IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
9.3.16 18:17

@agiss Krásné výsledky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 18:26
@Aňule123 píše:
@Tofik ja uz radši ne nechci zas brečet přítel. nesm nic poznat do pátku to vydržím už. Třeba by tam ráno něco bylo

Proč přítel nesmí nic poznat??? Mohl by té aspoň obejmout a podpořit a bylo by ti o fous líp, obzvlášť když ještě není nic ztraceno..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 18:32

@esprit1 právě proto ze ještě není nic ztraceno tak ho nechci zeptat at není smutný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 18:33

Zdeptat on děti nemá ma 55 let a strašně by je chtěl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 18:39

@Aňule123 Jsi statečná :hug: Já mám muže, který zachovává chladnou hlavu a celkově problematické situace bere jako výzvu nebo spíš jako něco, co se má řešit a ne hned vědět hlavu. Nechá mě vybrecet a pak jdeme dál. Osobně něco takového potrebuju jinak bych s mým pesimismem daleko nedošla. Ale každá to máme jinak. A i ty šílené testy máme každá jinak pozitivní.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 18:42

@Aňule123 tak to chápu, že je to pro něj hodně těžké.. Pro vás oba..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.3.16 19:04

@Aňule123 neplač!!! Je mi to moc líto, ale nevěs hlavu!!! Nechci dávat žádné plané naděje, ale vydrž do rána a zkus testnout ještě jednou. Když nic jiného, zkus to brát tak, že alespoň budeš vědět… To taky není špatně. Já vím, že se mi to lehce píše, ale věř mi, že i když to bolí, tak to přebolí… Opravdu vím o čem mluvím… Neztrácej naději, ale neupínej se na dobrý výsledek. Drž se kočko… Jsme tu s tebou… A ty máš svého muže… To je základ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 19:04

@Aňule123 ty jsi tak ohleduplná :hug: posílám Ti velké obětí na dálku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 19:40

Moc vám děkuji holky přítel nic nepoznal usmivam se a šli jsme na pivo ja mam birella :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 19:45

Snazim se na to nemyslet a verit, že v tom prvním testu něco bude. Každopádně máme ještě 10 mrazacku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 19:49

@Aňule123 šikulka jsi :hug: to je fajn, že máte ještě mražáčky, tak aspoň bys mohla hned další měsíc zase, při nejhorším ;) Dobrou chuť :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 19:55

@Tofik Děkuji celkem mi to chutná :lol: Jo to bych šla tak uvidíme jak to vše dopadne. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 20:33

@Aňule123 TAk si nech chutnat :pankac: a pokud to nevyjde teď, tak máš ještě pěkných pár ledňáčků :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 20:41

@Aňule123 No tak to je ale jiná. S takovým množstvím mrazacku se dá vyrobit skoro Klabzubova jedenáctka ;) Uzij si krásný společný večer a mužem.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 21:16

Holky trošku vám to vysvětlím. Jsem s přítelem přes tři roky o miminko se snažíme dva roky. Šla jsem s přítelem k mému gynekologovi donesla jsem sperma on se podíval a řekl nám, že žádné spermie nevidí a že mu je to líto. Napsal mi žádanku do centra na inseminaci se spermií od dárce. Celý večer jsme o tom mluvili přítel měl slzy v očích a řekl mi, že se klidně odstěhuje at si najdu někoho s kym budu mít moci děti a netrapit se sním. To jsem samozřejmě zamítla. Řekl mi. ať do toho jdu, že miminko bude milovat a bude naše a nikomu to neřekneme. V Gyncentru nám udělali testy zjistili, že málo spermií má a ja jsem zdravá a na IVF to stačí. Nedokážete si představit jak byl přítel šťastný samozřejmě i já. Pak jsem měla smůlu, že jsem dostala OHSS měla jsem 38 vajíček. Týden v nemocnici na kapačkách měla jsem tekutinu vbbřiše. Hrozná bolest. Přítel byl z toho smutný vyčítal si to. Pak se to spravilo mám miminko v bříšku. Přítel čekal, zda nedostanu menstruaci hrozně tomu věří, že to vyšlo, že už je starší a chce si malé co nejvíc užít. Dokonce navrhl, že by šel i. on na mateřskou. Děláme spolu v práci jsme spolu 24 hodin denně a nikdy bych nelitovala, že sním jsem je to nejlepší co mě mohlo potkat. I když někdy věkový rozdíl je znát nikdo není dokonalý ani já. Proto jsem si delala ten test, že mu ho. ukážu a on bude šťastný i já samozřejmě. Oba si to moc přejeme a doufám, že byla jen chyba, že jsem si ho neudelala ráno. Tak jsem mu nic neřekla když ještě není nic jisté. Vidět jak je šťastný mě naplňuje, že věřím. Je to dlouhé ja vím potřebovala jsem se vykecat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí