IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
5.3.16 19:47

@esprit1 Tak to jsou super zprávy, že ti nevolali a na kolikátou zítra jdeš? Budu ti moc držet pěstičky, aby vše proběhlo, tak jak má :hug: :hug: :hug:
Taky mě bolí břicho, nejsem hrdinka, dala jsem ibalgin a je mi docela dobře ;)
Zítra budu mít žaludek zase na vodě, až budu muset volat do caru, jak to vypadá..

Je to věda, když si vezmu, kolik překážek jen před samotným oplodněním stojí v „cestě“, tak mě přijde o to více neuvěřitelné, že někdo může otěhotnět přirozeně 8o 8o 8o… příroda je zkrátka mocná čarodějka.

@agiss já se také první anestezie bála, nikdy jsem nebyla v nemocnici ani žádný úraz, až co jsme se začali snažit o rodinu :oops: ale je to vlastně příjemný, prospala jsem se a odpočinula si :mrgreen: ještě jsme se s anestezioložkou od srdce zasmáli, než jsem upadla do sladkého spánku, takže i sny asi byly hezké :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
5.3.16 20:16

@Hanesi Obavy ze zitrejsiho telefonování chápu, ale mas takové krásné množství vajíček, že jich bude určitě i spousta na mrazení :hug: Jsem objednana na 9:30, snad to klapne :andel: Tak pěkně odpočívej, pokud to s dceruskou jde a pěkný večer..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
5.3.16 20:19

@esprit1 tak zítra tfuj tfuj :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
5.3.16 21:31
@HandulkaK píše:
Holky.
Dnes jsem 7 den po et.
Vcera jsem trosku spinila, nic hrozného. Barva lehce hneda, dnes rano take spis do ruzova. Mam se bat? Co by to mohlo byt? :nevim:

já myslím, že se mimčo může zahnizďovat. Pokud to bylo jen lehce a přestalo to, tak bych to brala jako dobrou zprávu ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
5.3.16 21:35

@Hanesi pěkný!! To je super, jen tak dál! :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
5.3.16 22:14

@Tofik tak co jak pak se citis? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
6.3.16 00:04

@esprit1 si pis, ze to klapne :pankac: Dej pak dopo vedet, jak to probihalo!
Jinak holky, konec dohadum, dostala jsem to…nebudete verit, ale i pres tu osklivou stimulaci naprosto presne 4 tydny od posledni ms…pritom OPU, jakozto ovulace byla v pondeli, takze podle CARu jsem to tak mela dostat…Jupi, vysazuju leky a budu se snazit dostat do psych. pohody…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
6.3.16 00:20

A jeste, dneska jsem volala do caru, byli tam fakt prijemni :cert: a jeste me zjebla, ze jsem delala test driv…leky pry vysadit ve ctvrtek, az zkusim test v den, kdy mam… Jako bych to nevedela uz, boooze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.3.16 11:17

@Tomička Já to mela mít v pátek a bylo mi řečeno, že kdybych to dostala tak mám ležet nic nedělat a díky bohu zatím nic uf uf. No j nás ta jedna sestra ta je na me nasrana pořád, pprotože se ptám a ji to asi obtěžuje. Tak myslím na Tebe at máš co nejdříve prcka u sebe :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 11:49

@Aňule123 včera dobrý. A dneska jsem k obědu dělala čočku a smrděla mi a olej co jsem tam nalila, blee..tak mě snad nos nezradí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.3.16 11:52

@Tofik Tak snad ne držím palečky. Mě nic nesmrdi, ale to břicho sem tam už at je pátek :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 12:13

@Aňule123 mě občas trošku v podbřišku a víc vpravo. Jedna holčina psala, že na netu našla článek, že mírně vpravo může bolet celé těhu, takže snad dobrý. Začíná to čekání být nekonečný, viď. Já budu výsledky z krve vědět tak v úterý. Ale test to taky pozná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
6.3.16 12:49

@Tofik To tak dlouho trvá? Mě vždycky výsledky volali v ten den akorát odpoledne to nevydrzim ještě čekat přes víkend :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
6.3.16 12:59

@Aňule123 tady ano, pže nemají svou laboratoř, takže to pošlou, tam to zpracují a pošlou jim výsledky, tak proto ;) Jsem dojedla a je mi zase šouflo. tak buď mám vředy nebo je to dobré znamení :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
6.3.16 13:35

@Tomička Ahoj, jak jsem psala včer, u mě to vždy bylo tak že když jsem dostala MS, tak jsem to brala jako uzavřené, poplakala jsem si, vyplavila smutek slzami pryč a těšila se, protože jsem věděla, že za 14 dnů můžu jít na KET ;)
A na info z caru se nezlob, oni postupují s rezrevou, určitě se jim již několikrát stalo, že žena měla negativní test, pak krvácela a přesto byla těhotná, jen se to ukázalo později, i já mám takovou kamarádku, ale tím ti nechci dávat plané naděje, to ne, jen abys jim to neměla za zlé… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí