IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5880
3.3.16 21:18

@agiss a Ty jdeš na co? Promiň, zapomněla jsem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
3.3.16 21:24

@Tofik zítra jen kontrola jak působí stimulace a pokud to půjde dobře tak v pondělí může být odběr ;)
Mám zvýšený hormonální profil takže musím mít nižší dávky tak snad rozhodly dobře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.3.16 21:27

@Tofik To máš pravdu. Já s pejskem na procházky akorát to počasí je hrůza :zed: :zed: Pořád jen prší a ja bych přes den spala a v noci nemůžu usnout :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.3.16 21:44

@agiss určitě ano. Nezbývá nám, než jim věřit. A pokud něco nechápeš, zítra se zeptej. Já se taky doktora ptala, proč beru tohle a tohle, pže mi to nedávalo logiku podle příbalového letáku, k čemu se to užívá.
@Aňule123 Já jsemdneska porpvé nebyla tolik unavená jako v předchozích dnech. Zítra už snad se dostaneme ven.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.3.16 21:48

Tak holky Pregnyl je tam :pankac: :pankac: :pankac:… ale třásla jsem se jako osika :oops: Zítra den volna od všeho a v sobotu jdeme na to… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
3.3.16 21:52
@agiss píše:
@Hanesi no právě, to sem ještě teď zjistila že pak budu mít nějaký cetrotide což je prášek který si budu muset umíchat :zed: to co píchám teď (Bemfola),nikdo jiný nemá, nikde o tom nepíšou, trochu si připadám že na mě něco testujou :nevim:
Všichni říkají myslet pozitivně ale mě to nějak nejde :nevim:

Bemfola je naprosto totéž, co Gonal. Je to jen jiný výrobce, takže se to jinak jmenuje. Je normálně registrovaný, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
3.3.16 21:54
@Hanesi píše:
Tak holky Pregnyl je tam :pankac: :pankac: :pankac:… ale třásla jsem se jako osika :oops: Zítra den volna od všeho a v sobotu jdeme na to… ;)

Paráda, a je to hotové. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
3.3.16 23:01

@Ecil Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 06:08

Ahoj holky, jsem smutna a zklamana, na dnesnim testu neni vubec nic :nevim: Takze to nevyslo… Premyslim, jestli nastoupit do prace, nebo jit do ketu ted…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.3.16 07:28

@Tomička :hug: To mě mrzí, ale neni ještě možnost, že se objeví zítra? Já měla při svém prvním těhotenství druhou čárku až 10. den po normálním termínu MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.3.16 07:29

@Hanesi Jsi holka šikovná :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 07:42

@esprit1 žádné plané naděje, ano? :hug: Dnes jsem jakoby 11dpo, to už by alespoň pidi náznak měl být…a není, sněhově bílý test, jako každý měsíc předtím :pocitac: Předpokládám, že tu odpolední únavu a celodenní kocovinku mám asi z utrogestanu, beru ho prvně, tak jsem myslela, že to vyšlo… Mám ho vysadit? Nechci si oddalovat ms, abych stihla ket i ležení ještě v březnu a od 1.4. pak mohla nastoupit do nové práce :palec: Jsem zklamaná a nechci vám tu kazit atmosféru, moc hezky jsme to tady neodstartovaly… Hele kdy budeš volat, jestli se ta vajíčka oplodnila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
4.3.16 08:06

@agiss Ahojky Když dáš ten lék bemfola do vyhledávače na netu tak je tam o nem spoustu informaci, je to normální lék na stimulaci, aby se vytvořily vajíčka :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.3.16 08:10

@Tomička OK zlato :hug: Mas ale peknou zasobicku mražených embryí a jak psala @Hanesi i u ní to vyšlo až z KET a to nejsou plané naděje :* prášky bych asi nevysazovala dřív, než bych zavolala do CARu a zeptala se na postup co dal. Volání zatím oddaluju, mám strach ze spatnych zprav, ale nejpozději v devět volam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
4.3.16 08:12

@Tomička to mě moc mrzí :( i to se může stát, ja to tak měla taky po ET, zmizel Pregnyl, pak duch na testu a pak nic…výsledek-biochemicke těhotenství, ale ještě testni v neděli a uvidíš, třeba ještě není vše ztraceno :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí