Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Aňule123 Kdyz bude pozitivní teď pak nemusis stresovat do pátku
Ale ranní moč je k testování nejvhodnější, to píšou na všech testech..
@Tofik píše:
@Aňule123 chválí si dr.maxe. Nespolehlivý jsou prý mamatesty
@Hanesi no jo, to víš. Já mám radši jistotu, i když není dobrá
Přesně, Dr. Max se strašně zhoršil cca 3 roky na zpět. Ale to spíše bavíme-li se o lovení duchů, pokud mají být dálnice na testu, tak je ukáže podle mne jakýkoliv ![]()
OPRAVA: MAMATEST SE ZHORŠIL, NE DR. MAX!!!
Příspěvek upraven 09.03.16 v 15:17
@esprit1 píše:
@Aňule123 Kdyz bude pozitivní teď pak nemusis stresovat do pátkuAle ranní moč je k testování nejvhodnější, to píšou na všech testech..
Tak jsem zvědavá, jestli se nechá ukecat
![]()
Říkáte dr max?? Hmmm
Mrknu co mám doma a jestli už není prošlý ![]()
Tak mi holky volali z CAR, jestli bych nemohla zítra na ET již dopoledne místo odpoledne, tak budu mít bublinku dříve u sebe
![]()
A od pátku začínám svoji reality show s testy ![]()
@Hanesi píše:
Přesně, Dr. Max se strašně zhoršil cca 3 roky na zpět. Ale to spíše bavíme-li se o lovení duchů, pokud mají být dálnice na testu, tak je ukáže podle mne jakýkoliv
OPRAVA!!! CHTĚLA JSEM NAPSAT, ŽE SE MAMATEST ZHORŠÍL
![]()
DR. MAX JE VÝBORNÝ
![]()
@Hanesi přeji hodně štěstí a budeme na tebe myslet
A na tu reality show se fakt tesim. Akorát který pátek máš na mysli? ![]()
@Hanesi mamatest za mne byl hrozny už před sedmi lety, těhotenství mi potvrdil slabým duchem až 10. den od termínu MS! Ne transferu ale 10tý den zpoždění.. ![]()
@esprit1 Tý jo, 10. den od MS? Tak to je mazec
No samozřejmě myslím tento pátek, budu testovat i mizení pregnylu, tak tu uvidíte v pátek další //, které ovšem těhu ještě znamenat nebudou, ale co na pokochání dobrý ![]()
@Aňule123 Na ty jsem neslyšela žádnou recenzi, takže ani negativní a jakou má citlivost? 10 nebo 25?
@Aňule123 já taky neměla dr. maxe, ale nějakou neznámou značku a viděly jste výsledek
Takhle pozdě už by měl být vidět všude, si myslím, pokud nebude test vadný. I když jsou jedinci, kteří mají čárku až po 14ti dnech. Ale většina už dřív.
@Hanesi jůů paráda! To je ta lepší varianta, viď. Se těším, až začne Tvá testová masáž ![]()
Holky asi nic je to rozpite vidím jen jednu tak asi nic uvidíme na krev ![]()