IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
6.3.16 15:13

@Hanesi Samé skvělé zprávy od tebe. Gratuluji k excelentním výsledkům :hug: Musím ta tvoje vajíčka pěkně pochvalit ;) U mne ET proběhlo v pohodě bez komplikací, takže se teď valim s jedním kouskem v bříšku a doufám, že už se pilně zahnizďuje a vydrží ještě devět měsíců tam kde má ;) :srdce: Jinak to druhé vajíčko zabojovalo a tak ho nechají ještě pár dni dělit a kdo ví, treba při troše štěstí bude vhodné k mrazení, ale v to raději moc nedoufam..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
6.3.16 15:19

@Hanesi Měla jsem to úplně stejne dokonce deset dni v nemocnici na konci osmého měsíce plus kapacky.. Vzpomínám jak se mi po hořčíku pěkně rozjelo vyprazdňování což byl balzám po měsících zácpy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.3.16 15:41

@esprit1 No to jsou báječné zprávy :dance: :dance: :dance: :dance: :hug:
Teď hlavně pozitivně myslet a věřit, :srdce:
Takže ti zaváděli třídenní, že? A to s tím druhým je super, třeba nakonec budeš mít ještě mrazáčka :kytka:
A jak to máš s testováním ty? Lovec duchů nebo jistota jednoho? ;)

K té nemocnici, já tam byla v 36tt a všichni už doufali, že domů pojedem dvě, nakonec malá ještě 14 dnů vydržela a narodila se 15 dnů před termínem ;)
jejda, to už ani není pravda…už je to tak dávno, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
6.3.16 15:44
@Hanesi píše:
Volala jsem si do CAR na výsledky a aktuálně je 10 oplodněných :dance: :dance: :dance: tak snad z toho pár vydrží ještě do čtvrtka :andel:

To je úžasný :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
6.3.16 15:45

@esprit1 Tak to mám radost, že i druhé se snaží, třeba nakonec ten mrazáček bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
6.3.16 16:00

Ahoj holky :kytka:

Ráda bych se k vám přidala :) Jsem tedy úplný nováček a neználek, takže spoustu těch výrazů ještě neznám :) Jak to tu letmo pročítám, tak vy jste v tom už dost zběhlé :)
Manžel má špatný spermiogram, rovnou nám doporučili metodu ICSI, já jsem naprosto zdravá… Chodíme do Iscare v Praze, no a včera jsme si tam byli pro injekce na stimulaci. Dostala jsem Puregon na 6 dní a poslední den ještě Orgalutran. Dnes si mám píchnout první injekci a myslím na to celý den :oops: :roll: snad to nějak dám… Příští sobotu máme jít na kontrolu - ultrazvuk a když to prý bude ok, tak hned v pondělí na OPU… zdá se mi to docela rychlé :) ale to je spíše dobře tedy…

Jinak vám všem z celého srdce držím palečky holky, ať se všem zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
6.3.16 16:21

@Hanesi No to mi povidej, u mne je to vzpomínka už skoro sedm let zpět :D Naštěstí jsem měla bezproblémový a rychly porod, tak i ráda vzpomínám ;) S testama asi blbnout nebudu. Budu se snažit to vydržet co nejdéle..mám docela obavy z falešných výsledků :nevim: Ale ty už mas určitě nachystanou pěknou zásobu testu že? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
6.3.16 16:23
@Ecil píše:
@esprit1 Tak to mám radost, že i druhé se snaží, třeba nakonec ten mrazáček bude.

Kéž by, ale jak říkám, raději se na to moc neupinam, ať nejsem zklamaná ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
6.3.16 16:29

@Tomička To je škoda, ale aspoň už vis na čem jsi a můžeš se připravovat na KET :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
6.3.16 16:30

@Jani1982 Ahoj, tak přeji ať se vám zadaří. S první injekcí se to krásně rozjede :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
6.3.16 16:31

@Jani1982 Ahoj :mavam:
Tak jsme na tom asi stejně, manžel taky špatný SPG :,( byli jsme na IUI, tento měsíc zkusíme ještě jedno a v dubnu kdyžtak IVF, závidím, že už začínáš s IVF, já vím, že to IUI je u nás taky zbytečné asi, ikdyž pan doktor říkal, že to není nic proti ničemu a že naše šance jsou snížené, ale určitě ne vyloučené. Ale nechci už déle čekat, snažíme se přes rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
6.3.16 16:53

@Jani1982 Ahoj,Vítej :mavam: u nás je to taky tak, špatný spermiogram ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
6.3.16 16:54

@lennkaa Ahoj :)
Tak u nás nám rovnou řekli IVF…Takže jsme to moc neřešili, protože jsme spolu deset let a intenzivně jsme se snažili přes rok, takže když nám řekli ten výsledek Spg, tak jsme neřešili. To čekání je vážně nejhorší, tak držím palce ať klapne… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
761
6.3.16 16:56

@Jani1982 Nám ještě o nic nejde, až příští měsíc, já moc držím palce tobě :hug: Klidně piš, jak to probíhá, budu aspoň vědět, co mě čeká. Můžu se zeptat, zda víš výsledky SPG? Jaká hodnota byla špatná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
6.3.16 17:14

@lennkaa Jo aha. Děkuji moc, já to beru tak, že buď se povede nebo nepovede, samozřejmě v duši doufám a doufám, ale snažím se tomu nepropadnout, tak uvidíme.
Výsledky už přesně nevím, nechala si je doktorka, ale nález byl Kryptozoospermie… Nechali jsme tedy zamrazit sperma…prý pro jistotu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí