IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
1.3.16 13:01

@esprit1 Ahoj, jak říká @Ecil je to podle CAR, někdy je to i tak, že platíš za pijety, na kterých embrya zamrazují a pak záleží, jestli jsou na ní dvě embrya, nebo jestli zamrazujete po jednom…ale taky to lze brát paušálně a fertig :mrgreen:
Dnes pícháš pregnyl že? Tak tfuj tfuj…

@KTerezie Myslím, že to určitě stihneš, netvá to tak dlouho, jak straší ;) Už se těšíš, až se „něco“ začne dít, viď? ;) Je to příjemná změna po těch měsících až rocích čekání, neúspěchu, vyšetření atd… konečně krok vpřed! :potlesk: Tak budu držet pěsti a informuj nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.3.16 13:03

@Tomička Myslím, že to zdržení ale bylo těmi Vánocemi, všichni měli dovolené a flákali to, ale jinak v průběhu roku je to raz dva ;)
A jak ty? Ještě se držíš? Máš testík doma? Kolikátý je to dnes den po ET? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
1.3.16 13:10

@Hanesi no to nejspis jo, ale zadost se podavala 4.12., tak to mohli taky stihnout pred Vanoci :pocitac: testiky uz mam, uz mam i natestovano, ze pregnyl je fuc :mrgreen: Jsem 5ty den po ET, utika to docela rychle ;) Hyperstimulak je fuc tak mi je docela fajn, napadlo 25cm snehu tak jsme se synem staveli snehulaka :mrgreen: Tobe se to taky uz krati, co??? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.3.16 13:12

Jinak holky mám známýho v CAR a říkal mi, že se uvažuje o tom, že se od ET odstoupí a budou preferovat KET. Je to proto, že málokteré ET vyjde, jelikož tělo je ještě plné hormonů a při KET je již odpočato…mě osobně taky vyšel až KET a i kolem mne více vycházel KET nežli ET, ale to neznamená, že je to nemožné ;).. jen chci říct, že pokud vám to nevyjde napoprvé při ET tak nezoufejte, není nic ztraceno :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.3.16 14:33

@Hanesi A o tom, že budou upřednostňovat KET uvažují kde, v tom vašem CARu nebo na širším poli IVF klinik? Jinak si myslím, že to dává smysl, nicméně je jiste riziko při rozmrazování embryí, ze dojde k jejich poškození :nevim: Ale děkujeme za uklidnění, že i když to nevyjde při ET, že se nemusíme hroutit a klidně čekat na KET :* A při KET nedochází k nějaké hormonální stimulaci? Nemyslím zrovna vaječníků, to určitě není žádoucí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.3.16 14:37

@Hanesi Ano, večer mě čeká v mé chemické laboratoři příprava dávky pregnylu :pankac: Fakt se na to tesim, obzvláště po přečtení, z čeho se ten hormon získává :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.3.16 14:48
@esprit1
@esprit1 píše:
@Hanesi A o tom, že budou upřednostňovat KET uvažují kde, v tom vašem CARu nebo na širším poli IVF klinik? Jinak si myslím, že to dává smysl, nicméně je jiste riziko při rozmrazování embryí, ze dojde k jejich poškození :nevim: Ale děkujeme za uklidnění, že i když to nevyjde při ET, že se nemusíme hroutit a klidně čekat na KET :* A při KET nedochází k nějaké hormonální stimulaci? Nemyslím zrovna vaječníků, to určitě není žádoucí..

To čoveče nevím, jestli jen v jejich CAR nebo komplexněji, ale myslím, že nás se už tato rozhodnutí nedotknou, protože všechny teď na jaře otěhotníme :*
Nestimuluješ, jen si pícháš pregnyl ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
1.3.16 14:54
@Tomička píše:
@Hanesi no to nejspis jo, ale zadost se podavala 4.12., tak to mohli taky stihnout pred Vanoci :pocitac: testiky uz mam, uz mam i natestovano, ze pregnyl je fuc :mrgreen: Jsem 5ty den po ET, utika to docela rychle ;) Hyperstimulak je fuc tak mi je docela fajn, napadlo 25cm snehu tak jsme se synem staveli snehulaka :mrgreen: Tobe se to taky uz krati, co??? :hug:

U nás padá celý den, ale bylo teplo, tak to tálo, teď už se to začíná držet, ale radost z toho nemám :roll: já už čekám jaro, i papriky už mám za oknem venku a ono tohle 8o :lol:
Krátí, už jen dva dny píchání a hotovo, hurááááá :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 16:04

Ahojky holkýýý!!! Chtěla jsem napsat dřív, ale z mobilu mi to nějak nejde. Vše, co jsem napsala z mobilu se zkrátilo na jednu větu… Víc toho z mob nenapíšu. Nevím proč… Dneska jsem byla odevzdat do práce neschopenku… Teď to bude utíkat ještě pomaleji… Má podivně nafouklé břicho… Ale až tak, že mi děl problem se ohnout a zavázat si tkaničky u bot :-) :-) :-)Holky, moc na Vás všechny myslím, ať nám to vyjde!!! Jinak, u nás na Jižní Moravě, kupodivu, taky dnes sněžilo!!! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
1.3.16 16:52

Holky co už jste píchali, cítili jste na sobě nějakou změnu? Nebo kdy ste jí tak začali pozorovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
1.3.16 17:23

@Batalina Jojo, to sem i z mobilu taky stalo 8o Já teda napsala sáhodlouhý příspěvek a pak když jsem odeslala, zobrazila se jen první věta :mrgreen:
@agiss No já skoro žádnou, nepozorovala jsem na sobě nic…jen tak 3 dny před odběrem mě začali bolet prsa, jinak nic :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
1.3.16 17:30

@Tomička tak to jo, tak dobrý, já že sem četla jak každou bolí vaječníky a já zatím necítím nic, tak sem se obávala aby to na mě působilo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
1.3.16 18:55

@agiss I mne pobolívají prsa cca 8 dní od prvního dne stimulace. A od včerejška cítím tlak a mírné „nafouknutí“ v podbříšku a trochu mě bolí břicho jako před MS :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
1.3.16 18:55

@Hanesi určitě dám vědět. Děkuju :-)
Jen doktor říkal, ať raději pojišťovnu popoženu. Mám obavu, že když na pojišťovnu brnknu, ať pohnou, tak mi tam pak bude žádost ležet půl roku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
98
1.3.16 19:16

@Tomicka mě právě to stejné!!! Psala jsem docela dlouhý příspěvek a když jsem ho odeslala, zobrazila se mi jen první věta a víc nic… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí