Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@agiss píše:
@Tomička no žádost byla taková, že mi přítel oznámil že přijde jeho máma(zatím u nás nikdy nebyla, koupili sme barák, tak první návštěva) takže byla celý den pořádná uklízečka, pak šel i za rodičema aby šli na pokec, no a vytáhl prstýnek, kytku, zeptal se rodičů jestli mě mu dají, otočil se ke mě a jestli si ho vezmu, tak asi tak ve zkratce
Jee a maminky byly určitě dojate
Teď vás čeká krásné období plánování, vybírání šatů..
A kdy zacinas se stimulaci?
@Tomička To jsem zvědavá jestli ho dají i mně..
Stejně toho do sebe ladujeme víc než dost..
Myslím na tebe, ať máš dnes radostné zprávy.. Jsem nervózní za tebe ![]()
@esprit1 ja jsem nervozni tak, ze nebudu volat hned v osm
Nejradsi bych, kdyby zavolal drahy, ale ten ani nahodou ![]()
@Tomička
u nás je to samé. Muž se dostaví odevzdá co má, odveze mě tam i zpět, ale objednání volání zjišťování mám na starosti já ![]()
@barca77 no já myslela že svatba bude dýl ale nakonec teda už před miminkem
@esprit1 začínám tento týden už jen čekám kdy dorazí MS, dnes už mě bolí břicho takže asi už brzo ![]()
Holky tak oplodneny byly jen 4
Nebudu lhat, brecim tady… Vim, ze jedno staci, ale zitra nemusi byt ani jedno…budu jim verit. Transfer vzhlwdem k poctu embryi predpokladam, ze bude zitra…
@Tomička ale to přece není málo, ne? Já mám pocit že to je úplně nvýsledek i při ISCI
žádný strach, všechno bude dobré
@barca77 z 18ti a na to, ze vajicka i spermie jsou ok mi to prijde malo tedy
No budu moc doufat a modlit se…
@Tomička Brouku nezoufej, já vím, že když jsi měla tolik vajíček, že asi každý předpokládal, že se jich chytne vic, ale jak píšeš, ono opravdu stačí jen jedno
Aspoň bys nemusela být smutná, že by se zbytek „vyhodil“
A o kdy bude transport ti neřekli?
@esprit1 No jsem fakt vykolejená
Jelikož jich je málo tak předpokládám, že hned zítra, to je třetí den…jestli bude co ![]()
@Tomička Tak to nech v sobě proběhnout, ale večer se už snaž oklepat a myslet pozitivně. Já vím, že se mi to keca.. Před OPU a vůbec nevím, jak to budu psychicky dávat já..
Ale situace není vůbec špatná, máš 4 embrya!! Co by za to některé holky daly ![]()
@esprit1 už vás tady přestanu zahlcovat negativní energií
Jdu rozsazovat orchideje… ![]()
@Tomička … je to strašný stres, úplně si to vybavuji, vždy jsem se hrozně bála volat a když mi řekli, že polovina je již mimo hru, tak jsem to taky obrečela a podívej, máme krásnou holčičku
… jak psala @esprit1 každá si to v sobě musí srovnat sama, ať okolí říká co chce…
… držím pěsti, ať jsou zítra zprávy veselejší ![]()
Ahoj holky, chodíte některa na ivf do Plzne? Já jsem ted 3 den po ket 2 embryí, et po ivf bohužel nevysel tak třeba to vyjde ted ![]()