IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
615
9.3.16 09:38

@Tofik To je skvela zprava, mam velkou radost, tak at je hlavne vse v poradku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 09:41
@esprit1 píše:
@Aňule123 Teda tak to bych já nedala. Raději se smířím a negativním výsledkem doma :nevim: Ale u tebe bude nejspíš pozitivní, když už máš těhotenske příznaky ;)

viď, já bych to taky nedala. Si radši zatruchlím doma @Aňule123 máš můj obdiv!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 09:47

@Tofik A prosím tě ty jsi kolikaty den od transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 09:50

@esprit1 dvanáctý. V pátek jdu na krev

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 10:04

@esprit1 Tak kdo ví čím to je nic moc jsem nepocitovala tak uvidíme. Já vím ja jsem štáb radši budu mít naději do pátku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 10:04

Srab

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
9.3.16 10:07

@Tofik Supr :palec: Jsem si říkala že do 12. dne určitě vydrzim netestovat. Protože u prvního těhotenství jsem měla test slabě pozitivni az 10.den po normálním termínu MS takže žádná panika ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 10:21

@esprit1 já právě až ten 12. Takže vím, že dřív to nemá smysl, ale zase jsem se o to víc pozorovala, ač jsem nechtěla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 10:27

@Aňule123 já to považuju spíš za odvahu než srabáctví. Pak bych tam bulela před doktorem, takhle si to radši odbydu doma a tam jdu jen formálně. Ale já věřím, že Ty jsi jasná!! :pankac: Budeme mít dlouhý víkend

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 11:01

@Tofik No podle všeho u nás se pro výsledky v pátek volá tak uvidíme jak ne v sobotu si udělám test. Musí to být z ranní moci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 11:18

@Aňule123 z ranní to je nejlepší. A Ty neneseš ranní moč do CARu? Já tam jdu s močí i na krev.

Holky, potřebuju se vykecat. Volala jsem mámě, pže se ve školce objevily neštovice, tak jestli jsem je měla nebo ne, abych věděla. Máma je zdravotnice, takže zná rizika atd. a no a samozřejmě ji zajímalo proč to chci vědět, jestli jsme těhotná nebo co. Tak jsem říkala, že nevím, neumím lhát a říct, že se ptám jen tak abych věděla. No a samozřejmě jsem si vyslechla ježišmarja, doufám, že nechceš další, kam to dáte, už takhle to tam máte malý, atd atd. Naštvala mě neskutečně a zranila. Ach jo, fakt zkazí každou radost tenhle člověk :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 11:30

@Tofik Moc si z toho nedělej a raduj se dal! Vy se budete o miminko starat. Trošku to znám moje mamka mi taky do všeho kecá nebo aspoň musí mít připomínku. Kašli na to. :srdce: Ty brdo no moč podle mě nosit nemám sestra mi říkala jen na krev, ale radši jivezmu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 11:32

@Tofik Je to tvůj život a ne mamky a hlavně vaše rozhodnutí a ja Te obdivuji a fandím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
9.3.16 11:39

@Aňule123 děkuju za podporu, jsem blbka, no. neměla jsem se jí vůbec na nic ptát. Jenže Adélka má zítra velikonoční tvoření a já nevím, jestli tam můžu. Tak jsem to zkusila takhle, no. Mnohem lepší je postavit je před hotovou věc, když už je všechno jistý a ne takhle. Tak jsem to měla původně v plánu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
9.3.16 11:58

@Tofik Nic si z toho nedělej vše dobře dopadne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie