IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3208
23.2.16 19:54

@Hanesi to u nás vše hezky dopředu - léky nejdou navíc platit ani kartou :zed: A na zprávě, kterou mám k ET mám napsáno, hlavně nezapomenou před ním zaplatit, jinak mi ho ani neudělají…vyděrači :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.2.16 19:54

@Ecil ano, je v peru, pero je ale jen jedno, doplňují se jen ampulky s hormony. Celkový doplatek na celou stimulaci puregonem by měl být kolem dvou tisíc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.2.16 19:57

Omylem jsem to uložila dvakrát :(

Příspěvek upraven 23.02.16 v 20:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.2.16 19:59

@Tomička no, tak to si nemůžu vůbec stěžovat, to ještě máme opravdu romantický :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
23.2.16 20:01

@Hanesi Krásně jsi to popslala, už se na tu romantickou schůzku s dr a mým mužem a ucetni moc tesim :jazyk:

Příspěvek upraven 23.02.16 v 20:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
23.2.16 20:05
@Tomička píše:
@esprit1 naštěstí líp ;) Nechci to zakřiknout, ale snad je to za mnou :dance: A ráno budu volat, kolik se nám urodilo „dětí“ a jak se mají…začínám být lehce nervozní :?

Neurozu chápu, ale neboj, čekají tě určitě dobré zprávy ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.2.16 20:13
@esprit1 píše:
Neurozu chápu, ale neboj, čekají tě určitě dobré zprávy ;)

já se vždycky klepala jak osika, ani mluvit jsem nemohla… ale u nás se volá každýy den kromě čtvrtého, to má vývoj nějaký útlum či co :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
23.2.16 20:30
@Tomička píše:
@Ecil já jsem teda na merional doplácela jen stokoruny, že by to měl každý CAR jinak? :nevim: A s tou levnější variantou - já nechodím do státního CARu, ale do soukromého :kytka:

Ne, ne. Já platila tuhle cenu proto, že jsem překročila maximální dávku hormonů, co hradí pojišťovna na jeden cyklus a platila ten Merional celý. Ty jsi jen doplácela. A tak to víš, že mohou levnější variantu nabízet i soukromé CAR, já taky chodím do soukromého. Holky v jiné skupině, které chodily do státních, platily mnohem méně - jako ty, proto jsem psala, že to většinou nabízejí ta státní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
23.2.16 20:31
@Hanesi píše:
V mém CARu se vše, včetně léků, hradí až po ET, takže možná je to @esprit1 Tak i u tebe, proto jsi zatím nic neplatila…ale to přijde, neboj :D
jsou to drsné protiklady, v jeden okamžik jsi v ordinaci, koukas na to, jak ti zavádějí to krásné embryo a pak zustavas chvíli s partnerem aby se dobre chytlo, dalo by se říct romantika :D…vyjdes z pokoje a už na tebe čeká účetní, aby jsi náhodou nezapomněla zaplatit :D…takto je to alespoň u nás ;)

Já platím léky při převzetí a zbytek až po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22446
23.2.16 20:32
@Tomička píše:
@esprit1 naštěstí líp ;) Nechci to zakřiknout, ale snad je to za mnou :dance: A ráno budu volat, kolik se nám urodilo „dětí“ a jak se mají…začínám být lehce nervozní :?

Neboj, kindervajíčka určitě krásně rostou. A skvěle, že je ti lépe. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
23.2.16 21:32

@Tomička no žádost byla taková, že mi přítel oznámil že přijde jeho máma(zatím u nás nikdy nebyla, koupili sme barák, tak první návštěva) takže byla celý den pořádná uklízečka, pak šel i za rodičema aby šli na pokec, no a vytáhl prstýnek, kytku, zeptal se rodičů jestli mě mu dají, otočil se ke mě a jestli si ho vezmu, tak asi tak ve zkratce :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
23.2.16 21:46

Holky a vy všechny berete prednison?
@agiss super, gratuluji :-) A svatbu chcete až s dítětem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
23.2.16 22:11

@Ecil :hug:
@agiss tyjo, ten to pojal takhle romanticky :mrgreen: To asi koukali i rodiče, ne jen ty viď :srdce:
@barca77 Já jo, prvně, ráno a večer. Ale dr mi to osvětlila tím, že mám tu endometriozu a ta může v té imunitě dělat neplechu, tak snad…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
24.2.16 07:39
@barca77 píše:
Holky a vy všechny berete prednison?
@agiss super, gratuluji :-) A svatbu chcete až s dítětem?

A ten prednison je k čemu? Já ho nemám ale mám teprve 3 dávky gonalu tak nevím, co všechno ještě přibude..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
24.2.16 07:42

@esprit1 ja ho taky zacala brat az dva dny pred OPU, je to pry na potlaceni imunity :nevim: Kamaradka to trebas bere na to, ze ma protilatky proti manzelovym spermiim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí