Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holky…asi zase hloupej dotaz…ale teď jsem študovala v protokolu a všimla jsem si až dnes, že mi i označili, jakou stranou mám píchání začít…no samozřejmě jsem si toho nevšimla a začla přesně tou druhou…myslíte, že to něčemu vadí? ![]()
@Jani1982 Tak to netuším, mně akorát říkali ať ty strany střídám ![]()
@Esprit zrovna jsem na chvilku zdřímla, ale zvěřinec mě málem vystěhoval z mého milovaného gaučíku
Můry moje nevděčný… Ale co bych bez nich dělala… ![]()
@Hanesi Nevím, jestli je už úplně vyloučené, když jsem nad tím přemýšlela, nedošla jsem k jednoznačnému závěru, ale…Doktorka v Bohunicích říkala, že 7. den po ET už by v moči nějaké HCG bylo. Doktor z Caru mi zase řekl, že technicky je 7.den HCG v moči nezměřitelné. Mě z toho tak nějak vyšlo, že mě chce jen uklidnit, protože 25.2. bylo OPU, 29.2. bylo ET po prodloužené kultivaci a v pondělí 7.3. měřili HCG a nic… To je 11 dní staré embryjko… TO už by podle mě fakt doktorka nějakou nízkou hladinu HCG musela zaznamenat, jestliže mají přesné měření. Nedělala to testem, posílala to do laborky.
@Aňule123 Nádherný dort, jsi šikulka
Můj poslední pokus udělat dort synovi nedopadl podle mých představ a mašinky vypadaly, jako by je přejel parník ![]()
@agiss Já špinila asi 3 dny teda, ale asi to bylo z toho utrogestanu, protože jsem špinila vždycky po zavedení, tak po hodince…
Tak to jsem rada ![]()
@Batalina Jaky mas pejsky? Nevim, jestli jsi to tu uz nepsala… Ja mam dve francouzsky buldocice
takze nikde doma nejsem sama, ani na zachode ![]()
@Jani1982 já mám beauceronku a maliňačku
A máš pravdu… Taky nejsem nikde sama
Je s nimi docela sranda ![]()
@Batalina Juuuzis, co to je???
Jo sranda je, kolikrat sedim a divam se na ne misto telky ![]()
@Tomička Děkuji moc zítra je den D uz aby bylo ráno a ja šla na krev
@Aňule123 Ten je kraaasnej ![]()
Moje Emilka a Mařenka
to jsou prozatim moje deticky
![]()
@Jani1982 taky nádherné miluji všechny zvířata
Kdybych mohla mám i pět psů ![]()
@Aňule123 Monty je fakt cukrouš k zulibani
Potřebuje hodně pohybu a tréning že?