Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Eva1976 Ahoj, já ne, mám to trochu z ruky
Držím pěsti, aby byl KET úspěšnější ![]()
@Tomička píše:
Holky tak oplodneny byly jen 4![]()
![]()
Nebudu lhat, brecim tady… Vim, ze jedno staci, ale zitra nemusi byt ani jedno…budu jim verit. Transfer vzhlwdem k poctu embryi predpokladam, ze bude zitra…
Rozumím Ti, taky jsem to pokaždé ořvala, že jich je málo, ale… Měla jsem jen 5 folikulů a i tak byla nakonec 3 dobrá embrya a povedlo se. Moc držím palce, uvidíš, že tam nekonec bude to pravé ![]()
@Eva1976 Já ano, povedlo se na 2.IVF. Teď zkoušíme sourozence. Držím palce, ať KET vyjde.
Holky tak jedeme na ET dneska, jedno je pry idealni, osmibunecne, tak mi ho daji…zbyle tri jsou pomalejsi ve vyvoji, ale jeste je nechaji a pripadne zamrazi…
@Tomička držím pěsti ![]()
Já stále čekám na MS a zatím nic, vypadá to že sem v háji ![]()
@Tomička ty jo, tak to je fofr, drzim palce, urcite vse dobre dopadne ![]()
@agiss a ty jsi měla předtím nějaké hormony nebo máš zatím přirozený cyklus a po MS máte začít stimulovat? Přinejhorším ti dají injekci na vyvolání, nebo je to komplikovanější?
@Tomička Držím palce ať se zadari a z tech osmi buněk bude nakonec milion nebo kolik jich to v těle máme ![]()
@barca77 @esprit1 mam přijít druhý den MS kvůli vyšetření a pro injekce a když to dostanu zítra tak mám smůlu, to by druhý den vycházel na sobotu. Ráno sem měla trochu růžový toaleťák, teď už nic ![]()
Začínám být nervózní a to není dobrý ![]()
@agiss tak tam zavolej, jaký je postup. Nevěřím tomu, že by ti posunuli stimulaci o celý cyklus jen proto, že ti druhý den MS vychází na sobotu. Já mám např. přijít na utz a rozpis léků 18.-20 den cyklu, 18. den vyšel na sobotu, tak jdu až teď v pondělí. POkud začínáš trošku špinit, tak je to určitě dobré znamení
„@agiss“ souhlasim s „@barca77“ zkus si tam zavolat a uvidiš. Premyslim jake vyšetření ti budou dělat druhy den cyklu
každopádně léky ti můžou dát kdykoliv v předstihu před samotnou stimulací. Já jsem měla jít na kontrolu 7-8 den, což mi zrovna vychází na So + Ne a jsem nakonec objednána na pátek ![]()
@Tomička tak tfuj tfuj ať je to to pravé a silné embryo a ty ostatní nebudeš potřebovat ![]()