IVF 2016

Napsat příspěvek
Velikost písma:
22446
25.2.16 16:12

@Tomička Držím palce, určitě se krásně chytne a nepustí se 9 měsíců. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
25.2.16 16:56

@agiss mně dnes taky bylo zděleno, že se mám objednat 1. či 2. den menstruace na ultrazvuk. Diktorka říkala, že se musí přesvědčit o tom, že je vše v pořádku a nejsou někde třeba cysty a zrovna mi dají všechny hormony. Popravdě si prohlídku při menzes nedokážu zatím moc představit… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2158
25.2.16 16:57

@Tomička držím všechny palečky! :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
25.2.16 17:37

@agiss jsem tam snad pokazdy u nekoho jineho :mrgreen: Myslim, ze jsem uz vyzkousela snas vsechny…dneska behem dvou hodin Polakovou a pak Cernyho… A ty folikuly mi zmerili i v Pb nemocnici, mela jsem to tak teda domluveny, jeste kdyz tam Polakova delala…ale zavolat bych tam zkusila, nevidim duvod proc by to jit nemelo…usetris dve hodiny cesty a spoustu penez za naftu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
25.2.16 17:38

@Ecil @Lexa88 diky holky! :* :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
25.2.16 17:39

Jinak s tou kontrolou pri menzes…ja to zazila jednou, ale to jsem musela uz na pohotovost a proste se nedalo svitit :oops: Ale ted pred opu mi taky jeden dr delal utz jen sondou pres bricho a rikal, ze ty cysty jsou videt i takhle…tak trebas dolu vubec nepolezou :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1713
25.2.16 18:39

@Tomička jdu taky k černýmu, je hodný? Já sem hrozný posera, takže budu strašně nervózní :think:
A Polaková mi taky říkala že co půjde tak mě bude posílat do nemocnice abych nemusela na prahu, tak uvidíme, když teď jdu k někomu jinému :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
25.2.16 19:14

@agiss je to starsi pan, takovy stramak co se snazi vtipkovat :mrgreen: A je to primar, takze bude mit letite zkusenosti a nebudes na milion procent prvni a stopro ani posledni 8) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
25.2.16 20:00

@Tomička A jak se cítíš po transféru? Vše ok? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2140
25.2.16 20:03

@agiss Tak to jsou ale pozitivní zprávy, že tě vezmou už zítra a neposune se ti to celé o měsíc. Vidíš, že nejsi v háji ;) A to vyšetření při MS mi taky přijde poněkud netradiční, nicméně oni ho asi dělají běžně, takže to zkus brát v klidu.. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3208
25.2.16 20:06

@esprit1 nic mi neni, koukam na telku :mrgreen: dokonce ani teplotu nemam :dance: Co ty, uz citis nejakou zmenu? 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
461
25.2.16 20:36

Ahoj holčiny. Můžu se k vám přidat? čeká nás druhé Ivf z prvního mám osmiletého syna.
 Míša

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 20:42

@Tomička Super, že se OHSS nerozjel, teď ti začnou na dva týdny těhotenský příznaky z pregnylu, které pak náhle jak mávnutím proutku zmizí, ale nelekej se, ty pravé z těhu teprve začnou o něco později až HCG stoupne dostatečně :)))… a vydržíš netestovat až do toho 14. dne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 20:45

@parfumela ahoj, nejsem sice zakladatelka, ale proč ne? Více hlav více ví a je fajn to s někým probrat, cokoliv :)
Já i u prvního IVF byla pořád na emiminu a moooc mi to pomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
25.2.16 20:49

Holky hrozně mě každý den bolí hlava :O… nevím jestli je to ze stimulace nebo je to náhoda, ale tři dny stimulace a tři dny bolest hlavy :(… I růžovku jsem musela dát :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí