IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
4.3.16 21:14

@Hanesi to zní výborně mnam :palec: já udělala pařížák a muž vyrobil chlebíčky, na ty on je přeborník.. Takže už jen čekám až dovaří španělské ptacky na zítra a hurá k telce a cpat se těmi chlebíčky :pankac: a modlit se, aby zítra nevolali z CARu, že to to naše embryo zabalilo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
4.3.16 21:21

@esprit1 je, to se máš, u nás vařím jen já :roll: a nemysli na nejhorší, musí to vydržet! Prostě musí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.3.16 21:28

@Hanesi dneska 4 den.
Právě jsem se přejedla… Teda, takhle na noc… Jsem se zase rozjela!!! Včera jsem dokonce kolem desáté vylezla z postele a šla jsem si dát tuňáka s chlebem, protože jsem měla strašný hlad… A to normálně tak pozdě večer nikdy nejím… Neschopenka mi v tom dělá nějaký maglajs!!! :zed: A dneska… Jsem to zazdila sušenkama… :zed: :zed: :zed: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:…ale tak, jednou za čas… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.3.16 21:32

@Esprit neboj, vydrží!!! Vydrží to nejstatečnější a nejlepčejší a bude z něho nakonec moc hezký mimčo 8) Žádnej stres to je osudový :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
4.3.16 21:44
@Tomička píše:
@Hanesi jestli chcete nastvat - tak ja stravila cely den u koni a ted jsem nalozena se sklenickou vina v naprosto horke vane…a vytvarim si tu soukromou paru :mrgreen: A premyslim, jestli si objednat hambace nebo pizzu :lol: Zitra budu spat co nejdyl a odpo na volejbal :pankac: Vecer padne dalsi sklenka vina a v nedeli na florbal 8)

Ted, krásné plány :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
4.3.16 21:46
@Hanesi píše:
Teda holky, máte krásné záliby a zaměstnání ;) já dělám v kanceláři, takže žádná romantika, i když zvířata tam občas taky jsou :mrgreen:
Já si dala vanu, na večeři biftek s volskym okem a cibulkou a je mi moc dobře, jsem na zítra psychicky i fyzicky připravena :*

Jsem na tom podobně, taky převážně pracuju v kanceláři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
4.3.16 21:46
@agiss píše:
Holky jak velká má být sliznice? :think:

Mně říkali minimálně 7mm a více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 22:18
@Ecil píše:
Mně říkali minimálně 7mm a více.

No a já měla týden před OPU!! 11mm… před ET mi ji už nikdo neměřil, ani na té poslední kontrole před OPU… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
4.3.16 22:21
@Tomička píše:
No a já měla týden před OPU!! 11mm… před ET mi ji už nikdo neměřil, ani na té poslední kontrole před OPU… :nevim:

To je v pohodě, vysoká je dobrá. Těch 7 mm je úplné minimum, kdy ještě zavádí embryo. Já mívám pokaždé přes 10 mm a jsem chválená :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
4.3.16 22:59

No protože dneska doktor říkal že mám 7 a půl mm tak mi to přišlo nějak málo :nevim:
A dneska už mám za sebou ty dvě injekce a po tom Cetrotide mam v místě vpichu červený svědivý flek, tak nevím jestli mám plašit a nebo je to normální :think: v brožuře píšou že červený svědivý flek či otok patří k častým nežádoucím účinkům, tak nevím když je to častý tak asi to řešit nemusím což? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.3.16 23:04

Ja jsem měla 7 dní před Ket 7 mm a to mi doktor říkal ze to je málo a tak mi nasadil utrogestan a pak 3 dny před Ket jsem měla 12 mm tak už to bylo prý dobrý :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.3.16 23:07

@esprit1 ach tak to jsem měla břicho jak v 5 měsíci :D ale to bylo i k vůli tomu hyperstimulaku měla jsem v břiše dost tekutiny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
5.3.16 08:04

Dobré ráno, tak už jsem na pokoji a čekám na OPU, pak dám hned vědět ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
5.3.16 08:25
@Hanesi píše:
Dobré ráno, tak už jsem na pokoji a čekám na OPU, pak dám hned vědět ;)

Držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
5.3.16 09:22

@Hanesi myslim moc na tebe :hug:
@esprit1 jak ti je dneska kocko?? Do caru jste volali??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí