IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
9.3.16 13:37

@esprit1 Teď jsem se od srdce zasmála :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 13:41
@Batalina píše: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:
Holky, nehádejte se!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Taky chceme jet v květnu do Holandska. Teda, chci to dat jako dárek příteli. Já už jsem tam byla, měla jsem tam 3 roky bráchu a tak moc se mi tam líbilo, že jsem řekla, že se tam prostě chci ještě jednou podívat. Tak pojedeme v květnu!!! A už se tak strašně těšíííím!!!
@Esprit Toho se právě přítel bojí, že se rozhodnu zachraňovat zvířata :-) Už jsme doma měli, malé sele, co ho mamka prase zalehla, nespočet králíků, beránka, co ho ovce zavrhla, psíky v dočasce než se pro ně našel majitel a naposledy nám po bytě běhala malá srnka, která přišla o mámu na silnici… :lol: :lol: :lol:
Jediný, co nemůžu, jsou kočky. Ty doma nesnese, ale naposledy koupil srnce pelíšek, deku, misku a dětskou láhev na pití dřív, než jsem ji stihla dovézt domů. Prý mu bylo jasný, že skončí u nás doma, když jsem mu posílala fotky, tak to rovnou nakoupil, abych nemusela lítat do města… :srdce: :srdce: :srdce:

to je nádherný :srdce: Já jsem nejdřív myslela, že bydlíte na farmě :lol: To jste měli všechno v bytě? My měli kanáry, králíčka, morče, nakonec kočičku. Tu máme dodnes. Já zase kočky zbožňuju, ale umí to být pěkný potvory. My máme teda hodnou, ani na děti nežárlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 13:42

@Aňule123 pořád lepší než z Číny. To si objednala kamarádka a všechno měla čínsky :D Ale manžel je šikovný, tak ji to přeprogramoval

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 13:48

@Tofik To je pravda on je ten mobil fajn, ale až moc samostatný:D No já už do něho chtěla nahrát češtinu a nikomu to nešlo. Tak budu muset vydržet :zed: :zed: Jak pak Ti je už líp? Já jsem čím dál víc nervózní :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 14:02

@Aňule123 už je to lepší, děkuju :hug: tak si udělej testík, ať víš, na čem jseš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 14:03

@Tofik A je to nejlepší ráno, že já mám hrozný strach, že tam bude jen jedna /

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 14:05

@Aňule123 jo, ráno je to nejlepší. Chápu Tvůj strach, ale aspoň už se nebudeš muset bát. Máš ho tam :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 14:05

@Tofik Mám pořád nějakou naději no pouvazuji, možná si ho zítra udělám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 14:08

@Aňule123 jasan, že máš naději. Doteď jsi to nedostala, to je taky úspěch. Neboj se, bude to tam //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 14:11

@Tofik Děkuji a jaký je dobrý test? Vůbec se v tom nevyznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 14:13

@Tofik To se ti to teď radí co? :jazyk: :mrgreen:
Ahoj holky, jste se dnes teda rozepsaly :D To vás určitě nakopla ta pozitivní zpráva od @Tofik :*
@Batalina jste s partnerem úžasně sehraná dvojka a ta láska ke zvířatům je je…no je jako bez hranic :hug: To tak nemá každý, klobouk dolů :pankac:
My máme pejska, měli jsme ho 6 let před tím, než jsem otěhotněla a vždy jsem tvrdila, že to bude náš prvorozený, ať se děje co se děje, fakt jsem to tak cítila, tak silné to bylo…ale pak se malá narodila a vše se změnilo, hrozně mě to trápilo :,( ale asi to tak má příroda zařízené…našetěstí si k sobě brzy našli cestu a dcera ho miluje, on ji respektuje, ale hrozně na ni žárlí 8o no není se čemu divit, když před ní spával i v posteli a postupně se přesouval až na chodbu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 14:14

@Aňule123 Nejlepší jsou Lady Max z lékárny Dr. Max ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
9.3.16 14:16

@Esprit jo, můj muž je to nejhezčí, co mě v životě potkalo. Jsem moc ráda, že ho mám a už si neumím představit život bez něj. Jsem jedna z těch, co může naprosto upřímně říct, že svého muže miluje a není v tom ani troška nadsázky. Se mnou si adoptoval i moje dvě psice, paní Králíkovou a pana Morčáka, toleruje mi téměř všechny kraviny a když jsem přišla s tím, že si chci pořídit kozu a mít ji v práci, prohlásil jen „Chceš kozu, kup si kozu“. Toleruje a respektuje můj život a nesnaží se mu udávat směr za každou cenu, je vedle mě, když ho potřebuji a to samé se snažím nabídnout já jemu. Čekala jsem dlouho, ale našla jsem svého prince… :srdce:
ALe už dost mých výlevů :-) :-) :-)
@Aňule123 budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 14:16

@Emmmma vítej mezi námi :mavam: Jak pslala @Batalina jsme strašně ukecané baby :mrgreen: Já jdu na ET zítra, tak to budeme i testovat cca společně ;) Já nakoupím tak 10 kusů dvojbalení, tak to by mi do doporučeného dne na oficiální testování mělo stačit :mrgreen:
Jak staré embryo ti zaváděli? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
9.3.16 14:18

@esprit1 utíká to hrozně pomalu, co? ještě že máme tuto diskuzi a můžeme si tady krátit čas :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí