IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
3.3.16 10:31

@Ecil však já jsem ráda, že když někdo nevidí, napíše to a nemaže mi med kolem pusy :mrgreen: Tím se samozřejmě nechci dotknout ostatních, kteří opravdu něco vidí! :srdce:
Fífa, takových injekcí, to je strašný :-( Jak to tak moc?? Já jich měla snad 8 dohromady i s pregnylem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
3.3.16 10:33

@Ecil 4 injekce? 8o já trpím a to mám jen jednu denně :oops: dneska poslední a zítra kontrola, tak sem na to zvědavá jestli to vůbec funguje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.3.16 10:53

@Tomička @Aňule123 já bych to taky úplně nevydržela jít k doktorovi a nevědět na čem jsem. To si to radši odtruchlím doma. Mám ten jeden test, tak uvidím, jestli ve čt nebo v pátek to zkusím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.3.16 10:55

@parfumela já byla na mateřský a jsem i teď, tak to řešit nemusím. A pokud v práci netaháš těžký věco, tak bych třeba na 3-4 dny dala neschopenku a pak šla do práce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.3.16 10:59

@Ecil to je zajímavý jak každý doktor říká něco jiného. Mně řekli netahat nic těžkého, tak 3-4 dny klídek, nedělat těžkou práci, žádný sex, netahat děti a ptala jsem se na kontryhel a ten prý pít nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
3.3.16 11:13

Děkuji vám za reakce. Manžel dnes volal na výsledek spermiogramu.
A byl v šoku. Doktor mu řekl, že to vůbec není tak špatný.6e má tedy menší koncentraci a zvýšené bílé krvinky, ale to mohl prodělat chřipku a on se nikdy nevyleží. No tak odpo tam jde na pohovor co a jak, tak jsem zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.3.16 11:13

Tak já si teda počkám a pak vám dám vědět jak to šlo. :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
3.3.16 13:35

@Tomička :lol: :lol: :lol: Tak mám dlouhý protokol, musím celou dobu píchat Decapeptyl. K tomu teď přidávám Gonal a protože už mám nějaký věk, kombinuji ho s Merionalem, který má navíc jeden hormon. A nakonec Clexane, protože mám Leidena. Takže 4 denně, odhaduji celkem cca 12-13 dní. Jestli to vyjde, tak stejně budu píchat Clexane až do konce šestinedělí jako minule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
3.3.16 13:39
@Tofik píše:
@Ecil to je zajímavý jak každý doktor říká něco jiného. Mně řekli netahat nic těžkého, tak 3-4 dny klídek, nedělat těžkou práci, žádný sex, netahat děti a ptala jsem se na kontryhel a ten prý pít nemám

Tak netahat nic těžkého mi řekl taky, sex zakázán, bylinky zakázané během celé stimulace i po… Jen jsem to tu nerozepsala. Já to myslela tak, že jsem mohla chodit normálně do práce, doma fungovat bez omezení. Teď jsem zvědavá, jak budu fungovat s malou, ještě nechodí, takže ji tahám pořad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
3.3.16 13:39
@Tofik píše:
@Ecil to je zajímavý jak každý doktor říká něco jiného. Mně řekli netahat nic těžkého, tak 3-4 dny klídek, nedělat těžkou práci, žádný sex, netahat děti a ptala jsem se na kontryhel a ten prý pít nemám

Ale jinak naprosto souhlasím - co doktor, to názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.3.16 13:56
@Ecil píše:
Tak netahat nic těžkého mi řekl taky, sex zakázán, bylinky zakázané během celé stimulace i po… Jen jsem to tu nerozepsala. Já to myslela tak, že jsem mohla chodit normálně do práce, doma fungovat bez omezení. Teď jsem zvědavá, jak budu fungovat s malou, ještě nechodí, takže ji tahám pořad.

Mě třeba řekli bez omezení a když jsem se ptala na sex a na chování dítěte, tak mi řekli, že tak dva-tři dny před OPU je kritický. No, od včera se snažím ji fakt nenosit, ale stejně furt za ní běhám, učí se na nočník, tak to je furt tam a zpět, do toho hračky, jídlo no kolotoč 8o tak doufám, že tam nějaká vajíčka vydrží do soboty :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.3.16 13:57

@esprit1 tak co, jak jsi to dnes zvládla? Všechny tady na tebe moc myslíme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3355
3.3.16 14:07

Ahojky holky.
Můžu se přidat? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.3.16 14:41