IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22446
28.2.16 12:29
@BaruHaska píše:
Ahoj, prodlouzena kultivace se pocita od druheho dne po OPU.
Př. OPU v pondeli, prodlouzena kultivace 1. den - utery. :)

Já vím, psala jsem, že den OPU se nepočítá. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
28.2.16 12:31
@BaruHaska píše:
Ahoj holky :), jsem tu nova. IVF resime rok, partner po MESA/TESE odebrano 26 vzorku spermii, v listopadu prvni IVF, spatna stimulace, jen dve vajicka- zadne oplozene. V unoru dlouhy protokol, 17 vajicek, 4 oplozena, 2 prezila prodlouzenou kultivaci, zamrazena 2 embrya. Transfer mi doporucili ted v breznu, ale radeji pockam do dubna na KET. Spermie hledali 3,5 hodiny. Zazrak, ze prezila 2. Ve stadiu blastocysty. Verim, ze vse dobre dopadne a KET bude uspesny. Strasne nervy, ale clovek musi myslet stale pozitivne. Vam vsem co resite jakykoli problem drzim palce at Vam to vyjde! :)

Teda, ještě že se povedlo a našli nějaké. Budu moc držet palce. Já jedu dlouhý protokol teď :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
28.2.16 14:42

Hoj holky potrebovala bych radu s pritele sme se rozhodli na umele oplodneni a uz nato deme v dubnu ale pry me museji prvni stimulovat co je to presne a ze mam prit na prohlidnu hned jak mi pride menstruace prvni den diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
28.2.16 15:25

@najkyna ahoj. Vše ti měl vysvětlit lékař v CAR. Stimulací se označuje hormonální stimulace, aby ti dozrál vyšší počet vajíček než jen v normálním cyklu. Při stimulaci si budeš každý den po dobu 8-11dní aplikovat do břicha injekce. Pak probíhá kontrola ultrazvukem a dle toho je pak stanoven termín odběru vajíček.
1. den menstruace se máš dostavit proto, aby udělali ultrazvukovou kontrolu a dali ti injekce. :mavam:
Jaký máte problém, když jdete do IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.2.16 19:57

vyber-metody

@najkyna ahoj, taky mě překvapuje, že vám k tomu nic neřekli :nevim: nám ti vysvětlovali dost podrobně i obrázky použily, ale na emiminu je hodně diskuzi, které to dost podrobně popisují a i stránky CAR to mívají. Tady je například odkaz na jeden, kde je zodpovezeno dost zásadních otázek, tak tam zkus nrknout ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.2.16 19:59
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
28.2.16 20:33
@agiss píše:
Tak holky je to tam, píchnuto :dance: přítel je fakt šikovný
Samozřejmě došlo na scénu že to nedám a pár slz, já a injekce :zed:
Doufám že zítra to bude o něco lepší ;)
:potlesk: toho se bojím úplně najvíc :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
28.2.16 21:11

@KTerezie neboj, není to tak strašný ;) moje dcerka mi vždy asistuje a říká „mami pi“ a tleska :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
29.2.16 07:59

@Hanesi no pry to dela utrogestan, tehu chite asi jeste tezko, podle me neni ani zavrtano jeste :nevim: Hlavne mi nic neni, zadny priznak :oops: :nevim:
@agiss pritel ma kuraz! Me to manzel ochotne vse umichal (povedlo se mi pri trhani tech michacich lahvicek dvakrat utrhnout ten vrsek tak, ze bylo vsude sklo :D ), ale pichnul by mi to snad jen kdybych umirala :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
29.2.16 08:19

@BaruHaska ahojik, a co to je prosim za metodu? Partner ma nejak patologicky malo spermii? Jinak jsme to mely podobne - ja mela 18 vajicek, ale oplozena jen 4, jedno tridenni mam u sebe a jestli bude neco z tech zbylych tri ( byly pomalejsi) si budu volat dneska…Pro odkladate ten KET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
29.2.16 08:39

@Tomička a budete případně mrazit? Nebo se dá i dodatečně ještě jedno zavést?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
29.2.16 08:40

@barca77 zavést už asi nejde, mě by dvě stejně nedali :nevim: Ale jestli se ty 3 opožděné chytly, tak je zamrazí, případně nějaké z nich…za chvilku budu volat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
29.2.16 08:48

Holkyyy, tak mám ještě 3 sněhuláčky :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
29.2.16 09:00

@Tomička jé tak to je super, gratuluji, tak kdyby to náááhodou teď nevyšlo, máte ještě spoustu možností :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
29.2.16 09:04

@Tomička já nemusím nic míchat, mam to rovnou v tom peru ;)
A gratuluji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital