Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi zprávy ode mne nejsou vůbec dobré. Našli nakonec jen dvě vajíčka, dr to prý vůbec nechápe. Myslela si, jestli jsem nepichla později pregnyl ale svědomí mám čisté hlídala jsem si to a snad nejde udělat chybu při míchání a píchání. Zítra ráno budu volat jestli se vůbec oplodnily. Jsem opravdu zklamana a smutná. Přeji, ať máte všechny lepší výsledky než já.
@Tomička @Ecil Holky díky za vcerejsi podporu, ale bohužel to nevyšlo tak jak jsme si přáli.. Teď nevím co bude..
@esprit1 ach jo, to snad není možné
A kam se poděly všechny ty folikuly? Vajíčka nedozrála, nebo byly folikuly prázdné, praskly předčasně…? Hele každopádně je klidně možné, že se oplodní obě vajíčka a nakonec budete moci ještě vybírat. Musí to být šílené nervy, ale stále máš velkou naději. Drž se ![]()
@barca77 Děkuji, doufám, že přežije aspoň jedno. Kdyz tady někdy čtu jak z šesti vajíček nakonec přežije jen jedno tak moc optimistická nejsem. Ale snad…
@esprit1 to je mi líto.
Držím pěsti, aby zbytek dopadl! ![]()
@HandulkaK ahojda! A kdy máš testit?
@esprit1 píše:
@Hanesi zprávy ode mne nejsou vůbec dobré. Našli nakonec jen dvě vajíčka, dr to prý vůbec nechápe. Myslela si, jestli jsem nepichla později pregnyl ale svědomí mám čisté hlídala jsem si to a snad nejde udělat chybu při míchání a píchání. Zítra ráno budu volat jestli se vůbec oplodnily. Jsem opravdu zklamana a smutná. Přeji, ať máte všechny lepší výsledky než já.
Já vím, že se opakuji, ale nezáleží na kvantitě, ale kvalitě. Jsem v jiné skupině, kde 3 holčiny měli 1-2 vajíčka a všechny byly úspěšné. Držím dál palce, ale jinak ti rozumím, mám pokaždé taky málo folikulů a ty nervy, co přežije, je hrozné.
@esprit1 tyjo to není možný
- neměla jsi jich nějak 15 těch folikulů? Na druhou stranu podívej na mě, před týdnem jsem tady brečela, jak z 18ti vajíček se oplodnily jen 4 - a přežily všechny!!! Takže ty dvě určitě budou ty nejkvalitnější… Co ti na to řekli v CARu? A jakou metodu oplodnění máte?
Ahoj spolubojovkyně,
trochu jsem dočetla. Věřím, že i z jednoho může být mimi!
Snažím se být stále pozitivní. Dnes jsem si byla v CAR vyzvednout léky a hned mi píchli první Gonal od pondělí se přidá cetrodite? snad to píšu ok a ve čtvrtek na UZ, příští sobota až úterý odběr…trochu jsem se vyptávala čeho se bojím a to je to rozmražování a prý nejvíc se mám bát toho, aby vydrželo „něco“ až do toho 5. dne, než to po odběru na PGD zamrazí. Ale prostě VĚŘÍME!!! ![]()
@Ecil Děkuji, přesně takové povzbuzení ted potrebuji. Už jsem se trochu otrepala, tak uvidíme jaké zprávy mě čekají zítra.
@Tomička No měla jsem jich 16 a asi byly prázdné nebo co. Dr to taky nechápala a já taky pořád nechapu
@esprit1 to mi ani neříkej
jak to? Kde byla chyba? Nosila jsi něco těžkého? Nebo jsi běhala? Folikuly popraskaly nebo byly prázdné? ![]()
Ale nic není ztraceno, stačí přece jedno ![]()
A jak ti je fyzicky? Bolí to moc? ![]()
@Hanesi Netuším co se stalo. Nic jsem netahala nikam nebelahala.. Asi nějaká chyba na kterou ani dr nepřišla. Tak se pořád uklidnuju tím, že stačí jedno, ale víme jak to je.. Nicméně už je mi líp. Bříško pořád pobolívá ale lezim a koukam s dcerkou na déčko, tak si ji muchlam a jsem šťastná že ji mám ![]()
Mě čeká pregnyl dnes o půl desáté, z toho mám i podruhé fakt strach ![]()