IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
360
7.3.16 17:27

@Tofik Já myslím, že ne. Jak říkám minulý měsíc jsem brala utrogestan a stejně jsem to dostala na den přesně. A nic jiného neberu. Sestra mi říkala, že kdybych hodně krvacela a vypadalo to jako, že jsem to bohužel dostala tak mám ležet a nic nedělat nohy nahoru. Minulý měsíc me v břiše nepichalo, ale jak jsem ho polykala strašně se mi točila hlava tak teď ho zavadim a je mi dobře. Tak ve středu uz budeš vedet jo?:) Tak hned piš doufám, že nám to. vyjde a budeme se radovat :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 17:30

Nekde bere léky na oddálení ale já je nemám a utrous to může, ale nemusí oddálit
Mě to přišlo na den a doktor mi říkal jak to dostanete vysadte utrouš :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
7.3.16 17:45

@Jani1982 hele me o tom, ze nesmim zvykat nikdo nic nerekl :mrgreen: Jinak u nas stejne, jak popsala @Hanesi … vcetne smichu :lol: Utrogestan jsem rano normalne dala, dr nez zavedl embryo mi rikal, ze mi to uvnitr od nej ocisti… A jinak ja spala asi hodinu, protoze jsem sla na sal pet minut pred osmou a kdyz me probudila, bylo na hodinach 9 :nevim: kazdopadne se spalo nadherne :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
7.3.16 18:35

@Aňule123 páni to zpoždění zní nadějně! Chtělo by to pozitivní zprávy takže brzy očekáváme informace o dvou carkach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 18:40

@esprit1 moc dekuji no snad s tim mám pravdu ze by to normálně prislo jak minulý měsíc. Bolí mě zada furt se kontroluji hrůza. Snad to dobře dopadne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
7.3.16 19:28

@Tomička To je vtipny s tim smichem, ze se pred tim vsechny smejete :) Ztloustla jste nektera po tech injekcich ci prascich? Jinak holky, dala jsem ted druhou injekci a velky pokrok, trvalo mi to minutu a hnedky na prvni bodnuti :D aniz bych se zastavila tesne pred kuzi :D Tak mam z toho radost :) :jazyk: :potlesk:
Odkud jste holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 19:30

@Jani1982 šikulja už to bude jen lepší :potlesk: Ostrava a ty? :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
7.3.16 19:31

@Aňule123 No jen ta posledni, te se fakt bojim… Tobe drzim vsechno, co jen muzu, at to dobre dopadne :hug:
Ja Terezin…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 19:33

@Jani1982 Moc děkuji taky se modlim. Jména uz mam vymyšlené už chybí jen miminko :D Taky držím palečky at Ti vse vyjde tak jak má. Můžu se zeptat ty už máš děti? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
7.3.16 20:10

Tak holky konečně doma po kontrole v car ;)
Ve středu bude opu ;) v půl desátý si mam píchnout pregnyl, ale nejradši bych si šla lehnout, sem dneska nějaká unavená :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
7.3.16 20:21

@agiss Taky jsem píchala ve 21:30 a na OPU šla v 8:30, držím pěsti brouku at je jich tak akorát a at to co nejméně bolí :hug:

@Jani1982 Nechci tě strašit, ale určitě ta šestá poslední nebude :jazyk: ten orgalutran se píchá tak 2-3 dny společně s puregonem a pak se píchne Pregnyl. Na kontrole ti ten protokol dopíší podle výsledků… ;)
Ale jsi šikulka, že už to dáváš takto rychle ;)

@Aňule123 @Tofik - holky já se tak těším na ty vaše testíky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Holky svatosvatě vám teď tady slibuji, že vám budu ob den, možná i denně fotit testy od ET až po termín, který mi na testování v CAR dají :pankac: Bude to taková reality show na emiminu :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.3.16 20:40

@Hanesi díky. Na mě najednou padla teď strašná depka. Veškeré příznaky pryč, chce se mi brečet :,( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 20:45

@Tofik Kasli na příznaky! Každý to má jinak me pobokiva akorát na pravé straně to píchají a taky ne pořád a kašlu na to. Jinak s tou menstruaci dle dalších diskuzi mám pravdu bere s jen on utogestan? A hlavu vzhůru ja Ti věřím že ve středu budou // čárky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
7.3.16 20:48

Ten mobil asi vyhodim z okna. Beres jen ten utrogestan? Dokonce jsem četla, jak psala doktora, že ve většinou případech je. to. vsugerovane nebo to delaji léky. Jeden den mít příznaky můžeš druhý ne. Četla jsem hodně diskuzi a holky byly smutné jako ty a pak nakonec byly dvě čárky. Tak nesmutni to ti neprospěje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
7.3.16 20:49

@Aňule123 beru jen utrouš. A zkusím si ho dávat míň. Jestli se tam má udržet přirozeně, že si tělo vytvoří progesteron samo, tak už prášky nepotřebuju. A jestli tam nic není, tak je to jedno. Mně dneska hodně bolelo i vlevo, ale nepřikládala jsem tomu nějaký význam, prostě je to dole, tak je to dobrý. Navíc si myslím, že ty bolesti dole způsobuje utrogestan ať tam něco je nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí