Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 @Tomička holky děkuju, snad zvládnu, ale přiznávám že už teď se bojim
@Tofik @Aňule123 mě taky kdysi někdo říkal že zázvor ne a když tak jen v malým množství, zázvor a skořice ![]()
Může se, ale ne moc. Oni též všude píšou něco jiného radši si ho nedám
Hele a co kontryhel? našla jsem tohle: V těhotenství
Kontryhel v těhotenství- při slabém krvácení, pomáhá udržet plod, zpevňuje podbřišek, čímž zlepšuje stav dělohy náchylné k potratům, před samotným porodem dělohu posiluje
Ale když jsem se ptala doktora, řekl mi, že ne
@Aňule123 v těhu se může septisan nebo mi v lékárně poradila Homeogene.
@Aňule123 a na podporu imunity echinaceový sirup
V lékárně by Ti řekli. Nebo si zavolat do CARu. Kdo jiný než doktor by to měl vědět, že jo
@Tofik Volala jsem tam 3× a zatím nic ale děkuji není to jeste tak hrozné
Zítra testujes teda?
@Tofik No já taky nevědomost je pro mě lepší. A dnes jsem 11 den to už by asi něco mělo jít vidět že? Neboj bude to dobrý pak si ještě budeme psát která z nas dřív bude rodit
![]()
@Tofik já bych s bylinkami v těhotenství vůbec neexperimentovala. Kontryhel není prozkoumaný a obecně není doktory v těhotenství doporučován. Já teda kontryhel celkově nemám ráda, mně osobně přivodil návaly horka a rozházel mi štítnou žlázu, takže se od něj držím dál
@Aňule123 přesně, raději se udržovat v blažené nevědomosti. Nikdy jsem to tak neměla, až teď. Jak se mi vytratili veškeré „příznaky“ krom píchání v podbřišku (ale dost na straně), tak se bojím kruté pravdy. Asi i proto, že je to poslední šance. Do dalšího IVF bych už asi nešla
@barca77 ahá. No on málokterý doktor má rád bylinky. Oni raději tabletky a chemii
Já jsem slyšela od spousty holek, že když se snažili o mimčo, ať přirozeně nebo uměle, že to pili
Ale asi to má na každého jiné účinky. Jak Ti je?
@Tofik I to je příznak ja taky nic jiného nemám a taky mám strach. Já mám ještě nanuky, ale do celého ivf znova bych taky nešla
@Aňule123 co je příznak? Že se bojím testovat? Před 3 rokama jsem testovala od 5. dne
naivka
Ale byl tam, chlapec
No, já už začala plánovat přechod s dětmi přes Krkonoše
Takže když se nezadaří, čeká nás jiná výzva