Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss to je super a kolik si jich mela ti rekli? A kdy mas dalsi KO? ![]()
@esprit1 hele to bricho bude normalni, ja ho mela nafoukle jakoby cele, i nahore, fakt jak tehotna jsem byla… Snad ti bude zitra lip
aa koniku jsem muchlovala dneska asi dvacet a ani si nebudu mit hlavu a pujdu " s nima" spat, jak jsem nacichla
![]()
@esprit1 taky jsem nafoukla jak balón dnes me břicho poboliva a k tomu pořád peřím a to já. málokdy
![]()
@Tomička Já ke koním jezdim jen dvakrát do roka na muchlandu a hlavně s dcerou, která je miluje. A vždycky je to pro mne neskutečný zážitek, obzvlášť když za mnou to velké krásné a chytré zvíře přijde pro pohlazení ![]()
@Tomička koně závidím vždy jsem se chtěla zkusit projet. Včera jsem byla smutná dnes se cítím šťastně břicho jak balon
@Aňule123 píše:
@esprit1 taky jsem nafoukla jak balón dnes me břicho poboliva a k tomu pořád peřím a to já. málokdy![]()
Já jsem ale teprve po OPU, ty už mas po transferu že? Muž mi dnes donesl k obědu mj zelenou polivku, tak tu si fakt nedam ![]()
@Tomička pracuju v hiporehabilitace. S mentálně postiženými, koněma a dalšími zvířaty. Beru si s sebou do práce své dvě psice a tak nějak si tam vegetíme
A mimochodem Tomička, zvedla jsi mi náladu, díky ![]()
Teda holky, máte krásné záliby a zaměstnání
já dělám v kanceláři, takže žádná romantika, i když zvířata tam občas taky jsou ![]()
Já si dala vanu, na večeři biftek s volskym okem a cibulkou a je mi moc dobře, jsem na zítra psychicky i fyzicky připravena ![]()
@Tomička napočítal cca 20 a k tomu nějaký malý, no prostě říkal něco kolem dvaceti a že ani nemají rádi když jich je až moc že je to spíš na škodu ![]()
Jinak můj plán na víkend = přežít ![]()
Ne vážně, doufám, že mi nebude moc zle a užiju si i to pěkné počasí co má být
![]()
@agiss teda tak to už je docela dost ne?
snížili ti dávku? Kvůli hyperstimulaku?