IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22446
4.3.16 11:12
@Tomička píše:
@esprit1 žádné plané naděje, ano? :hug: Dnes jsem jakoby 11dpo, to už by alespoň pidi náznak měl být…a není, sněhově bílý test, jako každý měsíc předtím :pocitac: Předpokládám, že tu odpolední únavu a celodenní kocovinku mám asi z utrogestanu, beru ho prvně, tak jsem myslela, že to vyšlo… Mám ho vysadit? Nechci si oddalovat ms, abych stihla ket i ležení ještě v březnu a od 1.4. pak mohla nastoupit do nové práce :palec: Jsem zklamaná a nechci vám tu kazit atmosféru, moc hezky jsme to tady neodstartovaly… Hele kdy budeš volat, jestli se ta vajíčka oplodnila?

Moc mě to mrzí, já bych si taky už moc šancí nedělala. Ale utrogestan bych ještě nevysazovala, fakt jsou případy, kdy mějí pozitivní test později. Máš jít na krev? Do té doby bych ho brala, pro jistotu. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
4.3.16 11:13

@Aňule123 jj, jdeme stejně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
4.3.16 11:14
@esprit1 píše:
@Tomička Chytlo se jedno, tak uvidíme, jak to s ním dopadne. Transfer by měl být v neděli, jestli to přežije. Achjo :?

Tak držím palce, ať je to ten správný bojovník :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.3.16 11:18

Já tam hned přijdu na 7 a údajně to budu vedet ještě ten den odpoledne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.3.16 11:26

@Tofik To budou nervy. Mě je už teď zle když si na to vzpomenu :( Dokonce i na pecka mluvím jak by tam byl :D :D Asi mi už šíbe, ale já si miminko přeju už dva roky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.3.16 11:26

Prcka pardon mobil mi to prepisuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
4.3.16 18:13

Tak nam to tu těmi negativními zprávami nejak utichlo :(
Zkusím odbočit ;) :
Jaký máte ženy plán na víkend? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 19:12

@Hanesi jestli chcete nastvat - tak ja stravila cely den u koni a ted jsem nalozena se sklenickou vina v naprosto horke vane…a vytvarim si tu soukromou paru :mrgreen: A premyslim, jestli si objednat hambace nebo pizzu :lol: Zitra budu spat co nejdyl a odpo na volejbal :pankac: Vecer padne dalsi sklenka vina a v nedeli na florbal 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.3.16 19:14

@Tomička je mi to moc líto… Nicméně Utrogestan určitě nevysazuj! Byla by to škoda… Kdyby náhodou… Jsem rozhodnutá v pondělí zkusit testnout… Sice se bojím, ale jepší vědět než nevědět a jen doufat…
A víkend? Asi jako obvykle… V neděli s psicema na cvičák, v sobotu se asi zajedu kouknout do práce, jak se tam všichni mají :-) CO ty @Hanesi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.3.16 19:17

@Tomička tak tohle přesně mi chybí. Byla jsem zvyklá jezdit 3-4 hoďky denně a vínko bych si taky vcelku dala. Ale pojedu do práce zítra, tak to tam všechno pomuchlám a rozmazlím… Už se těšííííím!!! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
4.3.16 19:19

A do třetice všeho dobrého… Holky, kdo z vás bere ještě Utrogestan? Začaly me neskutečně bolet prsa :-( Může za to on?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
4.3.16 19:27

Ahoj holky tak už doma po kontrole a stále pokračujeme ve stimulaci, folikuly teprve 14 mm a ještě jedna injekce navíc ;)
Jinak víkend, já doufám že nebudu dělat vůbec nic, maximálně tak procházka ;) chtěla bych spát dlouho ale to mi bohužel každodenní vstávání na prášek pro moji fenečku překazí plány, nevadí co bych pro ní neudělala :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.3.16 19:46

@Hanesi tak ty máš plány jasné že? minimálně zítra určitě ;) Držím palce a přeji štěstí, ale ono to dobře dopadne i bez toho :* Já si dnes vzala volno a poléhavám. Pořádmmě pobolívá břicho a nevím proč, ale jsem nafoukla jako balón :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
4.3.16 19:48

@Batalina Ty pracujes s koňmi? :srdce: Jestli tam máte nějakého mazliveho, pomuchlej ho za mne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
4.3.16 19:52

@Batalina no tak dlouho by me zabilo :mrgreen: Ja uz par let aktivne nejezdim, ona to hlava nezapomene, ale svaly ano, jsem zvedava, co vsude me bude bolet zitra :mrgreen: na jake farme pracujes? Ja na jezdeni nemam s malym cas 8o Ale dneska me to tak nabilo, priznam se, ze jsem par hodin zapomnela truchlit :potlesk: Jinak vsechno zle jsem vyzrala ja, takze zitra @Hanesi bude mit supervajicka u odberu, v nedeli @esprit1 tu nejlepsi osmibunku, uplneho sampiona mezi osmibunkami :mrgreen: a v pondeli ty najdes na testu cary co nam vypali zrak :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí