Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tomička tenkrát to vyšlo. To máme klučíka
Fotku už nemám, ale nešel ani moc nafotit jak byl slabý
@Hanesi píše:
@esprit1 já kdyby to nevyšlo, tak jedu do wellnesa na nějakou dobrou večeři bych si zajela
Tak to nakonec není taková hrůza když to nevyjde..
ale ne, je třeba se rychle oklepat a jít dál. Ale zatím, zatím ještě můžeme doufat i @Tomička ale ta nechce ![]()
@Tomička To mě mrzí, ale fakt si počkej ještě na krev ja těm testům moc nevěřím. Brala jsem minulý měsíc utrogestan a dostala jsem to normálně vůbec mi to neoddalilo. Tak uvidíš ![]()
@Tofik ahoj beru 2-2-2 a je mi pořád stejně dobře
Akorát v noci se mi blbě spí a co u Tebe? Kdy máš v plánu se testovat?
@Aňule123 já tak za týden. Vzhledem k tomu co píšeš se obávám, že to nevyšlo, že mám PMS. Jen je trochu jiný než jindy vlivem hormonů
@Aňule123 mě nebolí nic, jen duše. Chce se mi pořád brečet aniž bych měla důvod, Chjo ![]()
@Tofik Neboj každý to má jinak. Já mám taky strach at nekrvacim no snad ne. A jak beres ten utrogestan? ![]()
@Aňule123 já ani strach nemám, ono mě to ovládá samo. Včera jsem byla ještě happy. Zavádím si ho, ráno a večer
@Tofik To mě ne ja se už ani nepozoruji a snažím se na to nemyslet a udělej to taky tak ![]()
@Tofik Já jsem předevčírem byla hrozně protivna:( Dneska zajedu k mamce a udělám si hezký den. Na krev jdeme stejný datum, že? Už, aby to bylo ![]()