IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
2.3.16 12:02

@parfumela A proč jdeš na laparo? Promin, jestli jsi to už psala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.3.16 13:29

@Tomička já byla už minulý měsíc a neúspěšně. To jsem teda byla dopovaná hormonama, fujtajfl. Teď mě od včerejška mírně občas píchne v podbřišku až v tříslech, ale přisuzuju to utrouši. jsou to hormony a ty to tělo zblbnou. Nezbývá než čekat na test. Z minulého měsíce mi zbyl jeden, takže příští čtvrtek, pátek nejdřív. Příští pátek jdu na kontrolu do CARu. Obdivuju Tě za Tvou vitalitu a chuť testit. :palec: Mě to vždycky otrávilo, když jsem nic nenašla a brečela jsem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.3.16 15:29

@Tofik Ahoj :mavam:, my se známe z dřívější diskuze vid? ;) Držím pěsti, ať KET vyjde, když jsi byla v pátek, tak o víkendu už by mělo být vidno zda se povedl nebo ne ;) Budeš testovat, nebo jsi zodpovědná a nekoupíš ani jeden dříve jak za 14 dnů? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.3.16 15:34

@parfumela … tak na tebe budeme myslet :hug: a proč ti dali termín až za měsíc? Není dříve nic volného? nebo to nějak zapadá do dalších vyšetření?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.3.16 17:29
@Hanesi píše:
Jinak holky mám známýho v CAR a říkal mi, že se uvažuje o tom, že se od ET odstoupí a budou preferovat KET. Je to proto, že málokteré ET vyjde, jelikož tělo je ještě plné hormonů a při KET je již odpočato…mě osobně taky vyšel až KET a i kolem mne více vycházel KET nežli ET, ale to neznamená, že je to nemožné ;).. jen chci říct, že pokud vám to nevyjde napoprvé při ET tak nezoufejte, není nic ztraceno :hug: :*

Ahoj :), ceka me KET v dubnu… muzu se zeptat, uzivala jsi pred KET nejake hormony jeste? Nebo az po KET?
U nas neni problem u me, ale u partnera, mame zamrazena dve embrya z 2. OPU.
Nepovedeny prvni cyklus IVF, kdy mi po odberu vajicek nasadili Utrogestan a Prednizol, pravdepodobne to melo byt pred ET, ale nakonec se zadna vajicka neoplodnila, ta jsem hned vysazovala. Ale ted pred KET nemam nic, tak doufam, ze je to spravne. :)
Dekuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.16 17:39

@Tomička bohužel tam taky vidím jenom jednu, ale podle mě je to ještě brzo :) Zkus ještě jednou a uvidíš :) Kamarádka 7 ccm neměla nic a jak testovala 11 den měla ducha a teď je v pátém měsíci uz :hug: držím palecky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.16 17:40

@BaruHaska Ano ja jsem zacla brát utrogestan 3 dny před KET :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
2.3.16 17:55

@esprit1 no byla jsem před dvěma lety na ketu a zjistili špatně zhojenou jizvu po sekci, tak jsem šla na hyster něco rozrušili, ale dr, říká že je lepší to před ivf udělat znova a rovnou, že se mrkne do břicha, aby se ujistil, že je vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.3.16 18:04
@Aňule123 píše:
@BaruHaska Ano ja jsem zacla brát utrogestan 3 dny před KET :)

Dekuju. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
2.3.16 18:05

@parfumela Asi je lepší, že tě zase pěkně prohlidnou a bude jistota, že je vše v pořádku a nachystane na těhotenství ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.3.16 18:05

@Hanesi jj, z diskuze před třemi lety :) mně se dušík po ET objevil až 12. den, takže neřeším. Doufám, že to vydržím. Mám doma jeden test a neplánuju kupovat další. Minulý měsíc jsem testovala jak divá a akorát jsem byla víckrát zklamaná. Uklidnila jsi mě, že z dvojkovýho embryjka máte mimčo. Mně teď dávali taky dvojkový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.3.16 18:08

@BaruHaska pokud budš mít nativní KET, tak já píchala Pregnyl a 3 dny před KET jsem začala dávat Utrogestan. Ale každá klinika to může dělat jinak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
2.3.16 18:19

@Tofik ahoj, jestli se můžu zeptat - ty máš obě děti z IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.3.16 18:20

@barca77 jedno osvojené, druhé z IVF

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.3.16 18:21

@BaruHaska ahoj, já stejně jako jako Tofik, Pregnyl a pak utrogestan ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí