Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tomička Já jdu 11 na krev ráno a odpoledne už budu znát výsledky. Dnes 9 den a testů stále odolavam
@Tomička myslí dopředu, tes se na KET za cca 14 dnů, to uteče jako voda, uvidíš
, vím jak těžké to ale je… ![]()
@Aňule123 slyšela jsem, že v některých carech ho před KET nedávají, ale upřímně nevím, jak pak přesně casuji ovulaci?
Jsi dobrá, já budu testovat okamžitě jak to půjde ![]()
@Hanesi píše:
Tak hlasim úrodu 14 kousků, z toho 12 zralych a ty dvě možná ještě dozraji, tak uvidíme, kolik vydrží do konce
Dekuji za podporu
Tak to je výborný výsledek ![]()
@Hanesi těšila jsem se na IVF, jak to dopadlo, jak se můžu těšit na KET
Je to se mnou těžký, mám špatnou náladu teď
Ahoj holky, čeká mě IVF v dubnu, manžel má špatný SPG, v březnu sice půjdu na druhou inseminaci, ale do té nevkládám žádné naděje. Jdu na ní jen, že mě zajímá, jestli se po vitaminech náhodou SPG malinko nezlepšil.
Mám hrozný strach, v práci to mám dost složité, jsem hrozně vynervovaná, nevím, jestli mi napíše doktor neschopenku ![]()
@Tomička Nakukovala jsem a sledovala průběh IVF u tebe a hrozně mě to mrzí
Ale těš se na KET, musíš mít naději. Vím že se to hrozně lehce říká, já ještě na IVF nebyla a mám hrozně depky už teď ![]()
@Tomička ja vim, ale když se budeš ohlížet zpět a trápit se neúspěchem, tak to bude ještě horší… věř mi, uzavres to až s MS pak bude dobře a budeš se zase těšit
@Tomička nebudu ti psát žádné utěšující zprávy, pokud to máš jako já tak jakmile někdo utěšuje tak brečim ještě víc
i když ono pobrečet si je taky dobrý, všechno to ze sebe vyplakat ![]()
Jinak holky radši sem si zavolala do CAR kvůli tomu fleku po vpichu a dokud nemám zhoršený dýchání tak mám pokračovat, že všechny jsou stejný, jen se to jinak jmenuje, takže dnes další ![]()
@Hanesi Krásné výsledky OPU, tak ať se všechny krásně oplodní ![]()
@Tomička Dnes jsem do caru nevolala, prý kdyby to embryo zabalilo tak zavolají sami. Takže snad zítra ET. A i když teď smutnis, ono to přejde oklepes se a půjdes dal. Myslím, že je dobré si poplakat vyvztekat se a zanadavat a pak jít dal s hlavou vzpřímenou do boje. Už nemusis absolvovat stimulaci, odběry, hyperstimulak, který tve tělo neskutečně vyčerpal. Ono si odpočine a bude nachystane na těhotenství o mnoho lépe. Bude dobře ![]()
@HandulkaK píše:
@Hanesi doktorce tam neslo zavést, tak si ulehcila cestu, ale stejne ji to neslo. Musela volat jineho doktora aby to udelal. Pry ji mam jak labyrint![]()
Teda to zní brutálně
člověk je na sebe opatrný aby se těhotenství náhodou neohrozilo a tebe hned v počátku stříhají ![]()
@agiss Anestezie se nemusis bát. Zamotá se ti trochu hlava a pak už jen spíš a vzbudis se na pokoji. I probuzení je v pohodě. Vůbec mi nebylo špatně jako po anestezii při laparoskopii, to jsem zvracela a měla šílenou třesavku. Takže opravdu pohoda
mě teda po opu hodně bolelo břicho, tak mi pak pichli dvě injekce od bolesti a pak už jsem zvladla i dvou hodinovou cestu domů