IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1713
3.3.16 19:16

@Hanesi pregnyl? To je jak se má píchnout 36 hodin před odběrem? To je nějaká větší injekce, že se bojíš? Mě dávají zabrat jen ty pera, takže asi nic jiného nechci :pocitac:
Já jdu na kontrolu zítra tak se dozvím kdy bude odběr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.3.16 19:56

@esprit1 mně doktor říkal, že není důležitý počet folikulů, ale jestli je v nich vajíčko a ještě kvalita vajíčka. Je to věda. A pravda je, že není důležitá kvantita, ale kvalita. Držím pěsti! :hug:

Holky, na mě padla depka a jsem strašně vytočená ze všeho. No typický PMS :,( A za týden bych to měla dostat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.3.16 19:59
@agiss píše:
@Hanesi pregnyl? To je jak se má píchnout 36 hodin před odběrem? To je nějaká větší injekce, že se bojíš? Mě dávají zabrat jen ty pera, takže asi nic jiného nechci :pocitac:
Já jdu na kontrolu zítra tak se dozvím kdy bude odběr :think:

ano, to je přesně ono… já se nejvíce bojím toho, že mi rupnou ty lahvičky, co se musejí smíchat…pak taky je té tekutiny dost, tak to pod kůží není moc příjemný a ta jehla, no pero je pero…mohli by to vymyslet taky trochu více pohodlnější :jazyk:
Držím zítra pěsti, ať je kontrola v pořádku, ale jak vidíš výše u Esprit, ani počet folikulů na kontrole ještě nezaručí stejný počet vajíček :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.3.16 20:00

@Tofik A testík jsi ještě nezkoušela? Ty vlastně nejsi lovec duchů, že? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
3.3.16 20:01

@Tofik Děkuji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
3.3.16 20:08

Holky nechci být odstrašující pripad. Doufám, že smůlu jsem si vybrala za vás vsechny, které OPU teprve čeká a vás už čekají jen pozitivní zprávy a kdo ví, třeba mi ty dvě vajíčka nakonec budou stačit :* Každopádně jsem moc ráda, že vás „mám“ a že si takhle můžeme navzájem psychicky pomáhat :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
3.3.16 20:09

@Hanesi Držím palce ať si to dnes dobře namícháš ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
3.3.16 20:09

@esprit1 Ty sis negativní zprávy vybrala dopředu, teď už to bude jen vše pozitivní :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.3.16 20:10

@esprit1 určitě budou aspoň kvalitni uvidíš :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.3.16 20:10

@Hanesi to je moc brzo. Mně se tam posledně objevil duch až 12.den. Ach jo, chce se mi brečet
Pregnyl zvládneš, neboj. Já měla taky nerva, zase po létech. Ale ony ty lahvičky jsou dělaný, že prasknou správně. Jehly měnil manžel

Příspěvek upraven 03.03.16 v 20:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
3.3.16 20:11

@Hanesi no právě, to sem ještě teď zjistila že pak budu mít nějaký cetrotide což je prášek který si budu muset umíchat :zed: to co píchám teď (Bemfola),nikdo jiný nemá, nikde o tom nepíšou, trochu si připadám že na mě něco testujou :nevim:
Všichni říkají myslet pozitivně ale mě to nějak nejde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.3.16 20:14

@agiss tak si tam zítra zavolej a zeptej se na co to přesně je. Netestovaný léky by určo nedali, ale chápu, že se necítíš dobře, když to nemůžeš nikde najít. S tou teorií pozitivního myšlení jsme na tom stejně :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.3.16 20:15

@Tofik nepociťuji na sobě stále nic neobvyklého, ale před chvílí me tak píchlo v břiše až jsem se lekla co dost nepříjemné. A u Tebe? Jak Ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
3.3.16 21:04

@Tofik zítra jedu odpoledne na kontrolu tak uvidím jak na tom budu ;) podbřišek už mě bolí ale spíš jen na jedný straně, tak sem na to zvědavá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
3.3.16 21:15

@Aňule123 mě občas píchne, dnes teda spíš vaječníky a pravý. Měla jsem teď ovulaci v levém. Tak nevím, jestli je to tělo zlblý, jako že se chystá na další, ale nemůže, pže mu brání utrouš :nevim: Psychickou stránku už jsem tu psala. Chtělo by to práci :zed: Blbý je, že venku je hnusně, takže ani nechodíme na procházku, takže furt jen sedím, max. stojím u plotny. To asi taky moc neprospívá, aby se dole správně prokrvovalo. Teď už to stejně asi neovlivníme, co se mělo stát, stalo se a teď nezbývá než čekat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí