Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi doktorce tam neslo zavést, tak si ulehcila cestu, ale stejne ji to neslo. Musela volat jineho doktora aby to udelal. Pry ji mam jak labyrint
![]()
@Hanesi to je hezký výsledek
gratuluji! Kdy si máš volat pro info o počtu oplodněných? A máte ICSI/PICSI nebo klasicky jen ve zkumavce?
Já jsem si dnes píchla první injekci puregonu, jsem z toho nervózní, ale jsem ráda, že už se to konečně hýbe, OPU za necelé 2 týdny ![]()
@Tomička musela sis sebou něco brát když si šla na odběr? Teď sem četla na jiné klinice že máš mít sebou noční košili a pantofle, na tý naší klinice sem to nikde nenašla ![]()
@agiss u nás musela být noční košile nebo delší tričko. Jinak nic ![]()
@barca77 ahoj, ja sebou měla dlouhé triko a své pantofle, ale byly tam i jednorázové ![]()
Meli jsme PICSI, u nás to jinak nejde a volat si mám zítra a pak třetí den, tak uvidíme kolik zůstane, snad alespoň třetina ![]()
@Tomička ten Ket udělají hned? Někde jsem cetla, že se měsíc čeká tak snad ne ![]()
@Aňule123 já nevím, myslím že hned, nevidím tedy důvod proč to o měsíc odkládat? Neměla bych ani brát žádné hormony, snad jen pregnyl na načasování… ![]()
@Tomička nechci ti dávat naděje, ale dokud nebudeš mít výsledky z krve, tak rozhodně nic nevysazuj, nikdy nevíš…a kdy máš oficiálně dělat test?
@Hanesi jsem objednaná do caru už, ale až na 14tého a ještě večer
To jsem jako paní na recepci řekla rovnou, že tak dlouho ty léky fakt brát nebudu a mám je vsadit ve čtvrtek, po 14ti dnech. Už jsem byla běhat, cvičit, těhotná nejsem, zkusila jsem před tím ještě jeden „co kdyby“ a je bílý, jako ty roky předtím…
Takže není šance, z houna zlato neuděláš…
Příspěvek upraven 05.03.16 v 12:43
@Aňule123 může se jít hned, jen počkt. na MS a pak Pregnyl a sup na KET ![]()
@Hanesi a ta krev by měla být až za 10 dní - a teoreticky bych měla být už 8 dc ![]()
@Tomička tak jestli jsi dělala ještě jeden tak ok, já jen aby sis nic třeba nevycitala ![]()
@Hanesi neboj se…Musím se jen dát dohromady psychicky, zase to na mě padá ![]()
@Tomička @Aňule123 @Hanesi holky dík
mě čeká verdikt v pondělí večer kdy se rozhodne který den půjdu na odběr, jenže už teď sem jak koule, bolí mě břicho a teprve prý bolet bude, mam strach z odběru, moje úplně první anestezie v životě ale na druhou stranu se těším protože tohle už je hrozný ![]()