Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Jani1982 píše:
Holky prosim vas, kolik dni po OPU s dela ET? To je asi hodne individualni ze?
Podle toho, jestli budeš mít prodlouženou kultivaci - pak 5.den, kdy den OPU se nepočítá. Některé CAR vkládají i dříve, většinou 3 den.
@Hanesi píše:
Tak mi holky volali z CAR, jestli bych nemohla zítra na ET již dopoledne místo odpoledne, tak budu mít bublinku dříve u sebe![]()
A od pátku začínám svoji reality show s testy
Skvělý, budu držet palce ![]()
@Aňule123 já jsem teda měla vždy testy nejsilnější odpoledne ![]()
edit - ajo
já jsem nedočítala. Myslela jsem, že čekáš do zítřka na tetování, až teď čtu, že už jsi testovala. Kolikátý jsi den?
@Hanesi píše:
@esprit1 Tý jo, 10. den od MS? Tak to je mazecNo samozřejmě myslím tento pátek, budu testovat i mizení pregnylu, tak tu uvidíte v pátek další //, které ovšem těhu ještě znamenat nebudou, ale co na pokochání dobrý
@Aňule123 Na ty jsem neslyšela žádnou recenzi, takže ani negativní a jakou má citlivost? 10 nebo 25?
Taky jsem to nechapala
a hlavně po sedmi dnech kdy byl pořád negativní jsem jela na prodloužený víkend do Maďarska do termalu.. Takže horká voda, červené víno.
Ještě že to moje decko bez úhony ten divoký začátek přežilo ![]()
Hele a s těma testama jsi fakt blázen
![]()
@Aňule123 To mě mrzí
… čekala jsem, že se galerie této diskuze bude rozrůstat jen o pozitivní testy…určitě ještě není nic ztraceno, ale nechci dávat plané naděje, kdyby to tak udělal test mne, tak už bych spíš začala plánovat KET…Máš ještě nějaké mrazáčky? ![]()
@Ecil píše:
Podle toho, jestli budeš mít prodlouženou kultivaci - pak 5.den, kdy den OPU se nepočítá. Některé CAR vkládají i dříve, většinou 3 den.
A taky záleží, kolik budeš mít oplodněných vajíček, když jich bude malinko tak zavádějí ten 3. den i když plán byl až 5. a PK
@esprit1 píše:
Taky jsem to nechapalaa hlavně po sedmi dnech kdy byl pořád negativní jsem jela na prodloužený víkend do Maďarska do termalu.. Takže horká voda, červené víno.
Ještě že to moje decko bez úhony ten divoký začátek přežilo
Hele a s těma testama jsi fakt blázen![]()
já vím, to já jsem, já to testování prostě miluju
![]()
A když to nevyjde, tak si asi pobrečím, ale rychle se otřepu a jedu dál ![]()
@Aňule123 beruškooo, vždyť jsme říkaly ráno. Já si ho taky dělala ráno
![]()
@esprit1 píše:
A taky záleží, kolik budeš mít oplodněných vajíček, když jich bude malinko tak zavádějí ten 3. den i když plán byl až 5. a PK
To fakt záleží na přístupu CAR. U nás třeba dělají PK vždy, i když máš třeba jen 2 vajíčka ![]()
@Tofik Horko sedí, ve vaně je naložená každý večer..
s vínem se teprve ukáže ![]()