Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Hanesi to u nás vše hezky dopředu - léky nejdou navíc platit ani kartou
A na zprávě, kterou mám k ET mám napsáno, hlavně nezapomenou před ním zaplatit, jinak mi ho ani neudělají…vyděrači ![]()
@Ecil ano, je v peru, pero je ale jen jedno, doplňují se jen ampulky s hormony. Celkový doplatek na celou stimulaci puregonem by měl být kolem dvou tisíc…
Omylem jsem to uložila dvakrát ![]()
Příspěvek upraven 23.02.16 v 20:02
@Tomička no, tak to si nemůžu vůbec stěžovat, to ještě máme opravdu romantický ![]()
@Hanesi Krásně jsi to popslala, už se na tu romantickou schůzku s dr a mým mužem a ucetni moc tesim ![]()
Příspěvek upraven 23.02.16 v 20:06
@Tomička píše:
@esprit1 naštěstí lípNechci to zakřiknout, ale snad je to za mnou
A ráno budu volat, kolik se nám urodilo „dětí“ a jak se mají…začínám být lehce nervozní
Neurozu chápu, ale neboj, čekají tě určitě dobré zprávy ![]()
@esprit1 píše:
Neurozu chápu, ale neboj, čekají tě určitě dobré zprávy
já se vždycky klepala jak osika, ani mluvit jsem nemohla… ale u nás se volá každýy den kromě čtvrtého, to má vývoj nějaký útlum či co ![]()
@Tomička píše:
@Ecil já jsem teda na merional doplácela jen stokoruny, že by to měl každý CAR jinak?A s tou levnější variantou - já nechodím do státního CARu, ale do soukromého
Ne, ne. Já platila tuhle cenu proto, že jsem překročila maximální dávku hormonů, co hradí pojišťovna na jeden cyklus a platila ten Merional celý. Ty jsi jen doplácela. A tak to víš, že mohou levnější variantu nabízet i soukromé CAR, já taky chodím do soukromého. Holky v jiné skupině, které chodily do státních, platily mnohem méně - jako ty, proto jsem psala, že to většinou nabízejí ta státní.
@Hanesi píše:
V mém CARu se vše, včetně léků, hradí až po ET, takže možná je to @esprit1 Tak i u tebe, proto jsi zatím nic neplatila…ale to přijde, neboj
jsou to drsné protiklady, v jeden okamžik jsi v ordinaci, koukas na to, jak ti zavádějí to krásné embryo a pak zustavas chvíli s partnerem aby se dobre chytlo, dalo by se říct romantika…vyjdes z pokoje a už na tebe čeká účetní, aby jsi náhodou nezapomněla zaplatit
…takto je to alespoň u nás
Já platím léky při převzetí a zbytek až po ET.
@Tomička píše:
@esprit1 naštěstí lípNechci to zakřiknout, ale snad je to za mnou
A ráno budu volat, kolik se nám urodilo „dětí“ a jak se mají…začínám být lehce nervozní
Neboj, kindervajíčka určitě krásně rostou. A skvěle, že je ti lépe. ![]()
@Tomička no žádost byla taková, že mi přítel oznámil že přijde jeho máma(zatím u nás nikdy nebyla, koupili sme barák, tak první návštěva) takže byla celý den pořádná uklízečka, pak šel i za rodičema aby šli na pokec, no a vytáhl prstýnek, kytku, zeptal se rodičů jestli mě mu dají, otočil se ke mě a jestli si ho vezmu, tak asi tak ve zkratce ![]()
Holky a vy všechny berete prednison?
@agiss super, gratuluji
A svatbu chcete až s dítětem?
@Ecil ![]()
@agiss tyjo, ten to pojal takhle romanticky
To asi koukali i rodiče, ne jen ty viď ![]()
@barca77 Já jo, prvně, ráno a večer. Ale dr mi to osvětlila tím, že mám tu endometriozu a ta může v té imunitě dělat neplechu, tak snad…
@barca77 píše:
Holky a vy všechny berete prednison?
@agiss super, gratulujiA svatbu chcete až s dítětem?
A ten prednison je k čemu? Já ho nemám ale mám teprve 3 dávky gonalu tak nevím, co všechno ještě přibude..
@esprit1 ja ho taky zacala brat az dva dny pred OPU, je to pry na potlaceni imunity
Kamaradka to trebas bere na to, ze ma protilatky proti manzelovym spermiim…
Dobrý den, může se kvalita embryí mezi jednotlivými cykly zlepšit nebo zhoršit? Děkuji. Odpověď