IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
4.3.16 08:13

@esprit1 No nechce se mi do CARu volat a ptát se, protože bych vypadala za blázna, že testuju tak „brzo“…ale my víme, jak to je… Jojo, úplně si pamatuji ten pocit, když jsem měla volat :poblion: Hodně síly a tfuj tfuj, určitě budou obě v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.3.16 08:18

@Tomička uvidíme,počítám pro zachování duševního zdraví i s horší variantou.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 08:24

@Hanesi kašlu na to, myslím, že jsem těch testů tenhle měsíc vyhodila dost :mrgreen: Jen mě mrzí, že nefunguje ta teorie pozitivního myšlení, chtěla jsem Vás tady nakazit :hug: V kolik zítra jdeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 08:25

@esprit1 dneska můžu brečet jen já, jasný??? :pankac: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.3.16 08:53

@Tomička Chytlo se jedno, tak uvidíme, jak to s ním dopadne. Transfer by měl být v neděli, jestli to přežije. Achjo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 09:09

@esprit1 vím jak se cítíš…zklamání, teď ti fráze, že i jedno může stačit bude od všech připadat ohraná a otravná… taky jsem to tak viděla, tma, černo, ošklivé scénáře… přesto, zvládne to, bude se krásně dělit a vydrží! :hug: přežijou ty nejsilnější vajíčka… rozmazli se něčím, odpočívej… :srdce: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
4.3.16 09:11

@Tomička nechci dávat plané naděje, ale opravdu bych s vysazením utrogestanu ještě počkala. U jednoho z mých těhotenství jsem měla slabou čárku až 11 dpo večer. Ráno natestů vůbec nic. Zkus ještě počkat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 09:20

@barca77 Jste hodné, ale nevěřím tomu 8) A nebudu zkoušet… Doufám, že jsem TEĎ vybrala všechnu smůlu (nebo vyžrala?? :mrgreen: :lol: ) za všechny a už budou jen dobré zprávy! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.3.16 09:30

@Tomička Nemám ráda plané naděje, sama dnes od rána střídavě brečím, ač nemám důvod, hormony no :roll: Ale já měla slabého dušíka až 12. den. Ale chápu, že si nechceš dělat plané naděje. Já už se taky psychicky vyrovnávám s tím, že to zase nevyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
4.3.16 09:32

@esprit1 je mi to líto :,( Tak moc se zítřka bojím… :roll:
@Tomička jdu na půl devátou, takže kolem poledne bych už mohla dát vědět jak jsem dopadla já…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.3.16 09:32

@Tomička rozmazlila jsem se teď snídaní, faflí s malinama, bílým jogurtem a javorovým sirupem a výbornou kávou a už přemýšlím, co bude, kdyby nám to nevyšlo. Byla jsem rozhodnutá, že kdyby to nevyšlo teď a nebylo už ani co mrazit, že bych do toho už podruhé nešla. Právě kvůli tomu, že máme dceru a vlastně nám nic nechybí. Ale teď už si tím tak jistá nejsem. Mrzí mě, že nemůžu (v případě neúspěchu) na KET, ty ale pořád tuhle možnost máš a můžete pořídet vašemu drobkovi „aspoň“ jednoho sourozence.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.3.16 09:35

@Hanesi Budeme ti přát hodně štěstí a myslet na tebe :* Přece nemůžeme mít všechny smůlu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.3.16 09:36

@Hanesi šikulka! Já si říkala asi pětkrát než jsem to opravdu píchla :) Ty jdeš zítra na odběr vajíček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 09:46

@esprit1 přesně tak, taky jsem si říkala, že na další nepůjdu…na ket ano, ale na IVF už ne… Tak snad to tvoje jedno vajíčko bude šťastné a ušetříte za ket penízky :mrgreen: Jsem pitomá, pohlížet na to takhle co :lol:
@Tofik A fotku asi nemáš co? A vyšlo to tenkrát?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
4.3.16 09:51

@esprit1 já kdyby to nevyšlo, tak jedu do wellnes ;) a na nějakou dobrou večeři bych si zajela ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí