IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
2.3.16 18:41

Nojo holky, kdyz moje vnitrni sila se nedokaze ovladat s temi testy :mrgreen: A to jsem psala, ze udelam test nejdriv ve ctvrtek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.3.16 18:43

@Tomička to nevadí, je dobře, že to bereš s nadhledem. To je potřeba! :potlesk: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
2.3.16 18:48

@Tofik zkousim teorii, ze tomu budu verit :mrgreen: :lol: Jako bilych testu jsem si uzila stovky…je cas na zmenu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.3.16 18:53
@Tomička píše:
@Tofik zkousim teorii, ze tomu budu verit :mrgreen: :lol: Jako bilych testu jsem si uzila stovky…je cas na zmenu :pankac:
:palec: :palec: :palec: :palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.3.16 18:55

Ja miluji ten adrenalin jak ta barva vzlina nahoru :mrgreen: A když to nevyjde, tak alespoň hledám duchy :jazyk:
Ale je pravda, že s jedním dítětem se na to dá dívat s větším nadhledem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.3.16 19:14

@Hanesi To je přesně to, co já nesnáším!! :-) :-) :-) Koukat na to, jak ta barva šplhá nahoru a je pořád sněhobílo. Tak jsem si řekla, že tentokrát testovat nebudu… Nekoupím si test dřív než 12.den… KECÁM… Neodolala jsem a už ho mám doma!!! :-) :-) :-) A netrpělive čekám na pátý den a začnu testovat… To potom uvidíte ty příspěvky tady v diskuzi!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.3.16 19:15

Taky vás pořád různě píchá a bolí v podbřišku? Začínám se moc pozorovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
2.3.16 19:24

@Hanesi
@Tofik
Dekuju Vam. A jestli budu mit nativni KET to mi zjisti pri UTZV pred KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.16 19:29

@Batalina Já nic moc nepozoruji zítra 6 den párkrát je pravda, že me v podbřišku pochop hlavně ho mám nafoukle z těch hormonů jinaknnic moc nepozoruji a snažím se ani nepozorovát. Každá to má jinak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
2.3.16 19:56

@Aňule123 Já dnes teprve 2.den. Nafouklá jako balon jsem taky… Se snad nevejdu do kalhot :-)
@Tomička tvoje teorie je boží :-) :-) :-) Něco na tom je :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
2.3.16 20:25

Je to hrůza ja taky kalhoty tak tak zapnu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
2.3.16 20:38

No já se vejdu tak tak a to jsem teprve před OPU, hrůza 8o Dost mě teda bolí vaječníky, tak doufám, že všechny folíky přežijí v pohodě…přeci jen moc klidový režim nemám, když mám doma skoro dvouletou divošku :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.3.16 20:42

@BaruHaska no, já byla pozvaná na 11. den cyklu, pže pak byl víkend, ale ještěže to tak bylo, pže v pondělí by bylo pozdě. V sobotu už mě začal bolet vaječník, takže asi začala ovulka. Na kontrole kouknul, jestli je tam folikul a dle toho mi řekl, kdy píchnout Pregnyl, kdy začít brát utrouš a kdy půjdu na KET. Kdyby ovulka nebyla, tak by KET asi ani nedělal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
2.3.16 20:43

@Batalina mě tyhle bolesti začaly včera trošku a dnes víc a taky začínám být nafouklá. Ale to je klasika, tomu se nevyhneme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
2.3.16 20:43

@esprit1 tak co, jsi v pohode?? 8) Neboj, bude to rychle, tak pak odpocivej a zajdete si s muzickem na neco dobreho :kytka: A tfuj tfuj at je hromadka vajicek :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí