IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22446
10.3.16 22:37
@esprit1 píše:
Holky pockejte až se vám narodí děti. Pro mne byly moje kočky taky vším, ale jak jsem si domů donesla dceru, odsunula jsem je na poslední kolej. Dokonce jsem ty první měsíce chtěla aby byly raději pryč a trvalo dlouho než jsem si k ním zase našla cestu. A to jen podotýkám že jsou to domácí kočicky nechodí ven..Teď jsou to zase moji milacci, ale nemám už tolik času si s nima hrát a mazlit.. :srdce:

Tohle ale nemusí být pravda u každého. :nevim: Mám doma 2 psy a kočku a když se narodila dcera, vůbec mne nenapadlo odsouvat je. Nic se nezměnilo, jsou to všechno „moje děti“ dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
10.3.16 22:38
@Tomička píše:
Holky já vám ty pejsky tak závidím, já mám dvě fenky u našich, ale my bydlíme v bytě a tady by se pes trápil…s rybičkama se nepomazlím, tak jsme si pořídili k synovi holčičku - Amálku :) Kočky jsem nesnášela, ona je jiná, je báječná, tak hodná… (ale taky mě se*e :mrgreen: )
@Aňule123 Raději se připrav na tu horší variantu :( Lepší pak být překvapená, než zklamaná…i když to budeš i tak :oops: Ráno na tebe budu moc myslet… :hug:

Krásná čičina :pankac: :pankac: :pankac:

@Batalina Taky krásní mazlíci. Já bych fakt mohla mít doma zvěřinec :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
10.3.16 22:39
@barca77 píše:
@agiss jaké máš vlastně zprávy z CARu, už víš, kolik máte embryí?Já jdu holky zítra na kontrolu po 6 dnech píchání puregonu, jsem nervózní, snad to bude vše na dobré cestě

Budu držet palce, já jdu zítra taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
10.3.16 22:41
@esprit1 píše:
Naše decka chlupaté

Ta Britka je úžasná :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
10.3.16 22:41
@Batalina píše:
Ti vaši jsou taky naprosto božííí!!! Já můžu jakýkoliv zvířata, jen mravenců a krůt se strašně bojím a prchám. :-) Kdybych mohla, taky si pořídím pana Kočičáka. Jednou… Jednou budu mít malinkatý domeček s veliký sadem. A doma budeme mít veliký kachlový kamna, na kterých se budou vyhřívat dva velicí tlustí a strašně líní kocouři :-) :-) :-) A hned vedle kachláků se budou vyhřívat psíci, do okna nám bude koukat koza Amálka a bude mi ožírat muškáty v oknech.
A můj muž se ze mě zblázní… :-)
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
10.3.16 22:42
@Batalina píše:
Dcela tomu věřím, že potom jde zvířectvo malinko stranou… Moc si to neumím představit, ale už jsem to párkrát někde slyšela. Byly doby, kdy jsem to vcelku odsuzovala… Dneska to naprosto chápu, a kdo říká, že se nic nezmění, je malinko pokrytec…

Nemusí jít stranou, u nás to třeba tak nebylo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
10.3.16 22:44
@esprit1 píše:
@Batalina když se na tu dobu podivam dnes tak jsem na sebe naštvaná. Hodně! Musím říct, že pro holky - kočky to byl docela šok a taky stres, což mě samozřejmě moc mrzí. Ale tehdy fungovaly mateřské hormony, které naprosto přehlusily všechno ostatní. Teď už je to naštěstí pryč a Miunka už u mne leží, tesi se až odlozim knížku a mobil a ona si bude moc lehnout pod perinu na rameno. Zvířata jsou úžasné stvoření.. :srdce:

Důležité je, že je to už v pořádku, hormony jsou svině, prostě s člověkem zamávají. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.3.16 09:01

Ahoj, tak první test je tady :jazyk:
Pro ty co si nepamatují, tak testuji od 1 dne od ET až po doporučený termín testování :pankac: Taková testovací reality show :pankac: (to jen aby mi třeba dnes někdo nechtěl gratulovat :jazyk: )

U dnešního testu jsou slabé //, ještě dozvuk Pregnylu, ale na fotce asi moc dobře neuvidíte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.3.16 09:05

@Aňule123 držím pěsti ať to dopadne :hug: @asgiss tfuj tfuj ať máš co nejvíc bojovníků :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
11.3.16 09:14

@Hanesi vidím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
11.3.16 09:22

Dobré ráno, tak holky mam z 12 vajíček oplozeno 11,dnes transfer nebude, mam si zavolat zase zítra ráno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.3.16 09:23

@esprit1 jsi superocko :mrgreen:
Ty máš testovat oficiálně vlastně kdy? Byla jsi v neděli, ale měla jsi třídenní že? Takže někdy 22.3.?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
11.3.16 09:24

@Hanesi no já snad začnu testovat taky :lol: taky by mě zajímalo kdy mi zmizí pregnyl ;) budu se těšit na tvoje každodenní testíky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
11.3.16 09:29

@agiss no to je parádní počet :potlesk: :potlesk: Tak ať tak pokračují i nadále :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
11.3.16 09:33

Holky už mám po odběru. Dnes mi bude. volat doktor výsledky. Prý je dobré ze jsem to nedostala tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí