Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 Tak to jsou super zprávy, že ti nevolali a na kolikátou zítra jdeš? Budu ti moc držet pěstičky, aby vše proběhlo, tak jak má
![]()
Taky mě bolí břicho, nejsem hrdinka, dala jsem ibalgin a je mi docela dobře ![]()
Zítra budu mít žaludek zase na vodě, až budu muset volat do caru, jak to vypadá..
Je to věda, když si vezmu, kolik překážek jen před samotným oplodněním stojí v „cestě“, tak mě přijde o to více neuvěřitelné, že někdo může otěhotnět přirozeně
… příroda je zkrátka mocná čarodějka.
@agiss já se také první anestezie bála, nikdy jsem nebyla v nemocnici ani žádný úraz, až co jsme se začali snažit o rodinu
ale je to vlastně příjemný, prospala jsem se a odpočinula si
ještě jsme se s anestezioložkou od srdce zasmáli, než jsem upadla do sladkého spánku, takže i sny asi byly hezké ![]()
@Hanesi Obavy ze zitrejsiho telefonování chápu, ale mas takové krásné množství vajíček, že jich bude určitě i spousta na mrazení
Jsem objednana na 9:30, snad to klapne
Tak pěkně odpočívej, pokud to s dceruskou jde a pěkný večer..
@HandulkaK píše:
Holky.
Dnes jsem 7 den po et.
Vcera jsem trosku spinila, nic hrozného. Barva lehce hneda, dnes rano take spis do ruzova. Mam se bat? Co by to mohlo byt?
já myslím, že se mimčo může zahnizďovat. Pokud to bylo jen lehce a přestalo to, tak bych to brala jako dobrou zprávu ![]()
@esprit1 si pis, ze to klapne
Dej pak dopo vedet, jak to probihalo!
Jinak holky, konec dohadum, dostala jsem to…nebudete verit, ale i pres tu osklivou stimulaci naprosto presne 4 tydny od posledni ms…pritom OPU, jakozto ovulace byla v pondeli, takze podle CARu jsem to tak mela dostat…Jupi, vysazuju leky a budu se snazit dostat do psych. pohody…
A jeste, dneska jsem volala do caru, byli tam fakt prijemni
a jeste me zjebla, ze jsem delala test driv…leky pry vysadit ve ctvrtek, az zkusim test v den, kdy mam… Jako bych to nevedela uz, boooze..
@Tomička Já to mela mít v pátek a bylo mi řečeno, že kdybych to dostala tak mám ležet nic nedělat a díky bohu zatím nic uf uf. No j nás ta jedna sestra ta je na me nasrana pořád, pprotože se ptám a ji to asi obtěžuje. Tak myslím na Tebe at máš co nejdříve prcka u sebe
![]()
@Aňule123 včera dobrý. A dneska jsem k obědu dělala čočku a smrděla mi a olej co jsem tam nalila, blee..tak mě snad nos nezradí ![]()
@Tofik Tak snad ne držím palečky. Mě nic nesmrdi, ale to břicho sem tam už at je pátek ![]()
@Aňule123 mě občas trošku v podbřišku a víc vpravo. Jedna holčina psala, že na netu našla článek, že mírně vpravo může bolet celé těhu, takže snad dobrý. Začíná to čekání být nekonečný, viď. Já budu výsledky z krve vědět tak v úterý. Ale test to taky pozná
@Tofik To tak dlouho trvá? Mě vždycky výsledky volali v ten den akorát odpoledne to nevydrzim ještě čekat přes víkend ![]()
@Aňule123 tady ano, pže nemají svou laboratoř, takže to pošlou, tam to zpracují a pošlou jim výsledky, tak proto
Jsem dojedla a je mi zase šouflo. tak buď mám vředy nebo je to dobré znamení ![]()
@Tomička Ahoj, jak jsem psala včer, u mě to vždy bylo tak že když jsem dostala MS, tak jsem to brala jako uzavřené, poplakala jsem si, vyplavila smutek slzami pryč a těšila se, protože jsem věděla, že za 14 dnů můžu jít na KET ![]()
A na info z caru se nezlob, oni postupují s rezrevou, určitě se jim již několikrát stalo, že žena měla negativní test, pak krvácela a přesto byla těhotná, jen se to ukázalo později, i já mám takovou kamarádku, ale tím ti nechci dávat plané naděje, to ne, jen abys jim to neměla za zlé… ![]()