Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tofik zítra jen kontrola jak působí stimulace a pokud to půjde dobře tak v pondělí může být odběr ![]()
Mám zvýšený hormonální profil takže musím mít nižší dávky tak snad rozhodly dobře ![]()
@Tofik To máš pravdu. Já s pejskem na procházky akorát to počasí je hrůza
Pořád jen prší a ja bych přes den spala a v noci nemůžu usnout ![]()
@agiss určitě ano. Nezbývá nám, než jim věřit. A pokud něco nechápeš, zítra se zeptej. Já se taky doktora ptala, proč beru tohle a tohle, pže mi to nedávalo logiku podle příbalového letáku, k čemu se to užívá.
@Aňule123 Já jsemdneska porpvé nebyla tolik unavená jako v předchozích dnech. Zítra už snad se dostaneme ven.
Tak holky Pregnyl je tam
… ale třásla jsem se jako osika
Zítra den volna od všeho a v sobotu jdeme na to… ![]()
@agiss píše:
@Hanesi no právě, to sem ještě teď zjistila že pak budu mít nějaký cetrotide což je prášek který si budu muset umíchatto co píchám teď (Bemfola),nikdo jiný nemá, nikde o tom nepíšou, trochu si připadám že na mě něco testujou
Všichni říkají myslet pozitivně ale mě to nějak nejde
Bemfola je naprosto totéž, co Gonal. Je to jen jiný výrobce, takže se to jinak jmenuje. Je normálně registrovaný, neboj ![]()
@Hanesi píše:
Tak holky Pregnyl je tam![]()
![]()
… ale třásla jsem se jako osika
Zítra den volna od všeho a v sobotu jdeme na to…
Paráda, a je to hotové. ![]()
Ahoj holky, jsem smutna a zklamana, na dnesnim testu neni vubec nic
Takze to nevyslo… Premyslim, jestli nastoupit do prace, nebo jit do ketu ted…
@Tomička
To mě mrzí, ale neni ještě možnost, že se objeví zítra? Já měla při svém prvním těhotenství druhou čárku až 10. den po normálním termínu MS.
@esprit1 žádné plané naděje, ano?
Dnes jsem jakoby 11dpo, to už by alespoň pidi náznak měl být…a není, sněhově bílý test, jako každý měsíc předtím
Předpokládám, že tu odpolední únavu a celodenní kocovinku mám asi z utrogestanu, beru ho prvně, tak jsem myslela, že to vyšlo… Mám ho vysadit? Nechci si oddalovat ms, abych stihla ket i ležení ještě v březnu a od 1.4. pak mohla nastoupit do nové práce
Jsem zklamaná a nechci vám tu kazit atmosféru, moc hezky jsme to tady neodstartovaly… Hele kdy budeš volat, jestli se ta vajíčka oplodnila?
@agiss Ahojky Když dáš ten lék bemfola do vyhledávače na netu tak je tam o nem spoustu informaci, je to normální lék na stimulaci, aby se vytvořily vajíčka ![]()
@Tomička OK zlato
Mas ale peknou zasobicku mražených embryí a jak psala @Hanesi i u ní to vyšlo až z KET a to nejsou plané naděje
prášky bych asi nevysazovala dřív, než bych zavolala do CARu a zeptala se na postup co dal. Volání zatím oddaluju, mám strach ze spatnych zprav, ale nejpozději v devět volam ![]()
@Tomička to mě moc mrzí
i to se může stát, ja to tak měla taky po ET, zmizel Pregnyl, pak duch na testu a pak nic…výsledek-biochemicke těhotenství, ale ještě testni v neděli a uvidíš, třeba ještě není vše ztraceno ![]()