Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Dobre rano holky, uz neco vidite?? @esprit1 dej pak hned vedet jak jsi dopadla! ![]()
@Tofik
Dekuju
. Ja si mam volat a objednat az budu 10. az 13. den cyklu, aby mi udelali utzv. Tak doufam, ze se to neprosvihne. A KET se dela pak cca 17-18.den cyklu? Rekli mi cca tyden po tom utzv.
@Tomička píše:
Dobre rano holky, uz neco vidite?? @esprit1 dej pak hned vedet jak jsi dopadla!
Dobre rano,
slaby duch tam je, vid? ![]()
Holky vy co máte zavedno. Nás to čeká asi až duben květen, ale dotaz. Vzali jste si neschopenku nebo jak to vidite s režimem po zavedení. Já u prvního Etu fakt poctivě 14 dní ležela a nic. U ketu 4-5 dní v klidu doma, pak do práce, pracuji ve škole jako vychovatelka. Povedlo se. A u dalšího ketu 2-3 dny klídek pak normal a nic.Tak nevím jak to vymyslím ted.
@parfumela ahoj, já nikdy neschopenku neměla, ale já měla práci převážně v kanceláři, já bych se zbláznila těch 14 dnů, nemyslela bych na nic jiného ![]()
@parfumela
Taky porad premyslim, bude to muj prvni KET a chci byt urcite 14 dni doma. Uz jen kvuli nemocem venku, duben je jeste zrandy. A ty mezi detma ve skolce…Radeji bych zustala doma. ![]()
Příspěvek upraven 03.03.16 v 14:37
Taky ho vidim, videla jsem i vcera, ale dneska je o chloupek silnejsi ![]()
@Tomička píše:
Dobre rano holky, uz neco vidite?? @esprit1 dej pak hned vedet jak jsi dopadla!
Já nic nevidím, ale to vůbec není rozhodující, na fotkách mi lovení duchů fakt nejde. Naposledy, když jsem nic neviděla v jiné skupině, je holčina už v 16 tt ![]()
@parfumela píše:
Holky vy co máte zavedno. Nás to čeká asi až duben květen, ale dotaz. Vzali jste si neschopenku nebo jak to vidite s režimem po zavedení. Já u prvního Etu fakt poctivě 14 dní ležela a nic. U ketu 4-5 dní v klidu doma, pak do práce, pracuji ve škole jako vychovatelka. Povedlo se. A u dalšího ketu 2-3 dny klídek pak normal a nic.Tak nevím jak to vymyslím ted.
Já jsem neležela vůbec, neschopenku jsem neměla, jednak bych se doma zbláznila a jednak mi dr přímo řekl, že aby se embryo chytlo, musí se děloha dobře prokrvovat a to se vleže neděje. Takže mi zakázal jen posilovat břicho a běhat, jinak normální režim. A povedlo se.
Ahoj holky, tak já dnes začínám po 16 dnech decapeptylu stimulovat, denně budu píchat 4 injekce
Budu mít břicho jako cedník, ale co se dá dělat.
@Tomička moc držím pěsti ať čárka je čím dál tím víc viditelná ![]()