IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
9.3.16 16:11

U druhého není nic :( mužů zkusit ještě ráno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
9.3.16 16:15
@Jani1982 píše:
Holky prosim vas, kolik dni po OPU s dela ET? To je asi hodne individualni ze?

Podle toho, jestli budeš mít prodlouženou kultivaci - pak 5.den, kdy den OPU se nepočítá. Některé CAR vkládají i dříve, většinou 3 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
9.3.16 16:16
@Hanesi píše:
Tak mi holky volali z CAR, jestli bych nemohla zítra na ET již dopoledne místo odpoledne, tak budu mít bublinku dříve u sebe :* :srdce:
A od pátku začínám svoji reality show s testy :jazyk:

Skvělý, budu držet palce :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
9.3.16 16:19

@Aňule123 já jsem teda měla vždy testy nejsilnější odpoledne :-)
edit - ajo :-( já jsem nedočítala. Myslela jsem, že čekáš do zítřka na tetování, až teď čtu, že už jsi testovala. Kolikátý jsi den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 16:23

@Aňule123 Nehazej flintu do žita a zkus to ráno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 16:28
@Hanesi píše:
@esprit1 Tý jo, 10. den od MS? Tak to je mazec 8o No samozřejmě myslím tento pátek, budu testovat i mizení pregnylu, tak tu uvidíte v pátek další //, které ovšem těhu ještě znamenat nebudou, ale co na pokochání dobrý :mrgreen:@Aňule123 Na ty jsem neslyšela žádnou recenzi, takže ani negativní a jakou má citlivost? 10 nebo 25?

Taky jsem to nechapala :zed: a hlavně po sedmi dnech kdy byl pořád negativní jsem jela na prodloužený víkend do Maďarska do termalu.. Takže horká voda, červené víno. :roll: Ještě že to moje decko bez úhony ten divoký začátek přežilo :mrgreen:
Hele a s těma testama jsi fakt blázen :* :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 16:30

@Aňule123 To mě mrzí :(… čekala jsem, že se galerie této diskuze bude rozrůstat jen o pozitivní testy…určitě ještě není nic ztraceno, ale nechci dávat plané naděje, kdyby to tak udělal test mne, tak už bych spíš začala plánovat KET…Máš ještě nějaké mrazáčky? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 16:31
@Ecil píše:
Podle toho, jestli budeš mít prodlouženou kultivaci - pak 5.den, kdy den OPU se nepočítá. Některé CAR vkládají i dříve, většinou 3 den.

A taky záleží, kolik budeš mít oplodněných vajíček, když jich bude malinko tak zavádějí ten 3. den i když plán byl až 5. a PK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 16:33
@esprit1 píše:
Taky jsem to nechapala :zed: a hlavně po sedmi dnech kdy byl pořád negativní jsem jela na prodloužený víkend do Maďarska do termalu.. Takže horká voda, červené víno. :roll: Ještě že to moje decko bez úhony ten divoký začátek přežilo :mrgreen:
Hele a s těma testama jsi fakt blázen :* :mrgreen:

já vím, to já jsem, já to testování prostě miluju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
A když to nevyjde, tak si asi pobrečím, ale rychle se otřepu a jedu dál :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 16:40

@Aňule123 beruškooo, vždyť jsme říkaly ráno. Já si ho taky dělala ráno :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 16:42

@esprit1 takže Tvoje dítě miluje horko a víno, co? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
9.3.16 16:47
@esprit1 píše:
A taky záleží, kolik budeš mít oplodněných vajíček, když jich bude malinko tak zavádějí ten 3. den i když plán byl až 5. a PK

To fakt záleží na přístupu CAR. U nás třeba dělají PK vždy, i když máš třeba jen 2 vajíčka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 16:48

@Tofik Horko sedí, ve vaně je naložená každý večer.. :mrgreen: s vínem se teprve ukáže :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 16:55

@Tofik už brecim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 16:56

Tak snad mám ještě naději