IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
22.2.16 20:47

@markyj a udelali ti tenkrat transfer?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.2.16 20:54

@Tomička jj udělali, ale jen díky těch kapaček, jinak bych se z toho hrabala další 2 týdny. Mně bylo po OPU zle, ale ten další den mi bylo ještě hůř a třetí den už jsem ani pomalu nemohla chodit a špatně se mi dýchalo a pořád se to zhoršovalo. Být tebou, počkám do zítra a když ti bude hůř mazala bych do Caru nebo do nemocnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
22.2.16 21:02

@markyj no ja mam CAR daleko, pres hodinu cesty, porad doufam, ze to bude lepsi zitra, nebo ne aspon horsi ( jestli preziju noc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
22.2.16 21:07

@Tomička tak držím palce ať je ti líp. A hlavně hodně pij a jez co nejvíc bílkovin :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
22.2.16 21:54

@markyj @Tomička holky vy mě děsíte, co je OHSS? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
23.2.16 06:52

@markyj noc nic moc ale prijde mi, ze mi je lip, nemam bricho jako medicinbal a i me min picha vsude mozne, curat chodim jak prokopnuta :mrgreen:…tak snad je to na dobry ceste a uz to nebude horsi…Mela jsi taky zacpu?? Me ti prijde, ze me snad boli i streva :nevim:
@agiss jezis to jsem nechtela te vydesit :hug: dneska je mi lip uz :palec: A jestli bude na konci miminko, vydrzim i vic :mrgreen: Mela jsem hodne folikulu, tak asi proto…
A jak to bylo s tim pozadanim, jsi mi neodpovedela a ja se odbyt nenecham :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
23.2.16 07:46

@Tomička jj oni jsou ty střeva podrážděný z OPU ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
23.2.16 07:56

@Tomička To jsem ráda, že už je to lepší, hlavně že jsi přežila noc :pankac: Budeš volat do CARu, kdyz už ti je lip?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
23.2.16 08:12

@esprit1 zatim nebudu :roll: je to sice trosku horsi, jak jsem zacala pit a najedla se, ale uz me nepicha za plicema tak muzu vcelku normalne dychat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
23.2.16 09:03

@Tomička Tak nevím, jestli jsi statečná nebo blázen :* Odpočívej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
23.2.16 09:11

@esprit1 statecna asi ne, ale ten transfer proste chci :pankac: Takze to druhe ;) Jak sla druha injekce? :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
23.2.16 11:34

Tak uvidiš co ti řeknou ve čtvrtek na kontrole. Snad to bude OK a bude i transfer ;) Druhá injekce.. :roll: Mno jsem machrovala před mužem a udělala malou botu při vytahování pera z břicha, že jsem ten píst neměla zmackly ale pustila jsem ho už po těch 10ti vteřinách, kdy jsem to měla ještě zapichle v břiše, píšou že se má pustit až po vytažení tak snad to pro jednou moc neva :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
23.2.16 11:48

@esprit1 ja vubec netusim, jak ty pera vypadaji 8o Dej pak schvalne foto! Ja si pichala jen klasicke injekce. A kolik si doplacela? A na jak dlouho to mas? A kontrolu mas kdy? Jsem jak gestapo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
23.2.16 12:15

@Tomička Tak jak to čtu tak to vypadá že už budeš OK :jazyk: Mám 150jednotek na šest dní a pak se uvidí co mi přidají.. Asi se dává něco na ovulaci že? Zatím jsme nic neplatili tak jsem zvědavá jak nám to spocitaji. Ale to pero je super, když ho teda používáš správně :oops: Lehké nastavení dávky, malá jehlička :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
23.2.16 12:17

Holky a jak je to s léky? Můžeme si vybrat, jaké léky, příp. je to třeba tak, že jsou lepší a horší a liší se výší příplatku? Jinak popravdě moc nechápu, když je IVF placené pojišťovnou, proč se vlastně platí za léky, bez kterých to dost dobře nejde :-) Ale to už je asi kapitola sama pro sebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí