IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3062
25.2.16 22:27

@Ecil vím, jsem cvok :jazyk: :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
25.2.16 22:28

@agiss Já píchám, ale večer. Ráno vstávám do práce, jsem ráda, že si zvládnu bez úrazu vyčistit zuby (nesnáším vstávání :pocitac: ), jehlou bych si tak ještě vypíchla oko :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
25.2.16 22:30
@Hanesi píše:
@Ecil vím, jsem cvok :jazyk: :mrgreen: :pankac:

Nejsi, jo a jinak jsem taky testovala i 2× denně víceméně 3 týdny, pak jsem frekvenci snížila, když to minule vyšlo :lol: Doteď mám celou sbírku schovanou, výrobce by ze mne měl radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.2.16 22:32

@Ecil no zeptám se na to když teda zase nebudu vyplašená a všechno v tu ránu zapomenu
Já právě končím v osm večer a doma sem tak kolem půl deváté :think:
Máš pero nebo klasickou injekci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
26.2.16 06:37

@Hanesi nemela,ja dostala tu elonvu ta je na tyden a pak 3× ten merional a 1× pregnyl… @agiss taky jsem pichala dopo a rikali mi i ve stejny cas priblizne :kytka:
@Ecil jo to jsem cela ja s tema testama :lol: Jen ja byla schopna delat dva denne, jestli se neco nezmenilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.2.16 08:50

@agiss Já zatím pichám jednou denně a to ráno v šest, než jdu do práce GONAL, dnes páty den. Odpoledne jdu na kontrolu, tak jsem zvědavá, jak zabírá.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.2.16 08:55

Děkuji. Ale pozor na růžovku při stimulaci. Kamaradce rekli v centru, že zabranuje spravne ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.2.16 09:00

@Hanesi Mne teda taky pobolívá hlava celou dobu co stimuluji a taky mám větší potřebu pít a to je co říct, protože norma je u mne max litr vody denně :roll: Nicméně po růžovém kouzelníkovi jsem zatím sáhnout nemusela, dá se to zvládnout.. Přívalový leták hormonů raději nečíst :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
26.2.16 09:02

Tak se trochu představím. První Ivf 2006,nezadařeno,4 zamražená, duben 2007 zavedeno syn Adámek. Květen 2014 ket zavedeno jedno embryjko. Bohužel bez úspěchu. Celé ty roky jsem doufala, že se říka, že když máš dítě z umělého tak pak do toho vlítneš ani nevíš jak.No my jsme na tom nějak zvláště nepracovali. Prostě jsme to nechali.Ale synek začal s tím, že by rád bratříčka a ve mě se znovu probudily biologické hodiny. Vidím kočárek a pomalu bych brečela. Tak jsme šli na konzultaci. Problém byl v manželovi, málo spermii, ale mě zjištěna štítná žláza, byla jsem na hysteroskopii, zjištěny srůsty a špatně zhojená jizva po sekci a do toho obrácená děloha, takže problém už i u mě. Nakoupili jsme vitamíny pro muže i pro mě, ale v centru nám řekli, že se sper. spíše zhorší věkem než zlepší. V pondělí jdem na kontrolní tak uvidíme. Nicméně já musím na laparo+hystero. Dle toho se uvidí. Dr. říkal, že bychom mohli začátek dubna začít stimulovat. Když vše půjde tak jak má. Tak uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.2.16 09:04

@parfumela To jsem nevěděla 8o Vím, že v těhotenství se nesmí brát tuším v prvním a druhem trimestru, ale že by bránil ovulaci?? o tom mě v CARu neinformovali :nevim: Asi je lepší se práškům vyhýbat, ale když není zbyti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
26.2.16 09:05

@esprit1 jee tak to na odpo drzim palce a dej vedet, jak se vyvyijeji :mavam: Jinak doporucuji, pro jistotu, aby ses alespon pro ted naucila pit vic, jakozto prevenci toho ohss… ja jsem od soboty vypila za den tak 5-6litru, v ponndeli po odberu me to sice osklive chytlo( a fakt bych do nemocnice jela, kdyby to tak bylo i druhy den), ale ve ctvrtek uz jsem relativne ok :kytka: a fakt si myslim, ze to je tim pitim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.2.16 09:12

@Tomička Však už to do sebe liju jednu sklenici za druhou :pankac: Je fajn, že jsi to nakonec zvládla a že ti mohli udělat transfer ještě tento cyklus. Známe ta čekání, co neberou konce ;) a zkus netestovat moc brzy, aby hormony nezkreslily výsledky a pak nenásledovalo zklamání :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
26.2.16 09:15

@Tomička 8o 5-6 litrů??? :pankac: Tak to bych ráno nasedla na WC a vstala až večer :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
26.2.16 09:27

@esprit1 když mě tady nebudete navádět, vydržím dlouho :D Pokud nám nezbyde nic na KET tak by případný neúspěch bylo zklamání, protože do dalšího ivf už jít nechci… ale mám aspoň toho syna no :srdce: Já měla od mala problémy s ledvinama, takže na pití jsem dost cvičená :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
26.2.16 09:38

Ahoj holky jak se máte? Mám dotaz, jestli se někomu stalo, to co mě??? Transfer nedopadl, v neděli jsem dostala MS, byla dost bolestivější než ostatní a teď poslední 2 dny, mě bolí v levém podbřišku jako na vaječníku, nutí mě to často na malou na záchod….Tak jsem si myslela, že mám zánět močáku, koupila jsem si Uroval a urologický čaj a dnes v noci jsem vůbec nespala, tak jsem ráno jela do CARU. Tam mi udělali ultrazvuk a odebrali krev a po obědě si zavolám na výsledek, jestli začnu brát antibiotika…může to být zánět vaječníku po nevydařeném transferu? Stalo se to někomu???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí