Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss mě tedy bolí dost hlava a od včera i vajecniky, břicho je nafoukle trochu a dnes je to 8.den ![]()
@Tomička takže jsi nevydržela… koho mi to tak připomíná ![]()
Ja měla bu dcerky ducha od 6. dne po transferu, tak o víkendu už bys měla vědět skoro jistě
drzim pěsti ![]()
Holky děkuji za odpovědi, budu doufat že to funguje tak jak má
já stimuluji teprve od soboty tak je na to asi ještě čas ![]()
@agiss určitě je ještě brzy
dokud tam nebudeš mít 10 kulatých útvarů o velikosti 2 cm v průměru, tak to skoro nepoznas ![]()
@Hanesi No nakoupila jsem testy a když už, tak si to užiju naplno
JIsté příznaky teda mám, ale možná to je z utrogestanu, i když jsem předtím ho brala týden a necítila jsem nic… Každopádně ráno zkusím zase, nevydržím, nafackovala bych si za to, já vím
Stydím se ![]()
@Hanesi píše:
@agiss určitě je ještě brzydokud tam nebudeš mít 10 kulatých útvarů o velikosti 2 cm v průměru, tak to skoro nepoznas
No, já jich tam měla 30 a necítila jsem skoro nic, jen ty prsa
![]()
@agiss píše:
Holky děkuji za odpovědi, budu doufat že to funguje tak jak májá stimuluji teprve od soboty tak je na to asi ještě čas
Vůbec si s tím nelam hlavu, že nic necítíš. Mám za sebou už 2 stimulace, je fakt, že jsem měla 5-7 folikulů, ale necítila jsem celou dobu nic. A vyšlo to. Každá reagujeme jinak.
@Tomička píše:
@Hanesi No nakoupila jsem testy a když už, tak si to užiju naplnoJIsté příznaky teda mám, ale možná to je z utrogestanu, i když jsem předtím ho brala týden a necítila jsem nic… Každopádně ráno zkusím zase, nevydržím, nafackovala bych si za to, já vím
![]()
Stydím se
Dělala jsem to samé a teď to nebude lepší.
@Tomička dobré ráno, tak co, testovala si? Já sem taky strašně nedočkavá
určitě budu taky testovat dřív ![]()
Holky vy mi kazite morálku!
Ještě že mě čeká teprve OPU jinak bych už nejspíš taky testovala ![]()
Taky cekam na zprávy ![]()
Já jsem také blázen co se testů týče a už se na to moc těším at to dopadne jakkoliv ![]()
Holky užívá se něco po OPU a ET? Myslím tím především injekce. Dnes mám první den bez vpichu od zacatku stimulace a nesmírně mi to zlepšilo náladu ![]()
Dobre rano
Tak na testu „cosi“ je, ale je to tak neviditelne…jsem ale jakoby 9dpo, tak snad se ukaze dyl
Navic jak test uschnul, jsou v nem bidet dulky a nejake fleky, takze je asi vadny
Tak zas zitra no
Ale kocovinka pokracuje uz 3ti den, tak snad muj vnitrni hlas me neklame ![]()
@esprit1 no muzes si zkusit tetlst oo pregnylu - aspon se ti zvedne nalada
Po opu jsem brala jen ten prednison a utrogestan, takhe byt tebou uzivam si toho, ze nemusis nic pichat ![]()
@esprit1 ne ne, jen po ET utrogestan a ten zavadis ![]()
Teda pokud třeba nepichas léky na redeni krve.
@Tomička no paráda, že by?
ja budu taky testovat každý den, miluji to ![]()
A fotku testu nemáš? ![]()