Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss určitě tam zavolej. U náms v CAR pracují i v sobotu a o svátcích
.
@Lexa88 Tak tomu říkám služby
V mém CARu je ve svátky zavřeno a víkendy provadi jedině transfery ![]()
Tak uz je holky u me bobik
Chci ho, tak at se tam pekne zabydli ![]()
@Tomička já vím ale já jsem v sobotu v práci a nemá za mě kdo jít takže to je další problém ![]()
Tak tfuj tfuj tfuj a ať se zadaří
opatruj se ![]()
@agiss A tobě budou ještě něco dělat? Já bych tam prostě dnes zavolala, že ti asi vyjdou MS na víkend a že chceš léky už zítra, nevidím jediný důvod, proč by ti je neměli dát dopředu???
Já jsem si je taky tak brala a navíc mi doktorka dělal i UTZ, zda je ve vnitř vše v pořádku, a při MS by ho přeci udělat nemohla…ale každý CAR má asi jiné postupy…no každpoádně za zavoláí nic nedáš ![]()
Ahoj, zdravím zase po delší době, nějak vůbec nestíhám… Držím palce všem, co jsou v akci:o)
K těm lékům..taky jsme si je chtěla vyzvednout předem, protože mi MS vychází akorát na přístí týden a to jsme celý týden na horách:o( Jenže oni to tak dělají prý proto, že ti tu první dávku ukáží, jak se to píchá, natahuje pero a kam… což jen tak ukázat nejde. Ale já budu mít Gonal a jinou zkušenost nemám.
Už se nemůžu dočkat, že se zase něco uděje dál.
Tak se mějte, držím moooc palce a až budu doma ležet a odpočívat, tak se připojím častěji, ted jdu zase makat:o) ![]()
@Hanesi já právě vůbec nevím, říkala že uděláme kontrolu při MS, nikdy sem nebyla na kontrole při MS
nemam z toho vůbec dobrý pocit
proč nemůže být někdy něco bez nějakých podpásovek ![]()
@Mystik Já dostala instrukce k aplikaci GONALu jen teoreticky. Píchání jsem musela zvládnout sama hned od první injekce, ale určitě je lepší tu první injekci píchnout v centru.
@agiss právě jsem si lámala hlavu co ti budou druhy den vyšetřovat. Jediný co mě napadlo vyšetření HP z krve, ale to bys měla mít dávno za sebou, když už si půjdes pro léky… ![]()
@esprit1 vyšetření krve mam už za sebou, dokonce dvakrát. Tak mě zítra vezmou ale kvůli opožděné MS musím jít k někomu jinému a ještě ke všemu k chlapovi
nikdy sem nebyla na kontrole s MS a ani nikdy u chlapa, no začínám mít dost velký nervy, to zítra asi nedám ![]()
@Tomička jo a ještě něco. chodila si na měření folikul pokaždé do gestu nebo si mohla do nemocnice? ![]()
@agiss já byla několikrát u chlapa, při těch kontrolních utz je to v mém caru vlastně vždy loterie, kdo bude mít zrovna službu, ale oni to vůbec neřeší, možná jsou naopak citlivější než ženský ![]()
Ale utz při MS mi vážně nikdy nikdo nedělal ![]()
@Mystik me to taky ukázali na necisto na prázdném peru a myslím, že to stačilo, ale je pravda že jsem byla strašně nervózní, takto bych měla jistotu správného vpichu ![]()