IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
1.3.16 19:33

@agiss mě tedy bolí dost hlava a od včera i vajecniky, břicho je nafoukle trochu a dnes je to 8.den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.3.16 19:36

@Tomička takže jsi nevydržela… koho mi to tak připomíná :mrgreen:
Ja měla bu dcerky ducha od 6. dne po transferu, tak o víkendu už bys měla vědět skoro jistě ;) drzim pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
1.3.16 20:12

Holky děkuji za odpovědi, budu doufat že to funguje tak jak má ;) já stimuluji teprve od soboty tak je na to asi ještě čas ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.3.16 20:20

@agiss určitě je ještě brzy ;) dokud tam nebudeš mít 10 kulatých útvarů o velikosti 2 cm v průměru, tak to skoro nepoznas :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
1.3.16 20:36

@Hanesi No nakoupila jsem testy a když už, tak si to užiju naplno :mrgreen: JIsté příznaky teda mám, ale možná to je z utrogestanu, i když jsem předtím ho brala týden a necítila jsem nic… Každopádně ráno zkusím zase, nevydržím, nafackovala bych si za to, já vím :pocitac: :zed: Stydím se :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
1.3.16 20:37
@Hanesi píše:
@agiss určitě je ještě brzy ;) dokud tam nebudeš mít 10 kulatých útvarů o velikosti 2 cm v průměru, tak to skoro nepoznas :*

No, já jich tam měla 30 a necítila jsem skoro nic, jen ty prsa :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
1.3.16 21:07
@agiss píše:
Holky děkuji za odpovědi, budu doufat že to funguje tak jak má ;) já stimuluji teprve od soboty tak je na to asi ještě čas ;)

Vůbec si s tím nelam hlavu, že nic necítíš. Mám za sebou už 2 stimulace, je fakt, že jsem měla 5-7 folikulů, ale necítila jsem celou dobu nic. A vyšlo to. Každá reagujeme jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
1.3.16 21:08
@Tomička píše:
@Hanesi No nakoupila jsem testy a když už, tak si to užiju naplno :mrgreen: JIsté příznaky teda mám, ale možná to je z utrogestanu, i když jsem předtím ho brala týden a necítila jsem nic… Každopádně ráno zkusím zase, nevydržím, nafackovala bych si za to, já vím :pocitac: :zed: Stydím se :P

Dělala jsem to samé a teď to nebude lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
2.3.16 08:43

@Tomička dobré ráno, tak co, testovala si? Já sem taky strašně nedočkavá ;) určitě budu taky testovat dřív ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
2.3.16 08:48

Holky vy mi kazite morálku! :cert: :mrgreen: Ještě že mě čeká teprve OPU jinak bych už nejspíš taky testovala :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.3.16 08:48
[citace/] agiss** píše:
@Tomička dobré ráno, tak co, testovala si? Já sem taky strašně nedočkavá ;) určitě budu taky testovat dřív ;)

Taky cekam na zprávy :D
Já jsem také blázen co se testů týče a už se na to moc těším at to dopadne jakkoliv ;)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
2.3.16 09:16

Holky užívá se něco po OPU a ET? Myslím tím především injekce. Dnes mám první den bez vpichu od zacatku stimulace a nesmírně mi to zlepšilo náladu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
2.3.16 09:24

Dobre rano :mavam: Tak na testu „cosi“ je, ale je to tak neviditelne…jsem ale jakoby 9dpo, tak snad se ukaze dyl :andel: Navic jak test uschnul, jsou v nem bidet dulky a nejake fleky, takze je asi vadny :cert: Tak zas zitra no :mrgreen: Ale kocovinka pokracuje uz 3ti den, tak snad muj vnitrni hlas me neklame :mrgreen:
@esprit1 no muzes si zkusit tetlst oo pregnylu - aspon se ti zvedne nalada :lol: Po opu jsem brala jen ten prednison a utrogestan, takhe byt tebou uzivam si toho, ze nemusis nic pichat :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.3.16 09:27

@esprit1 ne ne, jen po ET utrogestan a ten zavadis ;)
Teda pokud třeba nepichas léky na redeni krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.3.16 09:31

@Tomička no paráda, že by? :srdce: :* :dance: ja budu taky testovat každý den, miluji to :pankac:
A fotku testu nemáš? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital