to hlásí samo a nepřipadá mi to běžný. Tak to přisuzuji tomu.
Holky, hezky se vyspinkejte
pa pa ![]()
Psala jsem příteli, že jsem koupila test… Je na dvoudenní pracovní poradě… V sobotu si ho uděláme… A v pondělí krev… To je akorát… Za neděli už se nic nezmění, a budu mít celý den na to, to přijmout na 100%
@agiss j to chápu, sama jsem si říkala, že nevím, jak zvládnu vždycky tu nervozitu před telefonátem. Jestli ono není lepší to nechat až na ten konečný výsledek
no jo, jsou to nervy.
@Batalina Čtu na internetu, že ten utrogestan může oddálit menstruaci. Brala jsem to minulý měsíc a doktor mi říkal až to dustanete tak ho vysadte. Proto mi teď nejde dl hlavy, že to nemám a to mi dává naději
![]()
@Aňule123 píše:
Monty
Krásná
Já mám 2 labradory, jsou to moje další děti
![]()
@Jani1982 píše:
@Aňule123 Ten je kraaasnejMoje Emilka a Mařenka
to jsou prozatim moje deticky
![]()
Krásný holky ![]()
@Aňule123 budu na tebe zítra myslet ![]()
@Batalina a na tebe v sobotu ![]()
Bylo by to v obou případech krásné překvapení ![]()