Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aňule123 píše:
Holky můžete mi vysvětlit u testů citlivost? Nevěděla jsem, že něco takového je. Když je 10 a pak je teda větší? Čím větší tim lepší citlivost?
Já myslím, že ty 10 jsou citlivější, že rozpoznání tehotensky hormon v nižší koncentraci, tedy dřív. Vím, že mi sestřička po ET říkala ať nejsem sklesla, když ten test bude negativní i 14. den že z krve je to nejjistější ale zname to.. A co dnes už jsi testovala?
Se mi to odeslalo driv nez jsem to dopsala
Tak palce drzime @Hanesi at se tam pekne zavrtava
Jak stare embryo vlastne mas?
@Aňule123 ty desitkove jsou nejcitlivejsi, zachyti uz od 10ti jednotek HCG… trebas ty petadvacitkove ho zachyti az od 25jednotek… Co ten ranni test? Ukazalo se tam neco jeste?
Holky nedělala jsem ranní test ani nebudu. Počkám si už na tu krev. Já vím, že včera u toho prvniho testu odpoledne něco bylo a když jsem v zápětí udělala druhý tak nic. Údajně se to ani nemá. Ráno mi volala sestřička ať sebou vemu ranní moč a zda krvacim. Ohledně toho testu me servala, že když už tak ráno a ne dopoledne dva po sobě a at si už dnes nic nedělám a nedeptam se.
@Aňule123 tak uvidis… Nechci ti ale davat plane nadeje, neco by tam uz melo byt na testu
V kolik jdes na krev a kdy budes vedet vysledky?
@Aňule123 Holky můžete mi vysvětlit jak si nějaká sestra dovoli vás servavat??? To mi hlava fakt nebere.
Pochopim, že to okomentuje ale taková reakce
Nechavame tam tolik peněz tak by se měli chovat patřičným způsobem. Nic si z ní nedělej..
@esprit1 nedělám ja ji nemám ráda taková arogantní koza. To si snad dovoluje jen na mě asi tím, že mám 22, ale kdybych se ja tak v práci chovala ke klientům tak mě vyhodí ann nemrknu.
Ahoj holky, mam takový hloupý dotaz. V lékařské zprávě mam napsáno že mám ode dnešního dne zavádět 3× denně 2 tobolky utrogestanu, nikde ale nepíšou jestli je to taky na čas, tudíž po osmi hodinách? ![]()
Ptám se proto že kvůli tomu budu muset vstávat? ![]()
@agiss Já beru po 8 hodinách. V pět ráno jak přítel jde do práce pak v 1 po obědě se natahnu a v 9 večer u televizi ![]()
@agiss ja jsem brala normalne rano, podle toho v kolik jsem vstala, pak po obede a pak pred spanim
tam si myslim, ze casove to neni nijak dulezite
A jak se citis?
@Aňule123 meli by mit trosku empatie…na me byla neprijemna recepcni, az ji uvidim osobne a bude v zom pokracovat, dam ji to jasne najevo… ![]()
@agiss je já nad tím vůbec nepřemýšlela. Mám zavádět 4 ráno a 4 večer takže jak vstanu zavedu a večer když jsi spát to samé.. ![]()
@Aňule123 Bohužel asi každá klinika má nějakou takovou „čůzu“ a většinou je to ta, která má nejnižší postavení.. Třeba recepční ![]()
@Tomička Oni si asi mysli mladá zlatokopka. Kdyby vedela, že vydělávame stejné peníze byt je můj a jeste jsem pomáhala splácet dluhy coo mu nasekala bývalá manželka.