Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik To je skvela zprava, mam velkou radost, tak at je hlavne vse v poradku ![]()
@esprit1 píše:
@Aňule123 Teda tak to bych já nedala. Raději se smířím a negativním výsledkem domaAle u tebe bude nejspíš pozitivní, když už máš těhotenske příznaky
viď, já bych to taky nedala. Si radši zatruchlím doma @Aňule123 máš můj obdiv!
@esprit1 Tak kdo ví čím to je nic moc jsem nepocitovala tak uvidíme. Já vím ja jsem štáb radši budu mít naději do pátku
@Tofik Supr
Jsem si říkala že do 12. dne určitě vydrzim netestovat. Protože u prvního těhotenství jsem měla test slabě pozitivni az 10.den po normálním termínu MS takže žádná panika ![]()
@esprit1 já právě až ten 12. Takže vím, že dřív to nemá smysl, ale zase jsem se o to víc pozorovala, ač jsem nechtěla
@Aňule123 já to považuju spíš za odvahu než srabáctví. Pak bych tam bulela před doktorem, takhle si to radši odbydu doma a tam jdu jen formálně. Ale já věřím, že Ty jsi jasná!!
Budeme mít dlouhý víkend
@Tofik No podle všeho u nás se pro výsledky v pátek volá tak uvidíme jak ne v sobotu si udělám test. Musí to být z ranní moci?
@Aňule123 z ranní to je nejlepší. A Ty neneseš ranní moč do CARu? Já tam jdu s močí i na krev.
Holky, potřebuju se vykecat. Volala jsem mámě, pže se ve školce objevily neštovice, tak jestli jsem je měla nebo ne, abych věděla. Máma je zdravotnice, takže zná rizika atd. a no a samozřejmě ji zajímalo proč to chci vědět, jestli jsme těhotná nebo co. Tak jsem říkala, že nevím, neumím lhát a říct, že se ptám jen tak abych věděla. No a samozřejmě jsem si vyslechla ježišmarja, doufám, že nechceš další, kam to dáte, už takhle to tam máte malý, atd atd. Naštvala mě neskutečně a zranila. Ach jo, fakt zkazí každou radost tenhle člověk ![]()
@Tofik Moc si z toho nedělej a raduj se dal! Vy se budete o miminko starat. Trošku to znám moje mamka mi taky do všeho kecá nebo aspoň musí mít připomínku. Kašli na to.
Ty brdo no moč podle mě nosit nemám sestra mi říkala jen na krev, ale radši jivezmu ![]()
@Tofik Je to tvůj život a ne mamky a hlavně vaše rozhodnutí a ja Te obdivuji a fandím ![]()
@Aňule123 děkuju za podporu, jsem blbka, no. neměla jsem se jí vůbec na nic ptát. Jenže Adélka má zítra velikonoční tvoření a já nevím, jestli tam můžu. Tak jsem to zkusila takhle, no. Mnohem lepší je postavit je před hotovou věc, když už je všechno jistý a ne takhle. Tak jsem to měla původně v plánu.