Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi to zní výborně mnam
já udělala pařížák a muž vyrobil chlebíčky, na ty on je přeborník.. Takže už jen čekám až dovaří španělské ptacky na zítra a hurá k telce a cpat se těmi chlebíčky
a modlit se, aby zítra nevolali z CARu, že to to naše embryo zabalilo ![]()
@esprit1 je, to se máš, u nás vařím jen já
a nemysli na nejhorší, musí to vydržet! Prostě musí ![]()
@Hanesi dneska 4 den.
Právě jsem se přejedla… Teda, takhle na noc… Jsem se zase rozjela!!! Včera jsem dokonce kolem desáté vylezla z postele a šla jsem si dát tuňáka s chlebem, protože jsem měla strašný hlad… A to normálně tak pozdě večer nikdy nejím… Neschopenka mi v tom dělá nějaký maglajs!!!
A dneska… Jsem to zazdila sušenkama…
…ale tak, jednou za čas… ![]()
@Esprit neboj, vydrží!!! Vydrží to nejstatečnější a nejlepčejší a bude z něho nakonec moc hezký mimčo
Žádnej stres to je osudový ![]()
@Tomička píše:
@Hanesi jestli chcete nastvat - tak ja stravila cely den u koni a ted jsem nalozena se sklenickou vina v naprosto horke vane…a vytvarim si tu soukromou paruA premyslim, jestli si objednat hambace nebo pizzu
Zitra budu spat co nejdyl a odpo na volejbal
Vecer padne dalsi sklenka vina a v nedeli na florbal
Ted, krásné plány
![]()
@Hanesi píše:
Teda holky, máte krásné záliby a zaměstnáníjá dělám v kanceláři, takže žádná romantika, i když zvířata tam občas taky jsou
Já si dala vanu, na večeři biftek s volskym okem a cibulkou a je mi moc dobře, jsem na zítra psychicky i fyzicky připravena
Jsem na tom podobně, taky převážně pracuju v kanceláři.
@agiss píše:
Holky jak velká má být sliznice?
Mně říkali minimálně 7mm a více.
@Ecil píše:
Mně říkali minimálně 7mm a více.
No a já měla týden před OPU!! 11mm… před ET mi ji už nikdo neměřil, ani na té poslední kontrole před OPU… ![]()
@Tomička píše:
No a já měla týden před OPU!! 11mm… před ET mi ji už nikdo neměřil, ani na té poslední kontrole před OPU…
To je v pohodě, vysoká je dobrá. Těch 7 mm je úplné minimum, kdy ještě zavádí embryo. Já mívám pokaždé přes 10 mm a jsem chválená ![]()
No protože dneska doktor říkal že mám 7 a půl mm tak mi to přišlo nějak málo ![]()
A dneska už mám za sebou ty dvě injekce a po tom Cetrotide mam v místě vpichu červený svědivý flek, tak nevím jestli mám plašit a nebo je to normální
v brožuře píšou že červený svědivý flek či otok patří k častým nežádoucím účinkům, tak nevím když je to častý tak asi to řešit nemusím což?
![]()
Ja jsem měla 7 dní před Ket 7 mm a to mi doktor říkal ze to je málo a tak mi nasadil utrogestan a pak 3 dny před Ket jsem měla 12 mm tak už to bylo prý dobrý ![]()
@esprit1 ach tak to jsem měla břicho jak v 5 měsíci
ale to bylo i k vůli tomu hyperstimulaku měla jsem v břiše dost tekutiny ![]()
Dobré ráno, tak už jsem na pokoji a čekám na OPU, pak dám hned vědět ![]()
@Hanesi píše:
Dobré ráno, tak už jsem na pokoji a čekám na OPU, pak dám hned vědět
Držím palce ![]()