IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2140
24.2.16 07:42
@agiss píše:
@Tomička no žádost byla taková, že mi přítel oznámil že přijde jeho máma(zatím u nás nikdy nebyla, koupili sme barák, tak první návštěva) takže byla celý den pořádná uklízečka, pak šel i za rodičema aby šli na pokec, no a vytáhl prstýnek, kytku, zeptal se rodičů jestli mě mu dají, otočil se ke mě a jestli si ho vezmu, tak asi tak ve zkratce :D

Jee a maminky byly určitě dojate :srdce: Teď vás čeká krásné období plánování, vybírání šatů..
A kdy zacinas se stimulaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
24.2.16 07:44

@Tomička To jsem zvědavá jestli ho dají i mně.. :think: Stejně toho do sebe ladujeme víc než dost..
Myslím na tebe, ať máš dnes radostné zprávy.. Jsem nervózní za tebe :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
24.2.16 07:50

@esprit1 ja jsem nervozni tak, ze nebudu volat hned v osm :? Nejradsi bych, kdyby zavolal drahy, ale ten ani nahodou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
24.2.16 08:39

@Tomička :mrgreen: u nás je to samé. Muž se dostaví odevzdá co má, odveze mě tam i zpět, ale objednání volání zjišťování mám na starosti já ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
24.2.16 08:45

@Tomička a kdy budeš volat? držím palce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
24.2.16 08:48

@barca77 no já myslela že svatba bude dýl ale nakonec teda už před miminkem ;) @esprit1 začínám tento týden už jen čekám kdy dorazí MS, dnes už mě bolí břicho takže asi už brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
24.2.16 08:57

Holky tak oplodneny byly jen 4 :( :( :,( Nebudu lhat, brecim tady… Vim, ze jedno staci, ale zitra nemusi byt ani jedno…budu jim verit. Transfer vzhlwdem k poctu embryi predpokladam, ze bude zitra…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3244
24.2.16 08:59

@Tomička ale to přece není málo, ne? Já mám pocit že to je úplně nvýsledek i při ISCI :hug: žádný strach, všechno bude dobré

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
24.2.16 09:08

@barca77 z 18ti a na to, ze vajicka i spermie jsou ok mi to prijde malo tedy :nevim: :( No budu moc doufat a modlit se…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
24.2.16 09:52

@Tomička Brouku nezoufej, já vím, že když jsi měla tolik vajíček, že asi každý předpokládal, že se jich chytne vic, ale jak píšeš, ono opravdu stačí jen jedno :hug: Aspoň bys nemusela být smutná, že by se zbytek „vyhodil“ :* A o kdy bude transport ti neřekli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
24.2.16 10:28

@esprit1 No jsem fakt vykolejená :,( Jelikož jich je málo tak předpokládám, že hned zítra, to je třetí den…jestli bude co :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
24.2.16 10:54

@Tomička Tak to nech v sobě proběhnout, ale večer se už snaž oklepat a myslet pozitivně. Já vím, že se mi to keca.. Před OPU a vůbec nevím, jak to budu psychicky dávat já.. :roll: Ale situace není vůbec špatná, máš 4 embrya!! Co by za to některé holky daly :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
24.2.16 11:04

@esprit1 už vás tady přestanu zahlcovat negativní energií :hug: Jdu rozsazovat orchideje… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
24.2.16 13:58

@Tomička … je to strašný stres, úplně si to vybavuji, vždy jsem se hrozně bála volat a když mi řekli, že polovina je již mimo hru, tak jsem to taky obrečela a podívej, máme krásnou holčičku ;)… jak psala @esprit1 každá si to v sobě musí srovnat sama, ať okolí říká co chce… ;)… držím pěsti, ať jsou zítra zprávy veselejší :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
24.2.16 14:09

ivf prof Zecha v Plzni

Ahoj holky, chodíte některa na ivf do Plzne? Já jsem ted 3 den po ket 2 embryí, et po ivf bohužel nevysel tak třeba to vyjde ted :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí