Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@esprit1 No nechce se mi do CARu volat a ptát se, protože bych vypadala za blázna, že testuju tak „brzo“…ale my víme, jak to je… Jojo, úplně si pamatuji ten pocit, když jsem měla volat
Hodně síly a tfuj tfuj, určitě budou obě v pořádku ![]()
@Tomička uvidíme,počítám pro zachování duševního zdraví i s horší variantou.. ![]()
@Hanesi kašlu na to, myslím, že jsem těch testů tenhle měsíc vyhodila dost
Jen mě mrzí, že nefunguje ta teorie pozitivního myšlení, chtěla jsem Vás tady nakazit
V kolik zítra jdeš?
@Tomička Chytlo se jedno, tak uvidíme, jak to s ním dopadne. Transfer by měl být v neděli, jestli to přežije. Achjo ![]()
@esprit1 vím jak se cítíš…zklamání, teď ti fráze, že i jedno může stačit bude od všech připadat ohraná a otravná… taky jsem to tak viděla, tma, černo, ošklivé scénáře… přesto, zvládne to, bude se krásně dělit a vydrží!
přežijou ty nejsilnější vajíčka… rozmazli se něčím, odpočívej…
![]()
@Tomička nechci dávat plané naděje, ale opravdu bych s vysazením utrogestanu ještě počkala. U jednoho z mých těhotenství jsem měla slabou čárku až 11 dpo večer. Ráno natestů vůbec nic. Zkus ještě počkat ![]()
@barca77 Jste hodné, ale nevěřím tomu
A nebudu zkoušet… Doufám, že jsem TEĎ vybrala všechnu smůlu (nebo vyžrala??
) za všechny a už budou jen dobré zprávy! ![]()
@Tomička Nemám ráda plané naděje, sama dnes od rána střídavě brečím, ač nemám důvod, hormony no
Ale já měla slabého dušíka až 12. den. Ale chápu, že si nechceš dělat plané naděje. Já už se taky psychicky vyrovnávám s tím, že to zase nevyšlo
@esprit1 je mi to líto
Tak moc se zítřka bojím… ![]()
@Tomička jdu na půl devátou, takže kolem poledne bych už mohla dát vědět jak jsem dopadla já…
@Tomička rozmazlila jsem se teď snídaní, faflí s malinama, bílým jogurtem a javorovým sirupem a výbornou kávou a už přemýšlím, co bude, kdyby nám to nevyšlo. Byla jsem rozhodnutá, že kdyby to nevyšlo teď a nebylo už ani co mrazit, že bych do toho už podruhé nešla. Právě kvůli tomu, že máme dceru a vlastně nám nic nechybí. Ale teď už si tím tak jistá nejsem. Mrzí mě, že nemůžu (v případě neúspěchu) na KET, ty ale pořád tuhle možnost máš a můžete pořídet vašemu drobkovi „aspoň“ jednoho sourozence.. ![]()
@Hanesi Budeme ti přát hodně štěstí a myslet na tebe
Přece nemůžeme mít všechny smůlu..
@Hanesi šikulka! Já si říkala asi pětkrát než jsem to opravdu píchla
Ty jdeš zítra na odběr vajíček?
@esprit1 přesně tak, taky jsem si říkala, že na další nepůjdu…na ket ano, ale na IVF už ne… Tak snad to tvoje jedno vajíčko bude šťastné a ušetříte za ket penízky
Jsem pitomá, pohlížet na to takhle co ![]()
@Tofik A fotku asi nemáš co? A vyšlo to tenkrát?
@esprit1 já kdyby to nevyšlo, tak jedu do wellnes
a na nějakou dobrou večeři bych si zajela ![]()